Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK - Rize


paspatur

Öne çıkan mesajlar

Burak inanılmaz bencil bir adam.. Vede olgunlasması gereken yerde cocuklasıyor oyuncularla tartısmalar olur olmaz yerlerde calımlar koselerden sutlar fln..

Ama bunun kulagını biraz cekseler duzelir oncekileri ornek göstermeleri lazım bak gecen sene bir defans vardı taraftara laf etti gonderdiler ben bile unutmusum adını duyan varmı gören varmı hangi takımda??

Burak kurtulabilir ama İbrahim Akın hazır birazcık para ediyorken bence satılmalı ondan cacık olmaz bu vakitten sonra Sergen kankası gibi futboldan cok atlar ile yasamaya baslamıs ee sergendeki yetenekte olmadığına göre
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar ya... Stadın önünde bi minibüs durdurmuşlar son ses maç açmışlar geçtik başına son 10 dk. Herkes gergin bi şekilde maçı dinliyo son saniyeler artık rahatlamış millet rahat 100 kişi var... 90+3 te sadece "Deivid ve goooool" sesini duydum ve yıkıldım... Eğer o maç 2-1 bitse kesin şampiyon bizdik yani ötesi yoktu... Ama sağlık olsun artık Gs veya Antepten bi güzellik beklicez... Şampiyon Beşiktaş!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ortada bir gerçek var, çok kötü de oynasak kazanıyoruz artık. tiganayı hiç sevmesem de bir sistem oturttuğunun en büyük kanıtı bu. eskisi gibi aha kesin gol yicez duygusu yok. gol yerse bittik duygusu yok

tek sakatlık gol atar atmaz sistem değişiyor ve 2.gole gitmek yerine kontrollü futbola dönüyoruz bu da rakibi üstümüze çekiyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 haftadır gol yemedik bunu kimse konuşmuyor :)

Güven Taner'in yazısından ;

said:
Tigana 4-2-3-1 dizilişinin kenarları kollamaya yetmediğini ve üçlü bloğun iki adamı Delgado ile Burak'ın işlerini hiç iyi yapamadıklarını ya görmedi ya gördü ama kulübeden çözüm üretemeyeceğini düşündü. Oysa Burak çok saçmalıyordu. Kim olsa ondan iyi iş yapardı. Burak'ın takımda oynaması için üste para vermesi lazım.


Vedat Okyar'ın yazısından ;

said:
Burak çok gizli bir görevli. Ne görev yaptığını anlayan varsa parmak kaldırsın, ben de anlayayım. Ya bu çocuk ısıra ısıra oynuyordu. Şimdilerde dişleri düşmüş. Yazık olacak, formayı kaybedecek.


[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 10:31 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...