Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yazdığımı götünden okuyanlara, yazdıklarımı bir daha okumalarını tavsiye ediyorum: said: ne yazık ki bir derginin kapanıp kapanmaması sevilip sevilmemesine bağlı değil. gameshow'un arkasında mali destek yoktu, kendi çabalarıyla çıkarmakla uğraşıyorlardı, beceremediler kapandılar. level'ın ise arkasında vogel burda vardı, gameshow açık olduğu sıralarda hep gerisinde kalmış olsa da, hiç bir zaman gameshow gibi "mali sıkıntı içindeyiz" demediler. al güncel bir örnek. radikal'ın 120 yazarı ama 30bin satışı varmış. gözcü'nün 30 yazarı ama 120bin satışı varmış. doğan grubu, radikal'ın hükümeti öven yazıları sayesinde onu açık tutarken, gözcü hükümeti eleştiren yazılar yazması yüzünden "çok zarar ediyor" bahanesiyle kapattı. herşey paraya bakıyor abi. ben "gameshow hükümet'i eleştirdikleri için kapandı" diye birşey söylemedim. ben, "bir dergi/gazetenin çok satmasından ziyade, elindeki ekonomik güce göre kapanır" dedim. bunu da niye dedim, "level çok sattığı için kapanmadı, gameshow satmadığı için kapandı" iddiasının yanlış olduğunu ifade etmek için dedim. viktorla bizim tartışmamızı işine göre yorumlayıp, boyundan büyük laflar eden kişiler haddini bilsin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: yoksa bizim de burda sizin gibi kişilere salak, gerizekalı laflar etmemiz gerekir. Şaka gibi haha. Sana burs vereceğim. Bilgi ya da Bilkent. İkisinden birininin istediğin bölümünü seç. Dört sene bendensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: Boyundan büyük laflar edenler.. WISEGUY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 şaka mısın sen ya? hey allam nerden çıktın sen, yumurtadan mı? birşey demiyeceğim sana, git başka yerden bul belanı. çenemi yormaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 eskiden bizimkiler dizinde sabri bey vardı,ne adamdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Gözcü ile Radikal'i kıyaslamaya kalkmak, bir erkeğin üzerinde jartiyer ve etekle Taksim'de yürüyüşe çıkması gibi birşey.. Kabul edilebilir, ama ciddiye alınması beklenmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 gotta getch em all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: hey allam nerden çıktın sen, yumurtadan mı? **Your skill in Biology has increased by 0.1 It's now 1.2** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 sewing kit> kapak dik *failed* kumas felam hep heba oldu b@p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 iyice seviyesizleşti bu konu, Adam gibi tartışmayıp,salak salak espriler yapıp,resimler upload edeceğinize adam gibi fikirlerinizi yazıp en azından güzel giden bir konuyu rezil etmeyin,seviyenizi ortaya koymayın.(koymuşsunuz gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Küfreden birini küfrederek, küfretmemesi için ikaz etmek gibi birşey oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Rahmetlinin kemikleri sızlıyordur şimdi bırakın mezarında rahat uyusun [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 18:11 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: ama yarın öbür gün level kapansa (ki vogel'in batması lazım heheh) ve bundan 10 sene geçse, level unutulur gider. nasıl olsa cd veren bi başka dergi zaten çıkar.. katılıyorum. asla arkasından gameshowun anıldıgı nostaljisinin yapıldıgı gibi bişey olmaz bencede. unutulur gideer. bu yuzden efsane olamaz demıstım bende ki hala diyorum. gameshow kapanan bi dergi ve biz hala ondan konuşuyoruz bu onu efsane yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 asıl efsane cırkın kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 espri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hayır yılmaz güney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 www.kamernet.com/mavraboard Saygıyla anıyoruz GS'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yemin et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Black boşver sallama şunu. GS ilk kapandığı zamanlarda bi level dergisinin son sayfa yazısı vardır çok ilginç. Kısa tercümesi şudur "biz eziğiz GS gibi yaratıcı ya da komik olamayız, bizim okuyucularımız mal, keşke GSinnki gibi kitlemiz olsaydı, ama yine de çaktırmadan taklit etmeye devam edicez" Dregi biriktirenler baksın o zamnaların sayılarına, görürler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 sakinleşin, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar