Cermy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 şimdi bir okulun mezuniyetinde kullanılacak bir slayt hazırladım arkadaş için 40 ve 30 ardan olmak üzere 2 tane. 30 luk olanda 5 tane mp3 ekledim. ama hiçbir türlü bu mp3ler sunu ile birleşmiyor. yani slaytı cdye atıp başka bilgisayara atınca calmıyor. bakıyorsunuz, diger bilgisayardaki mp3ün linkini almış sadece c:/blabla.mp3 seklinde. ama bnm mp3u slayta dahil etmem gerekiyor. napmalıyım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 pps dosyasıyla aynı yere koyacaksin mp3 dosyasını. ya da mp3'ü wav uzantılı hale çevireceksin öyle birleştirir. mp3ü birleştirmiyor ppsyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 hic unutmam son gun ingilizce projesi yapiorm,mp3 girmem gerekiyo bi yerde,pp teknolojisini cozmek yerine,bi alt tab cabukluguyla sunumun ortasinda cakmistim mp3 u :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 mrlevie, cd için nası yapıcam aynı yere koyma olayını? biraz daha açık anlatabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 sunumla mp3leri aynı cd ye koyacaksın işte. aynı klasörde olacaklar. powerpointten yeri de diyelim şu an c:/fikibok.mp3 ise sadece fikibok.mp3 şeklinde yap ki direk kendi yanındakine baksın yoksa yine aynı şey olur [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 00:40 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 mesela dosyan C:Sunumsunu.pps şeklinde olsun. çalacağın mp3ü C:Sunumsunu.mp3 şeklinde yapıp tanıtırsan düzgün bir şekilde çalışır. burada önemli olan iki dosyanın da aynı klasör içinde olması. adının aynı olup olmaması fazla önemli değil sanırım ama aynı yaparsan garanti olur iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 evet ama pps c: , e: yada f: yi de dikkate alıyo yani c:/sunum/sunuicinmuzik.mp3 ve sunu.pps in klasorunu oldugu gibi f: ye atınca. muzik calamiyo. sıyırmak üzereyim. flash diske kaydedip verdim olucak sekilde. ama cd istiyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ya tamam sen cd at, istediği yeri dikkate alsın farketmez bir de muzik ve pps dosyasının adını aynı yap. ona bakıyor olabilir. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 15:26 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Walla artık çaliyormu bilmiyorum ama mp3 leri veya yerini bulamadığı dosyaları masa üstüne atman gerekebilir .. Autocadde de image i masaüstüne atmayınca link olarak gözüküyodu. ordan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 türkçe powerpoint; ekle > nesne > dosyadan oluştur... ingilizce; insert > object > create from file... burada seçeceğin müzik dosyası .wma ya da .wav olursa iyi olur, zaten mp3 dosyasına sadece link verebilirsin. embed edemezsin. bu sırada "bağla/link" checkbox'ını da işaretlemeyeceksin. ayrıca dosya boyutu ne kadar büyük olursa, sunum ona göre yavaşlar. o yüzden dosyayı küçük tutmaya çalış. yalnız default ayarlarda en fazla 100kb dosyayı embed edebilirsin. bu ayarı değiştirmek için... türkçe; araçlar > seçenekler > genel > ses bağlanacak dosya boyutu alt sınırı ingilizce; tools > options > general > Link sounds with file size greater than x KB bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar