Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe ve Penaltılar

Fistan

Öne çıkan mesajlar

fener basın toplantısı:

1)Maçlar aynı anda oynanmalı
2)Vedat yüksel ve Aytekin Durmaz ın hakemlikleri bitirilmeli
3)Y.Demirörenin söyledikleri motivasyon amaçlı değil

inşallah birileri de şunların yöneticiliklerini bitirir bir gün

hayır hepsini geçtim. 1. maddeyi zaten beşiktaş 2 haftadır istiyor ama kimse sallamıyordu. 2. madde ağlamak için uygun. 3. madde ne ya. bu dediklerinin ciddiye alınacağını mı düşünüyorlar?

futbolun sahada kazanılmadığını öğrendik diyenler hakkaten öğrenmişler devam ediyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

biraz önce Cnn Türk'teki Futbolextra'da İbrahim Altınsay çok güzel bir konuşma yaptı şu Fenerbahçe'yi yöneticinin lafının üstüne.Biliyorsunuz İbrahim Altınsay eski BJK yöneticilerindendir;

Aklımda kalan kısmıyla;

-3 büyükler her puan kaybettikleri maçtan sonra hakemleri istifaya çağırıyor,diğer külüplere laf atıyorlarsa,maçları aynı zamana çekelim diyorlarsa lige ne gerek var.Ligi tatil edelim bir kongre düzenlensin başkanlar çıksın "benim takımım daha iyi,benim oyuncum daha pahalı,benim oyuncum daha iyi " diye birbirlerine laf atsınlar,orada da bir jüri olsun işte karar versin Antalyaspor 1 - Fenerbahçe 2 diye.Hiç sorun olmaz.

Herşeyi aslında gayet güzel anlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de abi her yenilgi niye hakemlere mal ediliyor.Ne yani 3 büyükler gidip bir Anadolu takımına yenilince mutlak hakem mi hatalı oluyor ?

Bana kalırsa iki maçtaki hakem de iyiydi.O pozizyonlarda tartışmalı pozizyonlardı.Sonuçta hakemlerde insan ve açıları olsun vs. karar vermekte zorlanılabiliyor.NBA'deki gibi maç sırasında maçı durdurup,tartışmalı pozizyonları monitörden izleyip karar verme gibi bir şansları da yok.

Daha önceleri neler çalınmadı bu takımlara sesler çıkmadı,son haftalara gelince basit şeylerden bile hakemler suçlanıyor.Masa başından laf atmak kolay geliyor yöneticilere,suçu kendilerinde değil her zaman hakemlerde buluyorlar.

Hakemlere fazla yüklenilmemesi gerekiyor,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kim şikayet etti beni! :( delikanlı gibin "ben" desin piliz

Ben veya bir başkası ne farkeder?

Ayrıca konuya dönmek gerekirse artık bırakalım bu hakemde insan hatalar yapabilir klişesini,yapmasınlar kardeşim.Hatalar yapacaklarsa bıraksınlar,assınlar düdüklerini,FB,BJK,GS ve diğer takımlar milyon dolarlar harcayacaklar sonra gelicek ikinci işi hakemlik olan birisi hayati bir hata yaparak bu takımların kaderiyle oynayacak.Sonra da bizde insanız bizde hata yaparız lafını ağızlara çiklet yapacaksın.Avrupa'da Türk hakemlerini izleyemiyoruz neden acaba?Çıkıpta kimse bu soruyu sormuyor,her yıl aynı film aynı laflar,sonra Türk Futbolu gelişmiyor diye yaygara yap!

