Sage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 O sivilce biraz daha bünyede kalsaydı bağımsızlığını ilan ederdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 devlet kurardı be abi. o neydi öyle. Cesaretimi topladıktan sonra açtığımda pek te tranva geçirebilecek , kusulacak bir olay yok gibi.(bana göre) Tahminim kadarıyla uzak doğu da geçen eski bir video. Baş rol oyuncumuzun sırtında öküzburger kadar bir sivilce bulunmakta , resmen oha. Sivilce uzmanımız geliyor , sivilceyi kontrol ediyor , bir bez parçasını sivilcenin üzerine koyduktan sonra , ışık hızı ile eline aldığı keskin bir aleti ( neşter mi göremedim ) arkadaşımızın sivilcesine saplıyor. Ardından uzmanımız hastamızın sivilcesini sıkarkenki görülen iltihap , bir kaymak , ohş nasılda akıyor , şakır şakır.Açıkçası söylemek gerekirse hiç bitmicek sanıyorsunuz. Uzmanımız iyice iltihabı çıkardıktan sonra bölgedeki et parçasını iyice temizliyor.Ardından eline aldığı makasımsı bir alet ile eti koparmaya uğraşıyor.(Tahminen sivilcenin kökü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 amaaaaaan sil sil [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 17:16 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 zamaninda annemde komsunun sirtindaki sivilceyi boyle yapmisti nestersiz anlattigina gore gozumde canlandirdigim bunun 10 kati daha fazla iris aktigi =) evdeki kotu 2 hafta gitmemis dedigine gore pek ic acici seyler degiller goruldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 öldüm, bunlar çok feci ya. bu tarz şeyler antibiyotikle iyileşmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 izlemeyiniz.! buda neyin nesi 18 yaşındayım korku bastı beni sivilce çıkmasın zaten tam kaşımın ortasında var bitanem ya büyürse :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 abiii... gidip yüzümü yıkıcam tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Up'lamayın şu konuyu, mesajları okuduğumdan açamıyorum iğreneceğim diye, bir yandan da merak ediyorum... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Sıkarsan 7 günde sıkmassan 1 haftada geciyo sivilceler, sıkın hic kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Koy gitsin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ver coskuyu bu ne bole ya tazyikli fiskirtiyor bide ellerinde maharet var masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=mOH333Br4IM bunu izleyin sonra ölün... butun sayfalatra bakamdıma ma kesin verilmistir bu link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 İki çeşit sivilce varmış bir antibiyotikle geçen bir de roaccutanele geçen. Bu işte roaccutanele geçenler yağ bezelerinin bir yerinde mikroplar çoğalırmış antibiyotik bir işe yaramazmış böyle birşey. Gidin bi dermatoloğa nolur nolmaz. Bu 2.tip sivilceler iz bırakır ama 6 aylık bir ilaç tedavisi gördükten sonra geçiyor.(tabi baya yan etkileri varmış roaccutane ın) Ben dün gittim de ordan biliyorum böhü 6 ay güneş yasak :/ [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 09:41 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 verildi cuce : ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Onu bunu bilmem herif o çıkan iltihabı kaşıkla aldığında aha kesin daha iğrençlik için yicek dedim ama olmadı. Onu yese işte video derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ketçap mayanoz karışımı gibi duruyo aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 midem bulandı lan bu ne bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Kolay kolay asla midem bulanmayan bi insan olmama rağmen cidden kusuodum yaa iğrenç... O diil adam bi de çıkan yağları yüzünün çeşitli yerlerine sürüo iice yüzüm sivilceli olsun diye :D Bi sivilce baş göstermeden sıkılırsa öyle olur tabii (tecrübelerle sabitlenmiştir =) ) ... Ama baş verdiyse sıkın gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yanlız cücenin verdiği video hiç inandırıcı değil bunu da belirtmek isterim. Adamın sırtını yüzüyolar maşallah bi kilo yağ çıkıo ve adamda hiç tepki yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Öeh! Yani o ne be! Adam kendine işkence ediyor, milletin midesini bulandırıyor üstüne enfeksiyon kapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 horrible, onu ben de düşündüm, hele en sonunda kökünü mü ne kesiyor ya o.O lokal anestezi filan yapmışlardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 UhasuHA bi ilk bonenun verdigi linkteki 2. yorum bitirdi beni aynisini yazicaktim buraya adam yazmis zaten uhauh said: this was tooo funny. he sounds like hes having an orgasm. and he looks like hes got a cheek full of jizz. ahahhahaaaaaa abi bide oyle sıkmanın anlamı nedir ya sadistlik nasil acir o bide iz kalicak siktiktan sonrada yuzune suruyor adam bayagaa pis bir herif:P abi simdi diger videoyu izledim dershanedeki arkadas bahsetmisti izlememistim allah kahretsin o ne yaaaa ketcap mayonez sıkıyor gibi offf anesteziden kalkar o aciyla kadın:P iyhhhh [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 19:54 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=yJOFwBrTQRo&mode=related&search= adamın bağrışa dikkatinizi çekerim ahahahahusdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar