Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lotr Shadow Of Angmar'a başlayacak olanlar

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Yok valla. Yolladığın form support formu zaten. Account yaratmakla ilgili bir şey değil.

"Click here to create new subscription" yazan yere tıklayınca da pre-order kayıtları 14'ünde 8.00 gmt'de açılcak diyor. Aşağıda hangi oyun için key girdiğinde belirttiğin yerde LOTRO var ama LOTRO pre-order yok.

Belki sen yaptığın sırada açıktı sonra kapattılar. :S Forumlara da baktım. 14'ünden önce kayıt yapamazsınız merak etmeyin diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence yanlis yere bakiyorsun az once guildden baska bir arkadas account'u kaydetmeyi basardi.

Bak soyle yapmayi dene:

1)

2)

Daha sonra registration key'ini gir ve submit'e bas muhakkak kabul etmesi lazim

Serverlar online!!!! Obarey

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 19:02 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Snowbourne serverında başlıyorum Shewky olacak adım henüz patch yapıyorum ve bir sorum var ben sadece beta versiyonunu yüklemiştim şimdi patch ile uğraşıyorum v.1.11 den v. 1.12 yi yüklüyorum ama bendeki versiyon 0 0_o sadece v.1.12 yi de hiç bulamadığım için heralde herkes böye yamıştır diye düşündüm böyle mi yaptınız? :(
Sosyal ağlarda paylaş

O hep version 0 yaziyor basta eger eski versionu yuklediysen Updater_1.11_1.12.exe yi yuklemen gerekiyor.
Ben surdan yükledim http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/lotro/beta/
Burda hem 1.11 hem de 1.12 version full olarak var ayriyeten patch de var.
Bi de patchi yükledikten sonra dahi yine 236 tane küsür irili ufakli dosyayi güncelleyecek client.

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 11:56 tarihinde, Elufulec tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende başlamak istiyorumda beta açıkiken client download etmiştim ama netdenmi hesab almak zorundayız yada beta accountumu devam ettirebiliyormuyum?

Oynayan arkadaşlar hangi serverdalar birde şuanki pve izlenimleri nasıl ben pvpden cok pve için geliyorum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...