Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Arada oynamaya çalışıyoruz. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 uyelik nereden alıyoz yahıu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 battle nete girince create account. 10-11 kişi online olduk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 oynuyan varsa yapalim vs varmi portu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 oynadık demin dynun utterable ben utopia vs kermit zaugna oz yenildik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 devhochi de vardı bizde de, saymaman iyi olmuş, etkisiz elemandı zati. a-s-d-f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 hehe [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 00:23 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 devochi yi aklıma getiremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 çok gerek yoktu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 planlarımız çerçevesinde gerek var. ha dersen ki baska yerler de var oynayacak öle bakarsan o zaman internete baglanacak telekom var baska firmaya ne gerek var dersin. ama rekabet ve cok seçenek hizmete kalite getirir. çıtayı yükseltmek için iyi olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 @skyly, niye gerek yok arkadaşım? doğru düzgün bi server yok türkiyede, bi sürü aptal insan, noob diye adama küfür edenler yok no oç diye server ismi koyanlarla mı oynayalım oyunu paticikteki güzel insanlarımız varken? ha gerek olmadıgını düşünüyosan girmezsin ^^ [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 01:35 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Bi an warcraftı bulamadım. Çok kaydım heralde gözler görmüyor diye düşündüm. Ama baktım 3 kere yerinde hala yoktu. sonra alta inince...hayırlısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 fistan dun yenilince botlarla antreman yapıyo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ne diyosun insane botlar aldı bi kere xD ama hafife almamak lazım item falan yapıyorlar , geng bile yapıyorlar hatta. said: etkisiz elemandı zati. takımdan dışlıyorsunuz,kötü hero geliyor, sonra suç bana. ss koydurmayın bana bu oyunda şu kadar kill aldım diye. sadf yapıp lafı attıktan sonra kaçmak kolay tabi.artizler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 yazık ya adama, soldatta ben eziyorum, w3te siz eziyosunuz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 hadi dota oynayalım var mı oynucak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ben gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bsg pru. alsam m79u bende. beleş silahı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Simdi bana biri anlatabilir mi? Warcraft'i sifirdan yukluyorsunuz, ustune bu weppla nin 40 kusur mb li patchini uygulayinca otomatik hazir oluyor mu? Yoksa baska birseylerde yapmak gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 weplanın 40mblık patchinden sonra sadece warcraft.reg dosyasını rardan çıkarıp regisrtyi hallediyoruz. ondan sonra battle.net in yanında bir küre var. ona tıklayıp paticiği seçiyoruz. son olarak da battle.nete girip ,account yaratıyor ve oyuna giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ben şu yolu izledim: W3+TFT kur 1.20c patch indir Kraker ye (anladın sen) Eurobattle'dan bağlantı dosyalarını indir Bağlantı dosyalarını kur (patch indirtme ve kraker yedirtme) Paticik bağlantı dosyalarını indir Paticik .reg'ini aç ve .exe'sini W3 dizinine kopyala w3l.exe'yi çalıştır Oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 w3l.exe dosyasını da atıyoruz ama, onla girioz oyuna w3lh.dll atmıyoruz özet: wepladaki şeyi yüklüoz paticik zip den w3l.exe atıyoruz paticik zip de reg dosyasını çalıştırıyoruz paticik zipdeki w3lh.dll atmıyoruz klasöre w3l.exe den oyuna girip oynuyoz paşa paşa [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 13:13 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 koji kendini yormuşsun bab gereksiz yere. wepla patchi içinde barındıyor bunları zaten. ondan sonra da sadece patinin regini yapınca olay bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 said: paticik zip den w3l.exe atıyoruz ben onu da atmadım valla. wepla hallediyor o hadiseyi. hatta fis bozuluyor exeyi atınca demişti. aman diyim dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar