Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Raiden da ölmez diyorlardı ama, neyse... Hahaha anlayan anladı bu cümledeki mindfuck spoiler pisliğini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Flameoffear said: Cuma gideyim bari, eve 3 dk mesafede sinema var yüzüne bakmıoruz. sdf allah için yüzüne bakmıosun be.. bi de baksan nolcak ben bilmiorum.. bekle beni bidenem kışın beraber gidecüüük istediğin filme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 CoolRider said: Şu ilk dkları nete sızmış diyolarda, izlesem mi karar veremedim; kalitesi nasıl? Heyecanı öldürür mü? Yoksa izlemeli miyim? spiderman 3 ünde 7 dkalık teasırı vardı ilk dk dan indirdim... tavsiyem bunu da indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 batman begins i izledim, gaza geldim bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cons said: yok joker ipini kesiyo.adam tüm konuyu anlattı gitmenize gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kağıt oynarken kaybedio batman sonra dıkş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bence doğru yanlış spoiler vereni banlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dev said: YA AÇIKLANDI VEYA AÇIKLANMADI SIÇICAM HA SPOILER VERMEYIN BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hepi topu ölmüş yav amma büyüttünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 spiderman 3 ün rekorunu geçmiş... ühü ühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 İmax biletlerini netten alamıyormuyuz? önsatış olarak. edik:Biletix tammadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 http://www.dailymotion.com/relevance/search/dark%2Bknight/video/x3sahn_dark-knight-trailer_shortfilms fragmanın 48. saniyesindeki dedektif LOSTdaki Richard Alpert'ı oynayan amcam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Theghosthand said: Bence doğru yanlış spoiler vereni banlasınlar. Bakın İmdb.com'u filmin içeriğini açıklıyor die banlamışlar. Kimse spoiler vermesin 4-5 gün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 User Rating: 9.5/10 (104,906 votes) Top 250: #1 more baya gaza getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ersin Karabulut da imdb'den spoiler okumuş film hakkında yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 3 saat 56 dakika.. süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 çok tehlikeli buldum ben bu threadi, çok ciddi spoiler potansiyeli var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Valiyi oynuyo o amca, oole major bi rol degildi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 MeSh said: 3 saat 56 dakika.. süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Filim 3 saat 56dk mı? Deeeeerrrrmiiişiiiiimmmmm Edit: 3saat 56dk ne ayak yaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 2 saat 56 dakikadır diyorum. 3 saat ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 152 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 3 saat 56 dakika idi şimdi kaldı 2 saat 37 dakika. geri sayım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogyay Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Arkadaşlar bügün ingilterede vizyona girdi the dark knight. film oldukca başarılı cristopher nolan yerlerde sürünen batmanı tekrar kurtarmış bu filmde ancak ufak bir uyarı yapmak istiyorum. the dark knight ı çok uzun zamandır beklyoruz ve heyecanlandırıyor tabi bizi fakat çok büyük beklenti içine girilmemesi lazım aksi takdirde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. ama bu demek değilki film çok kötü.. aksine gerçekten çok başarılı bir film olmuş.. özellikle joker insanın kanını donduran psikopat bir katile dönüşmüş. tabi bu hale eski jokerden çok farklı bir şekilde gelmiş.. görülmeye değer bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 valla o beklentiyi film yapımcıları kasıtlı yarattı, dolayısıyla şu noktada beklentilerimi yüksek tutmam ve beklentilerim karşılanmassa isyan etmem hakkımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar