Gimli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Arkadaşlar, yarın sabah savcılığa gideceğim bunun için. Malum, bi dilekçe lazım. Hadi onu yazdık. Ehliyet almış arkadaşlar vardır burda, başka ne gerekir, biliyosanız bi zahmet yazıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 nüfus cüzdanı fotokopisi gerekiyordu hatırladıgım kadarıyla, dilekçe olmasa da oluyordu. birgün sonra alıyordun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Bakırköyden aldım ben sadece 2.5 m veriyorsun 10-15dk içersinde sana veriyorlar sabıka kaydını.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 yanlis hatirlamiyosam 1.500.000 dilekce icin 1 milyon mu ne de bagis vardi 15 adliyeden 10 dakkada alirsin sabah gidersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Herkes kafasına göre bi para istemiş. Yurdum insanları. Neyse ben atayım cebe bi 10 milyon, dilekçe +nüfus cüzdanı fotokopyası, sabahtan gideyim şu adliyeye. Teşekkürler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 yeni sistem ii baya ben gittigimde 2000 yılında gittiydim bakırköy adliyeye adamlar yeni geçtiydi bilgisayarlı sisteme ve ben gittigim gün pcleri bozukmus 2 saat bekledik oysaki artık 10 dk da veriyolar rahatsınız yani[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ah.. bak bu harika dinamik. Ama şöle bi sorun oluyo, bugün adliyenin önünde en azından 40 kişilik kuyruk vardı.. neyse, sabahtan gidersek bertaraf ederiz hepsini sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 kasmaya deymes abicim :P buldunuz bunuyonuz pc sistemleri down olsunda görürüm ben seni mis gibi geçmiş elinize fırsat eskiden ne çile çektik bu yolda valla bi ben bilirim bide dier aynı durum magdurları :P eve kendimi zor attım ayak tabanları şişmişti kuyruk 40 deil 250 kişi falandı :P içerde adım atıcak yer yoktu sokaktada bi 40-50 kişi vardı :P[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar