Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 elif be te se cim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Şaşırmadım açıkçası, böyle pozisyonlara kukla olması niyetiyle kadrolaşma ile adam getirince böyle olur. Ama tek beceremedikleri bu adamlara fazla konuşmamayı öğretmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 dün gazetede okurken aklıma gelmişti "kesin arap harflerini kastetmiştir" bu diye. 29+3=32'den yola çıkılararak Q,X,W harflerini varsaymışlardı. Bugün hürriyet'te yeni haberde yazmışlar zaten "Q,X,W değil, arap harflerini kastediyormuş" diye. Ben de dedim: "ya, yaaa... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Onu zamanında Avrupa Birliğinden bir zeka küpü demişti, sizin alfabenizde q,x,w yok, önce onları koyun falan diye. Belki akrabalardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 rüyasında görmüşmü acaba bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: indirelim aşağı o adamı. adam 7/24 kafası iyi sanki. konuşmalara bak.. valla dynun'a katılıyorum. adamın tipi zaten şu marijuanacı jamaikalı zencilere benziyor. jungle troll maşallah. "whatz up mon!" diycek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Kültür ve Turizm Fuck'anı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 "Hı" sesini karşılayan harf yokmuş. Hıyar demeyi kolaylaştırmaya mı çalışıyor acep merak ettim. Bide şapkalı harflerin alfabede yer kaplamasına gerek yok. Şapkanın ne yaptığı belli. Okunuşu etkiler. Onu ek bir kural diye anlatırsın okulda biter. Bu arada Hâlâ deil Halâ olması lazm onun. İkinci hecedeki A nın okunuşu değişiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Hı sesisni HI ile karşılıyoruz :) tek harfe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 g ile n harfinin karışık şekli olsa olabilir. gn ya da ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 mesela kültür bakanımız gg olsa biz de onun için harf yapsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Seçimler yaklaşiyor tüm bu açıklamalar bazı kesimlerin dikkatini çekip oy toplama çabalaridir,yoksa yapacaklarindan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 adaylıgını acıklamadı mı hala kimse? metin mi olcak lan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Cem yılmazın bir tat bir doku'da ayşe özgün seyircisi benzetmesi yaptığı denyolara tıpatıp benziyo. Onlarda denyo buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 1561651 tane harf olsun hepside sesli olsun >.< lmao ama >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar