Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yonja.com kıroları

Laorx

Öne çıkan mesajlar

said:
kro toturial(ya da tutorial) :
ceket
göğüs açılmış gömlek
atkı
sigara+nargile.
arada gözük olabilir.

Bu söylediklerini çok cool taşıyan insanlar var. nargile dışında, onunda taşındığını görmedim o yüzden :) sonuçta altı üstü kıyafet ve aksesuar. önemli olan insanın kişiliği ve duruşu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kro toturial(ya da tutorial) :
ceket
göğüs açılmış gömlek
atkı
sigara+nargile.
arada gözük olabilir.

hakkaten anlamıyorum bende bunu...
Kro olmamak için illa saç uzatmakmı gerek. Ben mesela gömlek giymeyi çok severim saçlarımda kısadır gömlek giyincede yakayı açarım hafif.
e kro muyum ?
sigara nargile hiç içmem atkı beşiktaştan başka takmam o ayrı :P

ayıp şeyler bunlar bidaa duymıyım!!!!aaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

:) eglenceli olmus fakat bazilari "gorusunuste" cidden kro degil. Ha gorunusten bi insanin kro oldugunu anlarsin ama bi insani kro yapan ozelligi davranislaridir bence gorunusu degil..

Ayrica Yonja'dan insanlarla tanismak kroluk degildir bana gore..

Sadece myspace'in kayitli uyesi 170 milyon civarinda. Dunyanin cok ciddi bir kesimi krodur diyebilirsin o zaman..

Internetten insanlarla tanismayi yanlis bulmuyorum, ha duygusal bir insansindir, ne bileyim tanismalarin cok ozel bir ambiyans icinde tamamen rastlantisal gerceklesmesi gerektigine inanirsin anlarim (ne bileyim yolda yururken birine carparsin, kitaplarini dusurursun, bakisirsiniz ve birlikte olmaya baslarsin gibi :) ) , ama internetten tanismakla bir arkadas ortaminda, bir barda cafede tanismak arasinda bence hic bir fark yok..

Ha cok uzun yillardir internet kullanirim (bkz: ben 6 yasimdan beri ping cekiyorum) ama internetten kiz bulayim modum yoktur, lakin yanlisda bulmam..
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi blackchaos;

Ben kroluğu kişinin davranışlarına bırakırım.
Sigara ile nargile yi aynı anda içebilen herkes üzerinde bu kanıya rahat varabilirim.
Aslında ben genel yüzdeyi verdim resimlerdeki kişilerin çoğunun kullandığını görüp yazmaya karar kıldım.
Ayrıca her gömlek+ceket giyip göğsü açanın kro olduğunu söylemedim.
Öyle yapıp kro olmayı beceremeyenlerde bulunmakta.
Alınma fazla , bak keyfine.
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal hayatında kız arkadaş bulamayıp (!) yonja ve türevlerinde bulmaya çalışan herkez barzodur, hunhardır. Ulan sevimsizsin işte zorlama.

diyen arkadaş.

yonja üyesiyim 9500 arkada$ım var mutluyum? yonjadan herhangi bir ortam içerisinde değilsin. bazı $eylerde gerçekten i$e yarıyor. illa herkezi bu sınıfa sokmak yanlı$tır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...