paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Maç 0-0 başlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bence bjk 1-0 önde başlar. maç da 2-0 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 rahat alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 neden rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 fenerin puan kaybından sonra hırslı çıkacaklardır. seyirciyide buna katarsak çok rahat maç çıkartacağımızı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kaçta maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 21.15 neden bütün maçları bugune sıkıştırıp bu kadar geç saate maç koydular bişey mi var yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 penaltı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 dedim 1-0 başlar diye. ama 2-0 bitmeyebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kötü oynuyoruz. en sonunda taraftarda burak'ı yuhalamaya başladı. ben bu adamı ilk 11 de görmek istemiyorum artık. hiç katkısı yok. akın yerine bunu kadro dışı bırakmak lazımdı asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 aslında yetenek var ama kullanmayı bilse birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Burak Yılmaz,İbrahin Akın,Fahri vs. bunlar takıma yakışmayan adamlar.Yetenekleri istedikleri kadar olsun 11'de oldukları sürece takıma zarar veriyorlar.Göndersinler kurtulalım ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bu nasıl bir oyundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ben bisey anlamadim bu hakemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kabus gibiydi ya atağımız yok ama maçı kazandık. hayalkırıklığı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Kaldı 4... Beşiktaşşımmm oleeyyy beşiktaşımm oley beşiktaşım oley beşiktaşım oooleeeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 inşallah bu şekilde oynarsınız hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Burak benim çocukluk arkadasım lan aynı mahallede top oynadık su içtik beraber laf söyletmem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Burak inanılmaz bencil bir adam.. Vede olgunlasması gereken yerde cocuklasıyor oyuncularla tartısmalar olur olmaz yerlerde calımlar koselerden sutlar fln.. Ama bunun kulagını biraz cekseler duzelir oncekileri ornek göstermeleri lazım bak gecen sene bir defans vardı taraftara laf etti gonderdiler ben bile unutmusum adını duyan varmı gören varmı hangi takımda?? Burak kurtulabilir ama İbrahim Akın hazır birazcık para ediyorken bence satılmalı ondan cacık olmaz bu vakitten sonra Sergen kankası gibi futboldan cok atlar ile yasamaya baslamıs ee sergendeki yetenekte olmadığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bu kadar ya... Stadın önünde bi minibüs durdurmuşlar son ses maç açmışlar geçtik başına son 10 dk. Herkes gergin bi şekilde maçı dinliyo son saniyeler artık rahatlamış millet rahat 100 kişi var... 90+3 te sadece "Deivid ve goooool" sesini duydum ve yıkıldım... Eğer o maç 2-1 bitse kesin şampiyon bizdik yani ötesi yoktu... Ama sağlık olsun artık Gs veya Antepten bi güzellik beklicez... Şampiyon Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Şampiyonuz şaöpiyon.Yıldırım Demirören boşa konuşmaz.ya sa umarım konuşmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ortada bir gerçek var, çok kötü de oynasak kazanıyoruz artık. tiganayı hiç sevmesem de bir sistem oturttuğunun en büyük kanıtı bu. eskisi gibi aha kesin gol yicez duygusu yok. gol yerse bittik duygusu yok tek sakatlık gol atar atmaz sistem değişiyor ve 2.gole gitmek yerine kontrollü futbola dönüyoruz bu da rakibi üstümüze çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 4 haftadır gol yemedik bunu kimse konuşmuyor :) Güven Taner'in yazısından ; said: Tigana 4-2-3-1 dizilişinin kenarları kollamaya yetmediğini ve üçlü bloğun iki adamı Delgado ile Burak'ın işlerini hiç iyi yapamadıklarını ya görmedi ya gördü ama kulübeden çözüm üretemeyeceğini düşündü. Oysa Burak çok saçmalıyordu. Kim olsa ondan iyi iş yapardı. Burak'ın takımda oynaması için üste para vermesi lazım. Vedat Okyar'ın yazısından ; said: Burak çok gizli bir görevli. Ne görev yaptığını anlayan varsa parmak kaldırsın, ben de anlayayım. Ya bu çocuk ısıra ısıra oynuyordu. Şimdilerde dişleri düşmüş. Yazık olacak, formayı kaybedecek. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 10:31 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Yalnız bu ofsayt taktiği bizi yakacak.Trabzon maçında bitirdi bizi... Galatasaray yuttu. Fener e geleceğini sanmıyorum çünkü fener hızlı futbolculara sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 fener inönüde bizim kaleye gelemicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar