Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

mataramasuko said:

...

18 26 45 uğraşın durun rakamlarla kishimoto sizi ayakta uyuturken, bu aptal fillerlar olmasaydı neleri izleyecektiniz (açık yazıyımki iyice sövün)

-sasukenin orochimaruyu öldürüşü
-tobinin aslında bütün olayların arkasındaki kişi olan madara uchiha oluşu
-sasukenin itachiyi öldürmesi
-hatta belkide painin jiraiyayı öldürmesini gayette izleyebilirdiniz

çok acı bi spoiler belki ama mangayı okumuş olanlar sırf bu yüzden aylardır kıvranıyor

matarana başka birşey koymak lazım senin...
Sosyal ağlarda paylaş

Sizlerin zekasıyla dalga geçen kişi ben değilim bence biraz düşünün ve gözünüzü açın.

Neden bu kadar kızgınsınız bir kısmınız, şu ana kadar çoktan izlemiş olabilecekken izleyemedikleriniz için mi? Kızmanız gereken kişi ben değilim o zaman yanlış kapıdasınız.

Olacak olan olaylar bununla da sınırlı değil ayrıca ama ciddi anlamda izleyicisine değer veren bir anime olsaydı naruto şu an bunları izlemiş olurdunuz belki son madde olmak üzere olurdu vs.

Bu forumda olduğu gibi pek çok yerde mangalar ve animelerin çok büyük bir kısmı aynı başlık altında tartışılır, izleyende mutludur okuyanda. Hiçbir zaman bu ölçüde bir spoiler gitmez gerek yoktur.

Narutoyu sadece animeden takip edenler bile bir şeylerin yanlış olduğunun farkına varmışken, aman 23 çok güzel yok 42 42 tartışmanız bana biraz ülkemin gerçeklerini gösterdi. Hiçbir zaman olmakta olan olayların arka planında yaşananları sorgulamayıp gerçekten hakkı olanı aramayıp önüne dayatılana razı olan "allaha çok şükür" diyen ülkemin vatandaşları. Sıkılmadınız mı aptal yerine konulmaktan? Toplumsal mesaj verme gibi bir çabam yok ama inanın sizleri böyle gereksiz tartışmaların içinde görmekten çok daha iyidir. Sizler gerçekten çok daha iyilerine layıksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

1. Bu başlıkta mangayı bir medium olarak sevmedikleri için Narutoyu animeden takip edenler var

2. Bölüm kuralları bunu açık açık söylüyor

said:
*Spoiler (Önem bakımından yıldızlı pekiyi):Genelde manga animeden önce yayınlanır,doğal olarak mangada olan bir olayı anime topici altına yazarsanız anime izliyicisine kötü bir sürpriz yapmış olursunuz mangadaki bir olayı anlatacaksanız spoiler tagına mangadan alıntıdır diye yazın
-Bazı populer animelerin manga topicide mevcut buyuzden anime topiclerine manga spoilerı vermeyin.
-Vereceğiniz spoilerın başlığına bahsi geçen spoilerın bölüm numarasını yazın böylece geriden takip eden arkadaşlara sürpriz olmaz.örn:"gungrave 24. bölüm"

Gelip burda "yok zekasıyla dalga geçmek" falan gibi absürd laflarla kimseye laf sokmaya çalışma. Bir diziyi mangadan takip etmek seni daha cool yapmaz. Hele hele takip ettiğin dizi 12 yaşındaki çocuklar için hazırlanan bir çizgi romansa.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır işin komiği başlıkta sayfalarca dönen "spoiler bitse de izlesek" tartışmalarını görmeden "neden bunlarla yetiniyorsunuz" gibi bir soru soruyor adam, cidden kronik vaka.

arkadaşım git stüdyolarını bas adamların madem bu kadar vakfetmişsin bu davaya kendini. gelip milletin keyfinin orta yerine limon suyu sıkma ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
çıkıp özür dileyeceğine konuştugun konulara bak :S,manga dediğin şey bir click uzaklıkta okumayan insanlar varsa mangayı okumayı sevmediklerinden bilmediklerinden değil.Burda yazdıklarını manga topici altına yazsaydın hiçbir sorun cıkmayacaktı ama sen devlet meselesi yaptın.
Sosyal ağlarda paylaş

ya harbiden git kishi ye bagır cagır yada ne biliyim adamı dava et. hem bide biz suan sadce netten takip ediyoruz o yüzden narutoyu yayınlayan TV tokyo ya senın dedıgın gıbı bı yaptırım yada ne bılıyım filler ları kesın gercek hıkayeye donun gıbı bı sey deme hakkımız bulunmuyo. sen herseyı gormus bunu gorememişsin. birde her dogru her yerde solenmez^^
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda bölüm kaçta Shippuden ? Bir de kaçtan itibaren filler'lar başladı yine ?

Ben en son şurada bıraktım

Spo

Gaarayı kaçırıyordu akatsuke sonra bizimkiler kurtarıyordu süper yaşlı teyze de diriltiyordu orada bitirmiştim. Bölüm kaç hatırlayan var mıdır : )

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...