Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 baya efsane gidio ya çok bölüm çıksın çok izleyelim istiorum fakat yakında filler koyacaklar die o kadar korkuorum ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 korkma mortis biz senın yanındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 121 uzun bir süre sonra tekrar izlemeye başladım. son bölümde sasukenin orochimaru'yu öldürmesinden bir hayli bahsedildi. öneceki bölümlerde bu dövüşü gösterdi mi? uzun bir süredir izlemediğim için bir bilgim yok, eğer kaçırdıysam izleyeyim diye soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Cuce said: korkma mortis biz senın yanındayız. muk! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 THiM said: 121 uzun bir süre sonra tekrar izlemeye başladım. son bölümde sasukenin orochimaru'yu öldürmesinden bir hayli bahsedildi. öneceki bölümlerde bu dövüşü gösterdi mi? uzun bir süredir izlemediğim için bir bilgim yok, eğer kaçırdıysam izleyeyim diye soruyorum hayır sadece o bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 THiM said: 121 uzun bir süre sonra tekrar izlemeye başladım. son bölümde sasukenin orochimaru'yu öldürmesinden bir hayli bahsedildi. öneceki bölümlerde bu dövüşü gösterdi mi? uzun bir süredir izlemediğim için bir bilgim yok, eğer kaçırdıysam izleyeyim diye soruyorum kaçırmışsın, 114'ten başla izlemeye thim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 haa, evet. ben de o bölümü izledin başka bölümde var mı die soruosun sandım hehe. nie ortasından başladın harbi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Naruto hakkında hiçbişi bilmiyorum, bir arkadaş tvsiyesi ile başlamak istiyorum. Nerden başlayayım, ne seyredeyim ya da okuyayım, nereye takılayım bir fikir verebilcek var mı? 154 sayfayı okumadım, spoiler içeriyo falan diye, bide tembellik oldu :D. Bi yardım edin sevabına, Naruto hakkında 0'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 önce naruto 135 e kadar sonrada Shippuuden izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 200'e kadar tavsiye ederim ben. 135 sonrası da bazı güzel bölümler var. 200'den sonra ben bile dayanamadım gerçi (220'e kadar gidiyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Sam said: THiM said: 121 uzun bir süre sonra tekrar izlemeye başladım. son bölümde sasukenin orochimaru'yu öldürmesinden bir hayli bahsedildi. öneceki bölümlerde bu dövüşü gösterdi mi? uzun bir süredir izlemediğim için bir bilgim yok, eğer kaçırdıysam izleyeyim diye soruyorum kaçırmışsın, 114'ten başla izlemeye thim. :) evet gerçekten de bütün güzel bölümleri atlamışım. bir yerde sıkılıp bırakmıştım izlemeyi. en son evini arayıp duran bir çocuk vardı. kakashi gaiden'i görünce izlemeye başladım hemen ama 114ten başlayan kısım güzelmiş. bugün vaktim oldu da izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yalnız bölümünm basında toplandıkları yeri o garaa'nın sesci elemanın budnan 200 bölüm önce harcadığı yer konu iyice gerildi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Combat çizimlerine özen göstersinler başka bir şey istemem.Yani bi gaara-rock lee combatındaki özene bakın bir de sasuke-orochimaru.Zaten shippuuden de sasori ve kakazu-hidan combat bölümleri dısında rezaletti.Filler degilki biraz emek istiyoruz,neyse son bölüm hoştu yine. En azından konu saglam ilerliyor,heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Son 2 bölüm gerçekten dolgun güzel böyle, süper gitti nası diyim daha. hep böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 2 savaşçı erkek ve 1 kız medic. Medic erkeklerden havalı olana aşık olur, erkeklerden sümsük olan medici sever. Erkekler arasında iyi anlaşamaz. Bu olay 1 değil 2 değil 3 değil, kaç kere tekrarlanmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hayat böyle ne yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 shippuden'in en iyi bölümleri başladı nihayet DEIDARA YARGILA ŞU VELEDİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 naruto shippuuden'in en iyi releaser'ı kim? elinde son 20-30 bölümü tutan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 walla ben http://www.animeou.net/forum/index.php takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 taka fansubs en iyisi sanırım şu anda halen db bıraktığından beri. db'den çok daha iyi esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 moriQ said: walla ben http://www.animeou.net/forum/index.php takılıyorum. Animeou tavsiye etmiyorum, zira HD izlemek istiyorsanız animeou'nun ripleri HD gibi gözüksede HD bir monitörde açınca TV-rip den farkı olmadığını görüyorsunuz, her yer piksel ve görüntü çok kötü. (190mb hd mi olur allasen :D) O yüzden ingilizce sorun değil diyorsanız Taka-Fansub en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben iş yerinde animefreak.tv den izliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 narutoget.com dan izliyorum ben. Kalite yerlerde ama çok çabuk yükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 taka iyi baya, Db'nın 83 yıllık codecleri kullanma inadıyla uğraşmıyroruz en azından. .Avi ne yahu. yalnız son bi kac haftadır alakasız sublar cıkmaya basladı, ve 4-5. dakkadan falan başlıyolar sinir bozucular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar