ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Gelecek akp lere gerek yok ki, yazıda da dendiği gibi bakamayacağı kadar çocuk yapmak doğrudan insanların kötü olan ekonomik durumlarını daha da dibe çekeceğinden daha da sadaka bağımlısı hale getiricek. Yani kısa vadede etkili, uzun vadede daha da etkili bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 beyler children of men izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 izledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 "children of men" efsanedir de konuyla alakasını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o filmi izleyip beğenmeyen tek ben miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Yalnız değilsin başkaları da var. ama ben hala konuyla ilgisini çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 forgiver sanırım yakında dünyada çocuk doğmayacak biz ise ulu önder tayyip'in çocuk ordusu ile dünyayı ele geçirecez demek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 dasaaa said: bu nasıl bir kafadır bak çözemedim... Ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Selam, Ramocan said: AAAA!!! Olmadı absocum, sen de o kafadan gitsen Beykoz'da yalın, En Son model Q7 in bi de 4 tane hatunun olurdu, ne gerek var sabah akşam çalışmaya di mi ? YOLA DEVAM!!!Allah sonumuzu hayır etsin! Q7 alınabiliyor ve ben en son duyuyorum : Filistin vs İsrail'in durumunu herkes biliyor diye kabul ediyorum. Savaşan ve birbirini sevmeyen iki toplum. Şu anda Filistinlilerin nüfusu kaç? Peki İsrailllilerin? Peki genç nüfus oranı nedir? Kısaca şunu demek istiyorum, 50-70 yıl sonra İsraillilerin azınlıkta kalacağı belirtiliyor. Alın size komplo teorisi; Bölücü zihniyetin hakim olduğu kişiler(ad verip de yanlış anlama yaratmak istemiyorum) 8-10 çocuk yaparsa, 40 yıl sonra bölgedeki nüfus dengesi nasıl olur? O çocuklar belli yaşa gelince İstanbul gibi şehirlere gönderilmiyor mu? Burada kaçak kitap, cd, oyun ve DVD işlerine hakim olmuyorlar mı? Bilimum demokratik eylem adı takılan zarar verici eylemlerde bulunmuyorlar mı? Peki doğru tabir edilen kesim? 1 bilemedin 2 çocuk. Beyler yakında biz azınlık kalacağız! Nüfuz da stratejik öneme sahiptir. Evet, altyapı buna destek olmaya yetersiz ama emekli maaşı ile gayet güzel geçinilen vatan toprağı da var. İlla herkes İstanbulda ikamet edecek diye bir zorunluluk yok. İlerki yaşlarımda planım Balıkesir tarafına çekip gitmek misâl. Bu memleketin mühendise de, teknisyene de hatta çöp toplayıcısına da ihtiyacı var. Kimse yaptığından gocunmamalı. Devlet her türlü meslek grubuna geçim kalitesini sunabilmeli. Sana göre geçim İstiklalde yemek yemekken, bir başkası için evinde bol etli türlü yemek olabilir. Konudan konuya atlıyorum ama biz tüketim toplumu olduğumuz sürece, devlet de altyapıyı sağlayamadıktan sonra daha çok söyleniriz. Bu arada ben o komplo teorisine inanıyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Selam, Olabilecek en kopuk anlatımı yapmışım :O Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hehe fantezi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ahaha Tayyip bunu düşünerek 3 çocuk geyiğine girmişse cidden gözümde bir level daha atlamış olur, ne leveli olduğunu anladınız siz. Onlarçovalıyorbizdeçovalalımhamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Selam, Fantazi ama şuan gerçekleşiyor. Yoksa bir aşiret nasıl okadar büyük olabilir :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 burdakiler cogalıp türkiyeyi ele geçirince bizde almanyayı ele geçiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 paramecium said: Selam, Fantazi ama şuan gerçekleşiyor. Yoksa bir aşiret nasıl okadar büyük olabilir :) Saygılar. Aşiret denilen şey zaten büyüktür. Ayrıca bu bahsettiğiniz konu yeni birşey değil. akp'den önce de haberlere düşmü abartılı örnekleri var. Adamın 4-5 karısı bir ordu dolusu da çocuğu vardı. Pek çoğunun ismini bile bilmiyordu. Ayrıca Filistin ve İsrail örneğinde nasıl olduysa atladığınız bir güç ve kontrol konusu var. Filistin belki İsrail nüfusunu 2ye 3e katlayabilir. Ama güç ve kontrol kimin elinde? Çok olduğu halde çoğunluğu cahil ve eğitimsiz olan Filistinde mi yoksa daha az ama eğitimli ve teknolojik açıdan daha ileride olan İsrailde mi? Ayrıca 50-60 yıl sonra Filistinden geriye ne kalacağı da ayrı bir tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 paramecium said: Selam, Ramocan said: AAAA!!! Olmadı absocum, sen de o kafadan gitsen Beykoz'da yalın, En Son model Q7 in bi de 4 tane hatunun olurdu, ne gerek var sabah akşam çalışmaya di mi ? YOLA DEVAM!!!Allah sonumuzu hayır etsin! Q7 alınabiliyor ve ben en son duyuyorum : Filistin vs İsrail'in durumunu herkes biliyor diye kabul ediyorum. Savaşan ve birbirini sevmeyen iki toplum. Şu anda Filistinlilerin nüfusu kaç? Peki İsrailllilerin? Peki genç nüfus oranı nedir? Kısaca şunu demek istiyorum, 50-70 yıl sonra İsraillilerin azınlıkta kalacağı belirtiliyor. Alın size komplo teorisi; Bölücü zihniyetin hakim olduğu kişiler(ad verip de yanlış anlama yaratmak istemiyorum) 8-10 çocuk yaparsa, 40 yıl sonra bölgedeki nüfus dengesi nasıl olur? O çocuklar belli yaşa gelince İstanbul gibi şehirlere gönderilmiyor mu? Burada kaçak kitap, cd, oyun ve DVD işlerine hakim olmuyorlar mı? Bilimum demokratik eylem adı takılan zarar verici eylemlerde bulunmuyorlar mı? Peki doğru tabir edilen kesim? 1 bilemedin 2 çocuk. Beyler yakında biz azınlık kalacağız! Nüfuz da stratejik öneme sahiptir. Evet, altyapı buna destek olmaya yetersiz ama emekli maaşı ile gayet güzel geçinilen vatan toprağı da var. İlla herkes İstanbulda ikamet edecek diye bir zorunluluk yok. İlerki yaşlarımda planım Balıkesir tarafına çekip gitmek misâl. Bu memleketin mühendise de, teknisyene de hatta çöp toplayıcısına da ihtiyacı var. Kimse yaptığından gocunmamalı. Devlet her türlü meslek grubuna geçim kalitesini sunabilmeli. Sana göre geçim İstiklalde yemek yemekken, bir başkası için evinde bol etli türlü yemek olabilir. Konudan konuya atlıyorum ama biz tüketim toplumu olduğumuz sürece, devlet de altyapıyı sağlayamadıktan sonra daha çok söyleniriz. Bu arada ben o komplo teorisine inanıyorum : Saygılar. yekta gungor ozden bunu acik acik soyledi nazi, fasist, irkci vs vs vs ilan edildi akp tarafindan ayni fikri basbakan caldiysa ne gulerim asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ^^ aynısın laik versiyonu da var sg-1 said: Yalnız değilsin başkaları da var. ama ben hala konuyla ilgisini çözemedim. anlatınca bir zevki kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kürtler afedersin kaka yaparmış gibi çocuk yapa yapa geçmişten günümüze ne hale geldiler farkındasınızdır inşallah saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fakirliğin ve diğer sorunların sorumlusu devlet ama soulcube'üm benim!! çocuk pörtletip sokağa salmak değil!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 insanımız üretmek için uğraşmassa devlet ne yapsın. ha tamam devlet haklı mı değil ama halkta sütten çıkmış ak kaşık değil. yenilerini üretmessek eski boşlarıyla idare edemeyiz gelecekte : P ben bu söylediklerime katılıyomuyum. tamamen değil ama kısmen evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Devlet bize yardım etsin, devlet bize baksın, biz de davşanlar gibi üreyip duralım. @forgi, anlat yaaaaaa noooooluuuuuaaaaaarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 az laf çok iş! ben hemen nişanlanıp 2 de imam nikahlı entegre edip 3 hatunla çocuk üretimine başlıyorum.. 10-15sene sonra sweatshop kurucam meter'in arka sokaklarında.. çin/hindistan usulü "gelişme" yaşarım işte, negzel. olmadı şeyh falan olurum belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 iyi yanından bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 BEyler Sırf Tayyip ne derse yanlıştır gibi bir önyargıyla çamur atmayın. Adam haklı bir yerde. Sorun şu ki Türkiyede Nufüs artışı %2.2ye düşüyor yavaş yavaş(kayıtlı nüfus açısından) Oysa bir milletin devamlılığı açısından bu oran %2.8 olmalıdır en azından. 2. olarak, Eğitimli bilgili vb vb denilen TÜrk kesimi çocuğa ne gerek var, Devlet yetişemiyor bahaneleriyle, çocuk yapmazken ve üretmezken, kalifiye çocuk yetiştirebilecek bir nesil, çocuk yapmıyor, oysa beğenmediğiniz kürtler motora bağlamış şekilde 8-9-10 sırasıyla çocuk yapıyor. O adamalr sizin gibi rahat yaşamadıkları için 1 odada 10 kişi kalabilecek, 1 tuvaleti 100 kişi kullanabilecek derecede düşük hayat şartlarına adapte olabildikleri için hayatta kalabilmeleri daha kolay. Mafyalaşma sürecindeler, ve şu an Mafya kurumunda Türk mafya kalmadı. Bütün Mafyalar Kürt şu an. Eskiden olan bir karadenizli mafyası/dayanışması vardı, onlar bile yusuf yusuf olmuş durumda. Karadenizde erkek evlat değerlidir ama 2-3 tanedir. 1-2 tanesi öldürülünce adamların kökü kuruyor. Daha yeni Şirinevlerin göbeğinde bir Büfe için rizelilerle kürtler çatıştı, rizeliler 30-40 adam kaybetti, sonuçta adam kalmayacaklar diye mecburen Büfeyi Kürtlere bıraktılar. Kürtler kaç adam ölmüş umursamıyor, çok olduğu için insan kıymetsiz onlara göre. Ve büfe diye küçümsemeyin, günde 4-5bin lira getiriyor iyi işleyen bir büfe. Tabi arkadaşlar barış kardeşlik vb vb desinler. Afrikada Avrupa "bir yanağına vurana diğer yanağını çevir" sözüyle Afrikalıları s.ke s.ke topraklarından kovdu. Şu anki PKKnın ve sözüm ona halkların kardeşliğini savunan barışçık demokrat(!) kürt destekçisi derneklerin nereden para yardımı aldığını ve desteklendiğine bakarsanız bazı şeyler daha açık ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Oğluna gemicik alabilen herkes 3 çocuk sahibi olmalı kesinlikle. Ama hali hazırdaki bebeleri açken, babaları işsizken anneleri sigortasız halde elalemde temizlikçilik yapıyorsa o zaman bir durucan Tayyip abi, 3 çocuktan önce bu insanları düzelticen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar