Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Fenerbahçe.. / Fortis Türkiye Kupası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sahaya eksikmi çıktınız hay allahım ya. kezman, alex, appiah yokmuş yedek kadroymuş falan. hangisi yedek ? bırakın bu işleri. biraz açıkyürekli olun. oynayamadık, beşiktaş bizden daha iyi idi tebrik ederiz diyin. bunuda mı söyleyemiyorsunuz ? ayıp vallaha ayıp.

beşiktaşı maç sonrası tebrik eden fenerlileri asıl ben tebrik ederim.

çıkarın artık şu at gözlüklerinizi
Mesaj tarihi:
bjk daha iyi oynamadı sadece daha istekliydi. ortada bi maçtı o yüzden pozisyonlar sadece bazı kişisel hatalardan kontra ataklarla oluştu 2 taraflı, bjk da bi tanesini değerlendirdi.
fener kadrosu da yedek değildi, oyuncu ve taktik seçimi yanlıştı.
Mesaj tarihi:
Patos tebrik ederim gerçekten seni :)

ben burak'a tahammül edemiyorum, ama dünkü maçtan sonra hiçbir fenerli Deniz için bişeyler yazmadı. Fenerbahçe gibi bir takıma yakışmayan oyuncu. Zicoyu dün anlamadım neden bu kadar tahammül ettiğini.
Mesaj tarihi:
beşiktaşı maç sonrası tebrik eden fenerbahçelileri tebrik eden beşiktaşlıları asıl ben tebrik ederim...

Zaten zico basın toplantısında dedi. kezmanı ve appiah ı oynatmamam benim tercihim.Daha ne olsun.
alex in de hafif sakatlığımı varmış neymiş o yüzden sokmamış oyuna.
Mesaj tarihi:
fenerli bi arkadaşımla kahvede izledik maçı , değişiklik olsun diye.. ben bakiye küfür ederdim her maç , fenerbahçede denizi gördükten sonra , baki süper topçuymuş demeye başladım..
Mesaj tarihi:
gitsen ne farkeder,
kalsan ne farkeder,
aldığın dolarlar
elbet bir gün biter
beşiktaş çarşısı
erkeğe küfreder
işte sen bu kadar
zavallısın TÜMER

bahtiyar melodisiyle okunuyor arkadaşlar =P

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 16:54 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...