BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 2008 de gösterime girmesi bekleniyor. Batman ilk yine Christian Bale. Joker ise Jack Nicholson dan sonra Heath Ledger olmuş. Ne kadar gider Joker rolü bilmiyorum ama ben pek yakıştırmadım bu tipe jokeri :S . Bakalım 2008 e kadar beklemek ölümcül olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Keşke Joker Ewan McGregor olsaydı.Ama ilk göz ağrım Jack Nicholson ın yerini kimse dolduramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 oteli satın alıyorum ve havuzla ilgili yeni kurallar koyucam :) efsane bi sahneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 mark hamill olaydı keşke joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0OEtbNxAGaw leaked teaser deniliyor bence gercek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ewan McGregor nası Joker olacak ya. oha düşünemiyorum be :P O anca "Hello there" der sırıtıp sora ışın kılıcını çıkartır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 joker in resimleri sizdi nete ign de falan var, set fotograflari super olmus bence o abusrdlugu yakalmislar tekrar christian bale de super bir batman secimidir, ozellikle begins gibi daha gencken ki batman icin (dier tum batmanler feci yasli gosteriyodu herifi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bu oğlancı dan joker mi olur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Joker tip olarak hic yakismamis, ama ewan'in oyunculugu gayet iyidir. Yine de yanlis bir secim yapmislar bence [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 18:40 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Jack Nicholson değilse bile ona benzeyen biri oynamalı bence. Nicholson o karakteri kendi yarattı resmen be. Başkası oynarsa tamamen değişir bence Jokerin olayı... Kısaca Jack Nicholsondan daha iyi oynayacak biri olacağını sanmıyorum diim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Heath Ledger arkadaşın adı ewan falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 berbat olmuş eğer böyleyse joker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bu jokere edilmiş bir küfürdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 belki kötü bi foto almışlardır filmi izlemedin anlamak zor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 birkaçtane yeni jokerimizle ilgili resim buldum ama fake olabilir. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 iyi de joker sonra ki filmde yamuluyo o asit mi ne haltsa onun icine dustukten sonra, filmin basinda gayet genis agizli normal bi adam jack nicholsin. yani bu filmde jokerin boyle yesil sacli filan olmamasi lazim, kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 deli gömlekli güzel aslında. arkham asylum havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 arkadaşlar yukardaki resimlerin hepsi fake.boşuna üzülmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ] işte joker [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 22:37 tarihinde, newdonis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ign den alinti set fotografi ne biliytim bence iyi olacak, jack nicholson ayri bir jokerdi tabi, ama gene de guveniyorum bu herife ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 iyimiş iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konu biraz geriden takip ediyor sanırım. Batman'in yeni kostümü ve yeni motoru: [spo] [/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 keske logosu eskisi gibi sari siyah olsa.kostümünün ortasında da o logo olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar