evilangel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Cowboy bebop hangi anime/manga dicem ama kızmayın8-) dadeweo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilangel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya bide narutonun mangasıyla animesi arasında fark war mı? waesa ne kadar bi yardım ederseniz çünkü ben anime izlemeyi daha çok sewiorum ama manga daha ei diolar falan bi yardım eden yok mu::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 manga forumunu trollediğin yetmedimi bide burdakilerimi sövdürücen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Kakashi Gaiden lan öbür bölüm. http://fc05.deviantart.com/fs22/i/2008/028/d/b/Kakashi_gaiden_fanart__colored_by_Jolly_Imp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 neden öyle bişey yapmışlar tam hikaye yoluna giriyo derken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 118 ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Dynun said: neden öyle bişey yapmışlar tam hikaye yoluna giriyo derken.. gec bile kaldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 neye anlamadım ben ne yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 işte bilincsiz anime izleyicisi. sen anca wikipediadan spoiler oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 söle akü olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kakashnin'in ilk juninn gorevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ha bi sonraki bölümde ne var die izlemiom o yüzden kaçırmışım bu filler değil ama di mi normal mangada da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Filler değil mangada da kakashi gaiden vardı.Yondaimeyi göreceksin kakashinin hocası olarak.O yüzden normal seriden 10 kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yok normalde, narutoyla naruto shippuden arasında mangada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 kakaşi gaiden ooo güzel, hiç vermeyecekler sanmıştım artık. 188'de katsuyu'nun omakesi güzeldi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Sonunda be! En çok anime olarak beklediğim bölümlerden birisi geliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kakashi gaiden super olcak yaff . adamların suana kadar yayınladıkları en akıllıca we beklenen arclarından biri olcak bence. tabii konuyu oraya nasıl gotürcekler merak etmiyo deil insan. ama şölede bişey war zrot diye kesip koysalar bile sorun deil bence . kakashi bu boru mu ? demekden kendimi alamadım walla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 zart diye kesip koysunlar zaten, bağlıycaz diye yarım bölüm harcamaısnlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kakashi Gaiden Çabuk bitti be... Tadı damağımda kaldı resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 once bı ızleseydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Cuce said: once bı ızleseydın İzledim ki yorum yapıyorum. OP ve ED'in değişmemesi felaket kötü olmuş.Bu derece dram olan bir özel bölümü böyle saçma bir şekilde sunmları zaten kötü iken, 2 tane hareketli şarkı ile op ve ed yapmaları Kakashi Gaiden için rezillik olmuş açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kakashi gaiden Çok güzeldi kakashi gaiden.Bana da çok kısa geldi.Uchiadan sadece iki delikanlı adam çıkmış.Biri Obito diğeri itachi.Ah ulan hani tobi, obito olacaktı yazıklar olsun kishiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar