xueshen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: kro toturial(ya da tutorial) : ceket göğüs açılmış gömlek atkı sigara+nargile. arada gözük olabilir. Bu söylediklerini çok cool taşıyan insanlar var. nargile dışında, onunda taşındığını görmedim o yüzden :) sonuçta altı üstü kıyafet ve aksesuar. önemli olan insanın kişiliği ve duruşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 2. videoda baya normal tip vardı çok zorlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yonja = tikky kız arama motoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: kro toturial(ya da tutorial) : ceket göğüs açılmış gömlek atkı sigara+nargile. arada gözük olabilir. hakkaten anlamıyorum bende bunu... Kro olmamak için illa saç uzatmakmı gerek. Ben mesela gömlek giymeyi çok severim saçlarımda kısadır gömlek giyincede yakayı açarım hafif. e kro muyum ? sigara nargile hiç içmem atkı beşiktaştan başka takmam o ayrı :P ayıp şeyler bunlar bidaa duymıyım!!!!aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tamam barzolar çoğunlukta da yine de epey kastırmış yapanlar. İçinde çok normal tipler de vardı ayrıca baya ortamcı tipler de vardı. Galiba kroluk ile conconluğun arasındaki sınırı karıştırmış arada video'yu yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yalnız o kro dediğiniz adamlar taş gibi hatunlar buluyor ^^ hatunlar da ne anlıyolar bilmiyorum ama (zaten bu taş hatunlar kokoş tipler oluyor genelde) .. buluyolar sonuçta... haticeye değil neticeye bakacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tas gibi hatunlarin hepsi kro demek ki!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 :) eglenceli olmus fakat bazilari "gorusunuste" cidden kro degil. Ha gorunusten bi insanin kro oldugunu anlarsin ama bi insani kro yapan ozelligi davranislaridir bence gorunusu degil.. Ayrica Yonja'dan insanlarla tanismak kroluk degildir bana gore.. Sadece myspace'in kayitli uyesi 170 milyon civarinda. Dunyanin cok ciddi bir kesimi krodur diyebilirsin o zaman.. Internetten insanlarla tanismayi yanlis bulmuyorum, ha duygusal bir insansindir, ne bileyim tanismalarin cok ozel bir ambiyans icinde tamamen rastlantisal gerceklesmesi gerektigine inanirsin anlarim (ne bileyim yolda yururken birine carparsin, kitaplarini dusurursun, bakisirsiniz ve birlikte olmaya baslarsin gibi :) ) , ama internetten tanismakla bir arkadas ortaminda, bir barda cafede tanismak arasinda bence hic bir fark yok.. Ha cok uzun yillardir internet kullanirim (bkz: ben 6 yasimdan beri ping cekiyorum) ama internetten kiz bulayim modum yoktur, lakin yanlisda bulmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: tas gibi hatunlarin hepsi kro demek ki!! hayır onlara kokoş ya da kokana diyolar genelde ^^ görsen tanırsın her yerde sen de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 o zaman her kokona tas oluyor? pek celiskili oldu ya bu zaten kizlari anlamak cok zor bosverin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yok abi her kokona taş değil.. önermem tek tarafları.. sen iff statement kullanıyosun.. (matematikçiyim evet) tek taraflı bi önerme bu, tersi geçerli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 vallahi blackchaos; Ben kroluğu kişinin davranışlarına bırakırım. Sigara ile nargile yi aynı anda içebilen herkes üzerinde bu kanıya rahat varabilirim. Aslında ben genel yüzdeyi verdim resimlerdeki kişilerin çoğunun kullandığını görüp yazmaya karar kıldım. Ayrıca her gömlek+ceket giyip göğsü açanın kro olduğunu söylemedim. Öyle yapıp kro olmayı beceremeyenlerde bulunmakta. Alınma fazla , bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Videonun icinde hakikaten cok komik fotograflar var ancak videoyu yapan arkadas da gayet komik. "DiPN0T: Bizi izlemeye dewam edin!" :P [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 11:41 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 tipleri on numara seçmiş :d acaba o tiplerin arasında paticikden de varmyıdı uhehue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 İnsanlarla alay etmek güzel bir iş değildir. Özellikle tipleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Sosyal hayatında kız arkadaş bulamayıp (!) yonja ve türevlerinde bulmaya çalışan herkez barzodur, hunhardır. Ulan sevimsizsin işte zorlama. Favorim; Zorla zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ahuahuaa.. süperdi yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ya bu şarkı ne böyle indirdim 2 saattir kapatamıyorm ve sürekli gülüyorum ahahahahah:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 grup vitamin - zonta bunu dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Süper tipler var ama özellikle 03:07'de olayı bitirmiş. "İsmail sen kocaman bir çılgınsın" dediğinde resimle bu kadar mı uyumlu olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 şarkı grup vitamin - ismail 2.'deki de Panik - Diskotek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ismail sari saclarimdan sen sorumlusun odalarda isiksizim ismail ismayil efsane sarki, bilmeyen utansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 grup vitamini özledim be niye ayrıldın aramızdan gökhan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 1.23 teki adamı tanıyorum ben ya, gold üyeleri hackleyip para istiyor komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sosyal hayatında kız arkadaş bulamayıp (!) yonja ve türevlerinde bulmaya çalışan herkez barzodur, hunhardır. Ulan sevimsizsin işte zorlama. diyen arkadaş. yonja üyesiyim 9500 arkada$ım var mutluyum? yonjadan herhangi bir ortam içerisinde değilsin. bazı $eylerde gerçekten i$e yarıyor. illa herkezi bu sınıfa sokmak yanlı$tır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar