nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 sahaya eksikmi çıktınız hay allahım ya. kezman, alex, appiah yokmuş yedek kadroymuş falan. hangisi yedek ? bırakın bu işleri. biraz açıkyürekli olun. oynayamadık, beşiktaş bizden daha iyi idi tebrik ederiz diyin. bunuda mı söyleyemiyorsunuz ? ayıp vallaha ayıp. beşiktaşı maç sonrası tebrik eden fenerlileri asıl ben tebrik ederim. çıkarın artık şu at gözlüklerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bjk daha iyi oynamadı sadece daha istekliydi. ortada bi maçtı o yüzden pozisyonlar sadece bazı kişisel hatalardan kontra ataklarla oluştu 2 taraflı, bjk da bi tanesini değerlendirdi. fener kadrosu da yedek değildi, oyuncu ve taktik seçimi yanlıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Patos tebrik ederim gerçekten seni :) ben burak'a tahammül edemiyorum, ama dünkü maçtan sonra hiçbir fenerli Deniz için bişeyler yazmadı. Fenerbahçe gibi bir takıma yakışmayan oyuncu. Zicoyu dün anlamadım neden bu kadar tahammül ettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ehehe yalan oldu fener gene .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 beşiktaşı maç sonrası tebrik eden fenerbahçelileri tebrik eden beşiktaşlıları asıl ben tebrik ederim... Zaten zico basın toplantısında dedi. kezmanı ve appiah ı oynatmamam benim tercihim.Daha ne olsun. alex in de hafif sakatlığımı varmış neymiş o yüzden sokmamış oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bLackcha0s bende seni tebrik edem ahoo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 fenerli bi arkadaşımla kahvede izledik maçı , değişiklik olsun diye.. ben bakiye küfür ederdim her maç , fenerbahçede denizi gördükten sonra , baki süper topçuymuş demeye başladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ehehe albeni gibi olmuş, fenerbahçe bahanesi çok :p yok yedek kadroymuş yok semihmiş appiahmış zaten hakemde beşiktaşlıydı ondan yenildiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 gitsen ne farkeder, kalsan ne farkeder, aldığın dolarlar elbet bir gün biter beşiktaş çarşısı erkeğe küfreder işte sen bu kadar zavallısın TÜMER bahtiyar melodisiyle okunuyor arkadaşlar =P [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 16:54 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Afferim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 adamım geldi =) nası koduk?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 >Fııısssstan nerdesın ya olmuyor olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ne var ya? bebege emzik vermiş gibi sevindiniz? ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ahaahaha nası koduk! ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bebeğe emzik verdiler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 nası koyduk fııııssstan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 nası kodunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 iyi koduk iyi dimi black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 işte bu fısstan sonunda yola geldı artık ustune gelmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Fistanında içindeki Beşiktaşlılık çıktı seviyoruz seni fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 reröreröreröreröreee oo beşiktaaş reröreröreröreröreee oo beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 zegna nerde acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 okuyorda cevap yazmıyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 fenerli futbolcular çok rerörerörerö yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar