bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 o yüzden ben hep meşguldeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ya yok ne bilim böle bi acayip oluyorum..panik içinde bi anda meşgule alıyorum.bi keresinde aceleyle çevrimdışına basmışım.bi daa giremedim...seviyorum lan hala!!...böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hayırlı nöbetler jnmssssssssss =))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Size müslüm gürses - nilüfer i dinlemenizi öneriyorum... zamanin eli degdi bize coktan degisti her sey ayni degiliz ikimiz de zaaflarina bir gece hatalarina bir nilufer sevgisizligine bir kalp verdim artik geri ver, geri veremezsin aldiklarini artik geri ver, geri verilmez hicbir yanilgi yokluguma emanet et sen de benden kalanlari her seyi al bana beni geri ver bir sansim olsun baska yer baska zaman sensiz omrum olsun her seyi al bir sansim olsun baska yer baska zaman sensiz omrum olsun her seyi al... / sensiz omrum olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Msnde konuşmalıkm konu da lazım olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 benim sevgilim varda noluyo..! hala internet bağlatamadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ne güzel lan ? daha ne istion? sürekli msnde rahatsız eden erkekleri yoktur? yonjasına otusuna bokusuna bakmana gerek yoktur? bi de sevdiği mail atsın diye bekleyenler var. o malda bi tek benim heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 msne kafam girsin bi kız arkım vardı yazın sabah 6'ya kadar msnde tutar sonra 11'de uyanır msne gir diye -evet msj bu kadar- mesaj atardı. böyle manyaklarla uğraşmaktan kafamda saç kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar