Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hadi servera gelin ve su oyunu oynucaz:dota
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 tam hatırlamıyorum siteyi dosyayı falan pc de kaldı ama, google da aratmıştım, küçük bir dosyayla default a alıyordu patchi sonra normal 1.20c yüklüyordum.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hadi dota ya bekledik 2 saat millet çıktı
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 DOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Gelebilcekler buraya yazsın toplanırsak gireriz biz
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oynamak isteyen varsa wepla da pati kanalına
Öne çıkan mesajlar