toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Orta okul yıllarımın tek dinlediğim grubu Marilyn Manson ilk defa Türkiye'ye geliyor. Sevinçten taklalar atmaktayım, park orman'da görüşmek dileğiyle.
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Radar live su gecen sene ilki duzenlenen, arka planda kalmis gruplari cikartan ve biletleri ucretsiz olan festivalimsi degilmiydi? Marilyn Manson biraz fazla gibi bu organizasyona ? Not: Ben sevmem, ama sevenleri pek cok, taninmis filan. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 19:09 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ayrıntılı bilgi yok mudur nerde nası nezaman Oo
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yarın mtv'yi izleyin haberi alacaksınız. http://www.radarlive.com/ evet gecen sene internetten davetiye ile giriyodunuz festivale hayko falan vardı, sönük bi festti ama gelişiyolar işte. bu arada rhcp de rock'n coke'a geliyo haberiniz olsun, ön satıştan bilet almak isterseniz falan. ben gelemiyorum bu sene rock'n coke'a yurt dısına cıkıcam o tarihlerde malesef. bu sene dream theater ve marilyn manson bana fazlasıyla yetecek gibi, geri kalan günlerde de roxy'de dagıtıyorum zaten :) [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 20:45 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ööf inanmayın tamam alla allah ya görürsünüz yarın, ne yalanımı gördünüz sanki bugüne kadar.
duende Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bidakka bidakka rhcp? yok lan inanmam 5-6 senedir her sene yiyorum "yok aga bu son seneye yemem diyorum" ama insaninda inanasi geliyo güzel yalanlara...
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 evet ben yalan söylüyorum.
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Radar bu senenin muhtemelen en iddialı festivallerinden biri. Beirut, CocoRosie, Ellen Allien & Apparat, Booka Shade ve acıklanmayan diger isimler. Rahatlıkla türünün en iyi festivali diyebiliriz. Of of. Bu yaz istanbul'a demir atıyoruz mecburen.
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Harbiden geliyomus Marilyn Manson..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 james ve nouvelle vague destekli line up beni öldürdü bitirdi diyebilirim. mansona kafam da, james var orada; ölelim biz. tim booth monkey god söylesin, secde edeyim.
enema Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ne zaman belli olcak program? bi ellen allien'a bakıp çıkarım heralde
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Sadece Marilyn amca var listede dinlenebilecek. 4 günlük bilet 155 ytl, geçmiş olsun şimdiden güzel geçirmişler sadece Marilyn için.. Gidilmez :(
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Cidden komik. Organizatörler yolunacak kaz olarak görüyomilleti. Zaten zenginler gider ya festivallere falan, ne kadar pahalı yapsak bulunur gidicek adam. Allah cezanızı versin ne diyim.
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 festival adam olmak istiyorum nedense bu yaz
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 kombinesiz giremiyoruz marilyn manson'a saçmalığa bak. bu kafayla seneye yeller eser park ormanda. gerizekalı herifler. neyse beleş bilet kaynağım var tıkanmaz insallah.
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bir sene icinde bu kadar buyuk bir gelisme gostermesini tebrik etmek gerektigini dusunuyordum... Ama toggie nin son mesaji isi bozmus, gercekten buyuk sacmalik kombine bilet almaya zorlamak insanlari.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kombine bilet alma zorunluluğu yok.. günlük programlar kesinleştikten sonra (belirlenen gruplar üstüne daha eklemeler yapılıcal), günlük bilet satışları da başlıyacak. ŞU AN İÇİN kombine bilet alıyorsunuz sadece. ayrıca geçen sene sönük geçtiği söylenen festivalde ms. john soda , crazy p. gibi isimler , giriş ücreti ödetilmeden getirildi ve performanslar gayet güzeldi.. ayrıntılı bilgi www.radarlive.com
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 edik [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 07:43 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ]
Creus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 gözlerim doldu.. Cocorosie geliyo be yuh.. Tek günlük biletlerde satılıyomuş ama sınırlı sayıda diyo.. sınırlılığı sanırım fiyatla alakalı (indirimli ve sınırlı sayıda bilet gibi) gideceğim izleyeceğim kendimden geçeceğim.. Umarım bir aksilik çıkmaz.
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 çok ayıptır söylemesi, 1997'de seyrettim ben bunları sahnede bir festivalde, aha bu sıfatımla kaçmaz derim. seversiniz sevmezsiniz ayrı konu ama böyle sahne performansı görülmeli dünya gözüyle. tavsiyem ilan ediyorum.
Nariel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 http://www.biletix.com/webbiletix/festIndex.do?festId=2 Çok çok güzel bi program olmuş. Gerçi bana göre biraz dağınık ama bu listeyi görünce gözlerim bayram ettim. Bilet fiyatlarıda pahalı mahalı değil şuan. Şuan içinmiş gerçi...
Öne çıkan mesajlar