Elderon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 @blackchaos seni istanbul'da bulmak ayrı bir dert. karı kız peşinde koşmaktan "kardeşine" zaman ayıramıyorsun. bu arada arkadaşlar çok teşekkürler, sanırım hepsini tek tek deneyerek bir karar vereceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bu arada bu samsung'da ses kayıt var mı? varsa kalitesi nasıl? line-in kayıt yapabiliyor mu? çok mu soru sordum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Artık MP3 player almak birz gereksiz bence. Bütün telefonlar mp3 player kalitesinde çalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ses kayıt olmayabilir..bende yp u1 var bir iki yıldır onda var ama bu sürümünde yok sanırsam..Açılmış halinde mikrofon görmedim çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: Artık MP3 player almak birz gereksiz bence. Bütün telefonlar mp3 player kalitesinde çalabiliyor. evet çalıyorlar, çakma ipodlarla kalitesi aynı sesin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 mp3 çalan cep telefonlarına karşı bir antipatim var. ne olduğu belirsiz ya telefon ol ya mp3player :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Sadece atrac3 plus sıkıştırma formatı dolayısıyla Sony, MP3 player alımında seçilecek ürünlerin başında geliyor bence. Atrac3 plus bildiğim kadarıyla hemen hemen 1/3 oranında sıkıştırma sağlıyor ses kalitesinde bir düşüş yaşamatmadan. Yani 1 GB'lık bir MP3 player 3 GB'lık bir player'a dönüşüyor bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ama atrac dinlemek için mp3 ten atraca değil direk orjinal cd den atrac formatına çeviri yapmak gerekiyo.. mp3 leri netten bulduğumuzu düşünürsek pek yararı olmuyo o işin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ooo ayarr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 mp3 ten atrac'a çevriliyor. zaten sony mp3 playerlarla birlikte sonicstage programı geliyor. program mp3'ten atrac3 plus'a çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Hayır demek istediğim o değil.. atrac gerçekten mp3 ten çok kaliteli bi format. kapladığı yer açısından bakacak olursak da süper. ama sorun şu ki, siz gidip mp3 ten atrac formatına çeviri yaparsanız zaten kalitesi düşük bi ses dosyasının kalitesini daha da düşürmüş olacaksınız. benim demek istediğim bu. ben böyle de dinlerim diyorsanız tabi ki sizin bileceğiniz iş... gerçek atrac dinleyecekseniz orjinal cd den atrac olarak ripleyeceksiniz. bundan bahsediyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 atrac formatı mp3 den iyiyse neden alıp mp3 ü atrac a çeviriyorsunuz? Daha kaliteli bir formattan çevirinki en az kalite kaybıyla dinleyin müziklerinizi... mp3 de zaten gerekli kalite kaybı olmuş oluyor buda geri gelmez dua etsenizde gelmez... oper +1 *hayır içmedim...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 mp3'ü atrac'a çeviriyoruz çünkü atrac mp3'ün üçte biri yer kaplıyor daha kaliteli olmasına rağmen. evet cd'den çevirirsek daha kaliteli bir sese ulaşırız ama mp3'ten çevirince de kalite kaybı olmadan dosya boyutu üçte biri azalıyor. mp3 yeterince kaliteli zaten, üçte biri yer kaplasın da aynı kalitede olsun önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 mutlaka bir kalite kaybı olur yani sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 neden olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 kayıp olur ama çok az olur. tabi tercih meselesi. ben genelde 192 kpbs den aşağı dinlemiyorum. benim alet atrac desteklemiyo da zaten ^^ bir de aradaki kaybı anlamak için kulakların da iyi olması lazım biraz... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 hiiiyyy! sana kulakların kötü dedi =) şaka bir yana kayıp azda olsa olur... ha diyorsan bir şarkıyı max. 20 kere dinleyip bıkıyorum sen bilirsin... bende bu aralar mp3 player ı kırıp SE serisi bir tel alıcam ama hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ben anlayamadım niye kayıp oluyor daha kalitesiz bir formattan daha kaliteli bir formata çeviri yaparken. Ses kalitesi yükselmez dersiniz anlarım da ses kalitesi niye düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 insan gibi dinleyene philips'in son sesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 her dönüştürmede az da olsa kayıplar olur. çünkü hiçbir program mükemmel değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 teorik olarak kesin kayıp oluyor işte ama kulak her şeyi farketmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar