huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Fikir ve görüşleri alalım. Kaç kişi gelir, gelirse ne zaman gelir vs. Tartışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ya sanmıyorum servera bile gırmıyor millet turnuva falan yapılamaz yani yeterli katılım yok. bence boyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Oo koca patide bile turnuva yapamayacaksak nerde yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 1vs1 çok manasız geliyor rakibe göre silah seçmek istemiyorum. Grup oyunu için de grubum yok. Naapcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ben senle grup yaparım 8D 2v2, evet daha güzel olur ufak bi haritada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ctf yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Yapalım da, turnuva denen başlıkta en az 10 farklı kişi görmek lazım. Bekleyeceğiz gibi. Halbuki çok basit oyun bu ya, 11 mb, öğrenmesi kolay, uzmanlaşması zor güzel bir oyun. de hadi gidin arkadaşlarınıza falan link verin. baksınlar oyuna ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 2v2 ctf mi olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 katılım yok girmiyor millet oynamıyor dıyorum koca patide yapmassak nerde yapcaz dıyosun. girenlerde şifreyi sağdan soldan ogrenıp gelen soldat-tr lamerleri [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 20:23 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efkar_Adami Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Senden lamer olmasın lamerlerde var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bi soldat-tr lameri daha buradaymış hemende rengini belli etmiş ona hoş geldin diyoruz ve devam edecekse ayar almaya pek hevesli oldugunu goruyoruz. hadi bagalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 vallahi biz god clanı olarak katılabiliriz. ps: 3 vs 3 olacaksa tabi. [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 17:11 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ben de katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 clan mlan yalan..kura yapıp takım belirleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 benide ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ha ben de katılırım bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bende katılabilirim. 2vs2 tm yapıp, hem takımlar hem de turnuva düzeni kurayla belirlenebilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 klan kurmayı düşünen varsa ben girerim valla. iyide oynarım az çokta bilen olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 adam yok serverda siz turnuva diyorsunz... ben şimdi bu gece 1 de girin desem gelen olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 serverda adam olmamasıyla ne alakası var? burda kararlaştırılır, oyuna girilir. budur. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 07:05 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ya oyun oynamayan adam niye turnuvaya gelsin? sırf turnuva var aaa girelim olayı mı olsun ıstıyosun? kahveden adam cagırır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kaç kişinin oynayıp oynamadığını nerden biliyorsun? Sonuç itibariyle çeşitli saatlerde gelip gidenler var, ayrıca ilk açıldığında 3-5 kişi çok kere oynadık. Demek ki adam sayısı değil, bu adamları karşılaştırabilmek sorun. Olursa olur olmazsada ne yapalım, neye kızıyorsun bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Biliyorum cunku, kaç defa saatlerce girip adam bekledigim oldu aralıklarla. girmiyorlar, ha girenlerde pati'den degil soldat-tr isimli sitenin saçma oyuncuları. İlk açıldıgında oynanıyordu zaten sonradan düştü rabet. Önce soldat pati serverına oyuncu cekmeye calısılmalı daha sonra yeterli bi populasyon saglanırsa turnuva yapılmalı. bende istiyorum pati üyelerinin girmesini ama ortada olan bi oyuncu yokken turnuva duzenlemeye calısmak yersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar