Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seni bilmem ama bende aşk olsun artık

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

davşan delüüü..

yahu kız yanlış anlamasın.. sensible in davşan delüüü kocaman.. kocamaan.. kocaaaaamaaaaaaaan!!
demesinler..

bence git konuş.. ama henfendü o bıngıl bıngıl memelerünüzü emmegh, dolgun kıçına tıklatmak isteyrum

bu hoş olmaz ve senin doğunun dağalarından, eriyen karlarla suya karışığ teee istanbula gelmiş bir mağra adamı olduğuna delalet eder. onun yerine daha normal bi konuşma tarzı yardımcı olacaktır..

ayrıca delik melik göstermek delikanlıya ters! hiç kalkışma! ayıp! mertliği bozar! bir de! boş ünlem! koyalım! ! ! ! !
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kendini kasmak istemiosan git soyle dicem ama kas biraz gelecek açısından daha yararlıdır..

başta bi mesaj gördüm "ha ?" yaz diye arkadaş gerçekten güzel yaklaşmış konuya nerden esti muhabbetine gir her türlü kaldırırsın bikaç ayak çektinmi maximum 1.5 hafta sonra kızı ewine getirirsin =)

(Eğer kızda bişeyler hissediyorsa)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar;

Konuyu size daha detaylı anlatmaya karar verdim.

Şimdi bu kızla biz sınıf arkadaşıyız.Msnde hoş sohbetlerimiz oldu bugüne kadar.Sınıfta o kadar sık konuşamıyoruz.

Ben bu kızdan gerçekten çok hoşlanıyorum.O benim ayrıca 1.sınıftan arkadaşım.O hatırlamasa da ben görür görmez hatırladım.Hafızam iyidir de bu kadarını beklemiyordum:D

Ben bu kız için şarkı bile besteledim.Bir şarkı yarışmasına katıldım ayrıca bu şarkıyla dereceye giremedim ama olsun.Ama dershanede herkes beğendi şarkıyı.O da.Hatta bu şarkıyı kendisine yaptığımı anladı ve söyledi sınıfta herkesin önünde.Ama ben onaylamadım.Çünkü biraz çekindim açıkçası.Ne de olsa kızın kendinden büyük bir çıktığı var.Uzun süreli bir ilişkisi.Bugünlerde çalkantıda gibi görünüyor öyle duyumlar alıyorum.Adam kızı peşinden koşturuyor biraz.Bu da o sorundan dertli zaten.

Bu arada yukarıda bestelediğim şarkının stüdyodan çıkmış halini pazartesi götürmeyi düşünüyorum dershaneye.Tabi gene ona yaptığımı söylemeyeceğim ama nasıl olsa biliyor ve büyük ihtimalle de hoşlandığımı da biliyor.

Bana iyi ve sıcak davranıyor msnde özellikle konuşurken ama arkadaşça tabiki farkındayım.Onu elde etmemin çok zor olduğunun farkındayım.Biraz elit bir kesimden tabi bu arada zenginler yani.Biz de iyiyiz Allah'a şükür ama tabi bir ilişki yaşansa bile aramızda maddi anlamda ve girdiği ortamlara uyum konusunda zorlanacağım kesin gibi.

En azından bir veda için haziran ayında onla ta ilkokul 1.sınıf müsameresinde çekilmiş fotoğraflarımızı vermeyi düşünüyorum.Bir hatıra olarak benden ona kalmasını isteyeceğim.Ben bu tür şeylere çok değer veririm.O da çok belli etmese de duygusal bir kız.Etkileneceğini düşünüyorum.

Ben kolay kolay bağlanabilen biri değilim.Günümüzde çok tutan şu kızı nasıl götürürüm nasıl gönül eğlendiririm tarzında bir adam da değilim.Ne yapayım kişiliğim bu içimden geldiği gibi.Zaten 2 kızla çıktım bugüne kadar 1'i 1 hafta sürmüştü zaten.

Size bu anlattıklarımdan sonra yeni yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Ben mümkün olduğunca açık konuştum sizin de iyi veya kötü açık olacağınıza inanıyorum çünkü ne de olsa burası pati diğer forumlardan farkı ve ayrıcalığının olduğunun farkındayım

Eyvallah
Sosyal ağlarda paylaş

Tayfo üzgünüm acı ama gerçek
Kendinden büyük birini bulmuşsa kendine bu iş yatar,tecrübe konuşuyo :)
Lisede az çekmedik üniversitelilerden
Böyle kendinden büyük sevgili bulunca bunlar kendine deli gibi bağlanır kavga da eder ama aitlik duygusu oluyo,sahiplenilmek hoşuna gidiyo

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 19:12 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...