Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dayı tamam gaza gelmişsin de, adam o amaç için orda, Japonca öğrencek. Sıfır değil bilgisi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ne hakla izlemeye çalışır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sevgili deidara fanboi, biraz fail olmuşsun. arkadaş japonca bileyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 nası biliyo lan, 6 yılda öğreniliyo japonca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben sordum biliyo. dattebayo dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yare yare... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 aquila said: nası biliyo lan, 6 yılda öğreniliyo japonca. Kanjileri falan öyle tabi. Ama konuşma dilini 1 yıl içinde insanlarla muhabbete girecek kadar öğrenebiliyorsun. Tabi gene teklemeler olmuyo değil ama iletişim için 6 ay 1yıl yetiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 aquila said: 6 yılda öğreniliyo japonca. Masaka?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 baka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 HA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 haha neler dönmüş arkamdan =) Zaten ne demişim mesajımda, "izlemeyi deniim anlarım belki çat pat". 1 yıldır öğreniorum japoncayı, şimdi de burda 1.5 aylık bi eğitimdeyim. Valla bugun tokyonun çoğunu sırf japonca ile gezdim insanlarla sohbet ettim, yer sordum falan. Gayet de adamlar japonca anlattı bana herşeyi demek ki bişeyler anliorum xP. Ama animeleri vs izlerken herşeyi anlamam çok zor o kadar kelime bilgim yok. Bi kısmını anlasam bile gerisini anlayamabiliorum bi cümlenin vs. Ayrıca japonca 6 yılda öğrenilmio. Çok daha kısa sürede öğrenebilirsin ki ben sosyoloji okuourm seçmeli ders olarak japonca alıp 1 senedir öğreniorum. Burdaki insanların çoğu üniversitede japonca okuolar. Hollandalı bi kız var 2. sınıf japonca öğrencisi, Çatır çatır da konuşuo. Tabi ki kanji okumak vs uzun sürer 2000 kanjiyi bilmek. Ama bunun yılla alakası yokbunun kendi kapasitenle ve çalışmanla alakası var. Hiçbişey okumassan hiç bi kanjinin ne olduunu nasıl okunduunu öğrenmessen belki hiç öğrenemessin. Vardı öle birisi bizim okulda doktora yapan 40 yaşında adam. yıllar boyu rehberlik tercümanlık yapmış japonca adam kanji falan bilmio, hocamla kanji çalışıodu. Bi taraftan Çinli öğrenciler var burda bazıları japonca dğoru düzgün konuşamio bile ama koyuosun önüne kanjiyi çatır çatır okuolar kendi dillerinden geldiği için. Neyse bu işler böle ! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Dynun said: ben sordum biliyo. dattebayo dedi. epic ownage ! Japonca'yı 3 ayda öğrendim bende, çatır çatır da konuşuyor ve yazıyorum :D Ha kanjileri söktüm mü ? Cık 5 tane bile bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 haha xP 1 2 3 sayılarının kanjileri zaten 1 çizgi 2 çizgi 3 çizgi altalata 一 二 三 10 desen + şeklinde. 十 e bi de insan kanjisini bilsen 人 5 etti iste xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 önemli olan günlük konuşmayı sökmek, taksiye binip "KİSAMAAA, ŞİNEEEE" diyebiliyorsanız ve adam anlıyorsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mortis said: haha xP 1 2 3 sayılarının kanjileri zaten 1 çizgi 2 çizgi 3 çizgi altalata 一 二 三 10 desen + şeklinde. 十 e bi de insan kanjisini bilsen 人 5 etti iste xP Rakamları saymıyorum canım :) Yoksa 11-12-13-21-22-23 diye eberlemekde var kolay yoldan :) Yondaime'den 4 biliyorum, Byakuya'dan 6'yı, Hitsuhaya'dan 10'u :) Rakamlar kolay. Gündelikden çok az biliyorum. Bildiklerim, hito (insan), kasa (şemsiye), ooki (büyük), ai (aşk) felan aklıma gelenler. Yok la aslında 10 tane var bildiğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 caponlar lisede bile kanji okurken batırabiliyorlar np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mortis said: haha xP 1 2 3 sayılarının kanjileri zaten 1 çizgi 2 çizgi 3 çizgi altalata 一 二 三 10 desen + şeklinde. 十 e bi de insan kanjisini bilsen 人 5 etti iste xP insan agac orman ateş, bide deniz e tamam 5 biliyorum ben bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bi de şöle bi kombo var xP güneş 日 ay 月 ışık, aydınlık 明 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mortis said: bi de şöle bi kombo var xP güneş 日 ay 月 ışık, aydınlık 明 Aynı kombo Toukyou'da da var :D Tou (Doğu) + Kyou (Başkent) = Toukyou (Doğunun Başkenti) (Güneş miydi yoksa :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Tokyo farklı bi olay ama. Ay ve güneş bi araya gelip farklı ve tek bi kanji oluşturmuş ilkinde. Tokyo'da iki tane kanji var yan yana: 東京 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ona bakarsak aikido 3 kelimeden oluşuyor :D Tek kanji oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ya zaten anlaşmak kolay adamlarla bankai reiatsu 2 ekmek bi kısa malboro diyon anlıyo hemen verio zaten bakkal amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yok aikido 合気道 die yazilio 3 kanji ilen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 datdabayo bide kono reiatsu yu bilsen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 son bölümde biraz gelişme vardı. sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar