Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

121

uzun bir süre sonra tekrar izlemeye başladım. son bölümde sasukenin orochimaru'yu öldürmesinden bir hayli bahsedildi. öneceki bölümlerde bu dövüşü gösterdi mi? uzun bir süredir izlemediğim için bir bilgim yok, eğer kaçırdıysam izleyeyim diye soruyorum

Sosyal ağlarda paylaş

THiM said:

121

uzun bir süre sonra tekrar izlemeye başladım. son bölümde sasukenin orochimaru'yu öldürmesinden bir hayli bahsedildi. öneceki bölümlerde bu dövüşü gösterdi mi? uzun bir süredir izlemediğim için bir bilgim yok, eğer kaçırdıysam izleyeyim diye soruyorum

hayır sadece o bölüm
Sosyal ağlarda paylaş

THiM said:

121

kaçırmışsın, 114'ten başla izlemeye thim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto hakkında hiçbişi bilmiyorum, bir arkadaş tvsiyesi ile başlamak istiyorum. Nerden başlayayım, ne seyredeyim ya da okuyayım, nereye takılayım bir fikir verebilcek var mı? 154 sayfayı okumadım, spoiler içeriyo falan diye, bide tembellik oldu :D. Bi yardım edin sevabına, Naruto hakkında 0'ım...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

THiM said:

121

kaçırmışsın, 114'ten başla izlemeye thim. :)

evet gerçekten de bütün güzel bölümleri atlamışım. bir yerde sıkılıp bırakmıştım izlemeyi. en son evini arayıp duran bir çocuk vardı. kakashi gaiden'i görünce izlemeye başladım hemen ama 114ten başlayan kısım güzelmiş. bugün vaktim oldu da izledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Combat çizimlerine özen göstersinler başka bir şey istemem.Yani bi gaara-rock lee combatındaki özene bakın bir de sasuke-orochimaru.Zaten shippuuden de sasori ve kakazu-hidan combat bölümleri dısında rezaletti.Filler degilki biraz emek istiyoruz,neyse son bölüm hoştu yine.

En azından konu saglam ilerliyor,heyecanla bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

walla ben http://www.animeou.net/forum/index.php takılıyorum.

Animeou tavsiye etmiyorum, zira HD izlemek istiyorsanız animeou'nun ripleri HD gibi gözüksede HD bir monitörde açınca TV-rip den farkı olmadığını görüyorsunuz, her yer piksel ve görüntü çok kötü. (190mb hd mi olur allasen :D)

O yüzden ingilizce sorun değil diyorsanız Taka-Fansub en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...