Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrogitar efektleri verebilen program?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar elektrogitar aldım, fakat henüz anfi için para yok. bilgisayara bağlasam mikrofon çıkışından, distursion falan ekleyebilen bir program var mı?

bir tane buldum. abuk subuk sesler çıkarıyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DirectSound seçmen yeter , ama iyi çalışır mı bilmiyorum , ben Pro Tools ekipmanlarıyla&yazılımlarıyla kullandım sadece.
Mesaj tarihi:
latencyi ayarlayacaksın.

bin tane ayar var be kardeşim ne düzgün istediğim sesi alıyorum ne de anlıyorum programı. durduk yerde garip garip sesler geliyor boooiinnggg falan diye. anlamadım valla.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Renoise 'in ücretsiz versiyonunu indir ya torrent veya rapid'den Tracktion 'ı bul(Tracktion Renoise'den çok daha iyi olur). Guitar Rig'i vtsi desteğiyle birlikte yükle.

edit: Audacity'ye de eklenti yükleyerek vts desteği sağlanabiliyor.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 17:58 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tracktion ı buldum indirdim, fakat anladığım kadarıyla bu müzik mp3 wav falan editliyor. ben direkt olarak mikrofondan bağladığım elektro gitarımın sesini distursionlu efektli falan duyursun istiyorum.

eğer anlatabilirseniz iyi olur.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 22:05 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar uğraşlarım sonucu guitar rig 2 yi çözmğş bulunuyorum an itibariyle. süper bir program her işimi görüyor. allah razı olsun linkini veren (sonra edit yiyen) arkadaştan:)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bende CoreDuo 2 Ghz ile 1GB ram var. Ses kalitesini sona çıkarıp 10 kadar efect kullandığımda cpu'nun %60 kadarını yiyor ancak.
Mesaj tarihi:
Peki efektte gecikme oluyor mu? Önemli olan o. Olmuyosa problem yok, geçri işlemcin hızlı, daha eski işlemcilerde olabilir. Belkli de program ç.ok başarılıdırtabi bilmiyorum, tahmin de bulunduım sadece.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
latency yok. Biraz da ses sistemimden ama. Programı RTAS plug-in olarak kullanıyorum ben , Pro tools ile. Stand-alone hele bide directsound üzerinden ise sorun çıkarabilir büyük ihtimal.
  • Yeni Oluştur...