MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 arkadaşlar elektrogitar aldım, fakat henüz anfi için para yok. bilgisayara bağlasam mikrofon çıkışından, distursion falan ekleyebilen bir program var mı? bir tane buldum. abuk subuk sesler çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 aha o prgram da buymuş GUITAR FX işe yaramıyor dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Guitar FX var. geç kaldım asdas [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 17:58 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Guitar Rig 2 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hehe edite gelll. kim edit attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 indirdim şimdi de özel bir ayar yapılması gerekiyor mu? çünkü gitarı mic in den bağlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bende creativin programı var. ses kartıyla birlikte gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 DirectSound seçmen yeter , ama iyi çalışır mı bilmiyorum , ben Pro Tools ekipmanlarıyla&yazılımlarıyla kullandım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bunu veya paran varsa bunu (yanındaki yazılımla sayesinde mükemmel bir şey , fiyatıda uygun - içindekilere göre) al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 guitar rig 2 yi çektim demonoid ten. gitar da bağlı audio girişinden ama bi türlü çözemedim nasıl efekt acağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ben Plug-in olarak kullandım sadece. Stand-alone nasıl ayarlanır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 plug in olarak nasıl kullanılr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 latencyi ayarlayacaksın. bin tane ayar var be kardeşim ne düzgün istediğim sesi alıyorum ne de anlıyorum programı. durduk yerde garip garip sesler geliyor boooiinnggg falan diye. anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bende hiç bi şe anlamadım valla o programdan. kullanmak istiyorum ama çok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Cubase tarzı bir program kullanman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Renoise 'in ücretsiz versiyonunu indir ya torrent veya rapid'den Tracktion 'ı bul(Tracktion Renoise'den çok daha iyi olur). Guitar Rig'i vtsi desteğiyle birlikte yükle. edit: Audacity'ye de eklenti yükleyerek vts desteği sağlanabiliyor. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 17:58 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 tracktion ı buldum indirdim, fakat anladığım kadarıyla bu müzik mp3 wav falan editliyor. ben direkt olarak mikrofondan bağladığım elektro gitarımın sesini distursionlu efektli falan duyursun istiyorum. eğer anlatabilirseniz iyi olur. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 22:05 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ReValver öneririm sana bal kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 arkadaşlar uğraşlarım sonucu guitar rig 2 yi çözmğş bulunuyorum an itibariyle. süper bir program her işimi görüyor. allah razı olsun linkini veren (sonra edit yiyen) arkadaştan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 çalıştıramadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Gerçek zamanlı efekt verenler çok sağlam işlemci yoksa gecikmeli falan çalışır. İyi olmaz diye tahmin ediyorum. Tahmin tabi , ndeneyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bende CoreDuo 2 Ghz ile 1GB ram var. Ses kalitesini sona çıkarıp 10 kadar efect kullandığımda cpu'nun %60 kadarını yiyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Peki efektte gecikme oluyor mu? Önemli olan o. Olmuyosa problem yok, geçri işlemcin hızlı, daha eski işlemcilerde olabilir. Belkli de program ç.ok başarılıdırtabi bilmiyorum, tahmin de bulunduım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 latency yok. Biraz da ses sistemimden ama. Programı RTAS plug-in olarak kullanıyorum ben , Pro tools ile. Stand-alone hele bide directsound üzerinden ise sorun çıkarabilir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar