ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Her format attiktan sonra programlari tek tek kurmak baya bayiyor. Şöle bir program varmidir? Setuplarin sirasini kendim seçebildigim, Next,OK,Accept şeylerini otomatik geçen Formatimi attıktan sonra bir kere de tüm programlarimi kurmamı sağlıcak bir program arıyorum. Mesela Asus anakart cd lerinde Setup Wizardi var tek tek kendi kuruyor hepsini. Varmı böle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 O sekilde vindoz kurulum cd'si hazirlayabiliyorsun. Ama onun yerine benim tavsiyem tum sistemini duzgun sekilde kurduktan sonra norton ghost ile dvd'ye yedeklemen. Hic yapmadim ama yapildigini biliyorum. Cok kullanisli bir sistem. 20 dk icinde sistemini ilk kurdugun haline getirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ghost almak kasar.acaba kaç ay sonra format atcam.Heves ettim şöle bi editör programı olsada kendi paketimi hazırlasam diye xD Kendi Windows'umuzu hazırlayan programın adını burdan verme ihtimalin var mi?yada yasak mı o program i burda yazman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Valla kimse yasaklamadi bana :P yalniz program degil o. Bir yerde bir tutorial vardi onunla hazirliyordun. Bir kac sene olmustur ben onu goreli. Making custom windows cd gibi bi arasan bulursun belki. Hatta cd degil direk dvd hazirla. Cillop olur. Kopyasini isterim ama : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 verdigin keyword buldurmuyor google da (1. sayfa da yani xD ) [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 00:09 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 araya bi install ekleyince cillop gibin cikiyor : p herseyi benden beklemesenize :) http://unattended.msfn.org/unattended.xp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bu saatte biraz göz attim da. Yemedi. .inf dosyalarını falan fistan degistircem de.arayüzler hazırlıcam da. Program.exe leri nereye atcagimi anlamadim zaten. neyse konuya dönelim. xD Ben hala setup Wizard gibi bişi istiyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bu programla yapabiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bu program o işi yapıyor fakat benim istedigim, elimdeki setupları bi sıraya sokup kendisi otomatik kurmasiydi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 e o zaman winrar ya da winzip in executerını kullansana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 En mantıklısı sistem yedeklemek ghost yerinede Acronis true image öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 evet o kadar kasacagina image'ini al bilgisayarin.. acronis +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar