Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight (Batman)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2008 de gösterime girmesi bekleniyor. Batman ilk yine Christian Bale. Joker ise Jack Nicholson dan sonra Heath Ledger olmuş. Ne kadar gider Joker rolü bilmiyorum ama ben pek yakıştırmadım bu tipe jokeri :S . Bakalım 2008 e kadar beklemek ölümcül olcak.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
joker in resimleri sizdi nete ign de falan var, set fotograflari

super olmus bence o abusrdlugu yakalmislar tekrar

christian bale de super bir batman secimidir, ozellikle begins gibi daha gencken ki batman icin (dier tum batmanler feci yasli gosteriyodu herifi)
Mesaj tarihi:
Joker tip olarak hic yakismamis, ama ewan'in oyunculugu gayet iyidir. Yine de yanlis bir secim yapmislar bence

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 18:40 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Jack Nicholson değilse bile ona benzeyen biri oynamalı bence. Nicholson o karakteri kendi yarattı resmen be. Başkası oynarsa tamamen değişir bence Jokerin olayı... Kısaca Jack Nicholsondan daha iyi oynayacak biri olacağını sanmıyorum diim...
Mesaj tarihi:
iyi de joker sonra ki filmde yamuluyo o asit mi ne haltsa onun icine dustukten sonra, filmin basinda gayet genis agizli normal bi adam jack nicholsin. yani bu filmde jokerin boyle yesil sacli filan olmamasi lazim, kanimca.
  • Yeni Oluştur...