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 12:34 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 12:34 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa zaten benim savunduğum Fenerbahçe veya diğer takımlar değil,genel olarak ülkemizdeki Hakem hataları,BJK'ya GS'ye neden veriyorlar ibze vermiyorlar değil.Yıllardır böyle baktık olaylara hiçbişey değişmiyor ülkede,her yıl aynı sahne.Türk Hakemliği şu an rezil bir konumda,Avrupa maç vermiyorlar,verilirse de zorluk derecesi düşük maçlarda görev alıyorlar o da heralde ayıp olmasın diye.Ayrıca herkes kendisinden sorumludur ben Fenerbahçeli olarak ağlamıyorum,verilmiyorsa verilmesin.çıkıp atarsın 2 gol olursun şampiyon...
Sosyal ağlarda paylaş

nocom hatırlıyorum?
black, kim ağlıyor?
sivas beni ilgilendirmior, gelsin sivas taraftarı yazsın düşüncelerini. işinize gelen istatistik oluor, al bu da istatistik. 32 maç net 10 penaltın verilmese sen neler yapıcan kim bilir. faul ile bir gol attık türkiye inledi yaygaranızdan, 3 gün ana haber konusu oldu. pankartla çıktı futbolcularınız sahaya. burada yazdıklarınız cabası.
fenerbahçe 1-0 yenik başlasa bile bütün takımları yenecek güçte. ama haksız rekabet olduğu ortada. verilen kartlar verilmeyen kartlar. dünyada ilk kez "f.u" ya kırmızı kart çıktı. samsun maçında bjk futbolcular cinayete teşebbüs etti(ahmet yıldırım) bütün kartlar haksızdı şampionluğumuzu elimizden aldılar dediniz hala diyorsunuz bilmiyorum kaç sene geçti.
daha önce de bi kaç söledim konu fenerbahçe olunca değişik değerlendirilior die. yani haklı yere bişiler sölüoruz net penaltımız verilmediği bi haftada, aynı hafta bjk nin maçında olanlar ortada, kimsenin onu düşündüğü bile yok, kimsenin fenerbahçeden başka işi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede hakem tarafsız olsun istenmiyor, hakem bizi tutsun isteniyor.

bizim demiröreni devirmeye gücümüz yok şu anda nitekim rakip aday bile yok ne yazık ki. umarım demirörenden biranca önce kurtuluruz. fener yönetimi zaten mümkünse türk futbolundan sonsuza kadar elini çeksin ama nerdee türkiyedeki taraftar kitlesi şevke geliyor böyle demeçler verince kendi yöneticileri
Sosyal ağlarda paylaş

konu ile ilgisi yok ama gercekten o kadar parayi nereden koyuyor Aziz Yildirim? Hangi sirketin sahibi? Kurumlar vergisi mukellefi, cebinden vermiyor parayi filan diyorlar o zaman sahibi oldugu sirket fenerbahce`ye yatirdigi paralar ile vergi kacirmis olmuyor mu? Bir sekilde gider diye gosteriyordur bu sirket (eger varsa) bu paralari herhalde. Hepsini KKEG yapiyorlarsa valla bravo derim.

Anlamadigim bir olay`da futbolcu kazanclarinin vergi disi olmasidir. asgari ucretin bile gelir vergisinin oldugu bir ulkede bu ne yaman celiskidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ağlamıorum black, bunca zaman bu ortamda yazılarımdan beni tanımadıysan. bu kadar göze batan bişiyi de dile getirmiceksek hiç konuşmayalım. keşke her maç 3-4lük maç gibi olsa da hep bjk şampion olsa diyen biriyim.
aziz yıldırım türk ordusunun kiyafetlerini ayakkabılarını felan yapıor diye biliyorum, mütahitlik de yaptığını biliorum o kadar. ayrıca herkes bu kadar para kazanıorum, bu kadar vergi veriorum die reklam yapmak zorunda değil, ki geçen söledi fenerbahçeye şu an kendi parasından harcama yapmadığını, klübün kendi gelirlerinin yettigini.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe tamam affetim!

şaka be :P

Bilmiyorum banada çok ilginç geliyor bu durum.Aziz yıldırım askeri kıyafetleri yapmıyor sanırım ama Ordunun tüm binalarını yapıyor.Nato nun bütün binalarını aziz yıldırımın ve dayısının şirketi yapıyor.
Ama niye listede yok herkes biliyor çok zengin bir adam olduğunu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...