_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Arkadaşlar,sınıf arkadaşınız,msnde muhabbetinizin olduğu bir kız ki bu kız kendisinden hoşlandığımı biliyor büyük ihtimalle ama o beni arkadaş olarak görüyor tahminimce,msnde bir selamlaşmadan sonra direk böyle dese nasıl anlardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 2 hafta içinde unutursun en geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 "ha?" diyecektin en güzeli.peh gitmi$ fırsat.hep salak ayağına yatmak kızlara mahsus değil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 nasıl yani ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 tayfo paticik açıldı kapandı senin hala kızlarla ilgili böle çelişkili çalkantılı hayatın devam ediyo, bi düzene sok artık şunları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 eve çağır hemen! prezo var mı? yoksa hemen bulmalısın dostum! izmirli demişsin ama bu kız zenci çıktı, karanlıkta kaybettim.. dün gece çook ağladım.. aradım bulamadım.. kahrolası zenciler.. çok koyu derilileeer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: dün gece çook ağladım.. aradım bulamadım.. kahrolası zenciler.. çok koyu derilileeer... bombasın..ne içiyorsan ondan ben de istiyorum +rep [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 09:21 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 aşk istiyoruz kız heyecanlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 @CthuLhu zebbehe kââdarr ders! proje! çeviri! yuppi! ama bitmedi! yetişmedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sağolun yani bi makara olmadığımız kalmıştı zaten bu meselede:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yaw makara sana değil valla.. ben kafayı yedim sadece hafiften.. makara bana yani.. hatta bak "ne içiyorsan ondan ben de istiyorum" iki rakı aç efkarımızı çözelim, kafa daatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Kusura bakma ama da ben gerçekten konuyu anlamadım. Şimdi senin bi arkadaşın varmış. Sınıf arkadaşınmış bu. Msn'de de muhabbetin varmış. Sen bundan hoşlanıyormuşsun. O farkındaymış ama seni arkadaş olarak görüomuş. Msnde bi selam deme muhabbeti var bide. Sonra birisi bize böle bişi derse ne dermişiz. Ben gerçekten anlamadı. Senin bu anlattığın şeyleri mi derse biz ne derdik? Yoksa ortada şifreli bişiler mi var? Orasını anlayamadım. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bnde çözemedim walla....bidaha açıklasana şöyle net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 eheh msn de kızın tekini döt etmiştim onun üzerine kız benimle çık! demişti. sonra beşiktaşa doğru yola koyuldum... bendede olsun lan aşk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Kız aranıyor. Bana yanaş demiş Başka bir anlam daha gizli bu cümlede. Beni şimdi almazsan başkasına varırım diyor. Öte yandan başka bir açıdan bakarsak; "Ben aşk istiyorum da sen ne yaparsan yap banane,başkası lazım bana" da diyor olabilir ama düşük bir ihtimal. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 18:08 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sensible psikolog olacak adammışsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ne olur yardım edin nasıl kalbini kazanacağım bu kızın vaki te çok daraldı onu çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 git söle işte neyi bekliyosun.aşk arıyorum demiş bende yeterince var istermisin de. alttan alttan ver coşkuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 önce bir silkelenmen lazım.bu "a$ığım","çok seviyorum" halinle zor olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Pyro sevmiyorummu diyeyim yani içimden gelen şey bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Seviyorum denir mi be Birsüredir birlikte olduğun kıza bile düşünerek söylersin "seni seviyorum" cümlesini,aradan zaman geçmeden kim kime aşık olmuş? Seninki hoşlanmak. Ben senden hoşlanıyorum diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Tamam öyle olsun ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Tayfo birkaç kişide daha gördüm bunu forumlarda;kızlardan neden çekiniyoruz? İnan ki onlar da öyle utanıyor ki. Kendini sat biraz. Kendine güven. Bu arada kızla hiç konuşman olmadan,kendine güvenini göstermeden kıza gidip senden hoşlanıyorum diyeceksen Tom Cruise falan olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sensible açıklamı$ bak ne demek istediğimi.ho$lanıyorum de, geç.bu çok seviyorum hallerinle ottan boktan nem kapıp,umut çıkarırsın kendini üzersin.zaman geçtikçe de i$in içinden çıkamaz olursun.anlatabilmi$imdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: Beni şimdi almazsan başkasına veririm diyor. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar