Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gameshow

Bone

Öne çıkan mesajlar

yazdığımı götünden okuyanlara, yazdıklarımı bir daha okumalarını tavsiye ediyorum:

said:
ne yazık ki bir derginin kapanıp kapanmaması sevilip sevilmemesine bağlı değil.
gameshow'un arkasında mali destek yoktu, kendi çabalarıyla çıkarmakla uğraşıyorlardı, beceremediler kapandılar.
level'ın ise arkasında vogel burda vardı, gameshow açık olduğu sıralarda hep gerisinde kalmış olsa da, hiç bir zaman gameshow gibi "mali sıkıntı içindeyiz" demediler.

al güncel bir örnek.
radikal'ın 120 yazarı ama 30bin satışı varmış. gözcü'nün 30 yazarı ama 120bin satışı varmış. doğan grubu, radikal'ın hükümeti öven yazıları sayesinde onu açık tutarken, gözcü hükümeti eleştiren yazılar yazması yüzünden "çok zarar ediyor" bahanesiyle kapattı.

herşey paraya bakıyor abi.

ben "gameshow hükümet'i eleştirdikleri için kapandı" diye birşey söylemedim.
ben, "bir dergi/gazetenin çok satmasından ziyade, elindeki ekonomik güce göre kapanır" dedim.

bunu da niye dedim, "level çok sattığı için kapanmadı, gameshow satmadığı için kapandı" iddiasının yanlış olduğunu ifade etmek için dedim.

viktorla bizim tartışmamızı işine göre yorumlayıp,
boyundan büyük laflar eden kişiler haddini bilsin plz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ama yarın öbür gün level kapansa (ki vogel'in batması lazım heheh) ve bundan 10 sene geçse, level unutulur gider. nasıl olsa cd veren bi başka dergi zaten çıkar..

katılıyorum.
asla arkasından gameshowun anıldıgı nostaljisinin yapıldıgı gibi bişey olmaz bencede. unutulur gideer.

bu yuzden efsane olamaz demıstım bende ki hala diyorum.

gameshow kapanan bi dergi ve biz hala ondan konuşuyoruz bu onu efsane yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Black boşver sallama şunu.

GS ilk kapandığı zamanlarda bi level dergisinin son sayfa yazısı vardır çok ilginç. Kısa tercümesi şudur "biz eziğiz GS gibi yaratıcı ya da komik olamayız, bizim okuyucularımız mal, keşke GSinnki gibi kitlemiz olsaydı, ama yine de çaktırmadan taklit etmeye devam edicez" Dregi biriktirenler baksın o zamnaların sayılarına, görürler kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...