aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Dynun'a spoiler Futon Rasen Shuriken kullandığı zaman rüzgar elementi kendisinede zarar veriyor ve çakra bağlantılarını kesiyor bu sebeple Tsunade bu tekniğin kullanılmasını yasaklıyor. Attığı kişini bütün bedenini böldüğü için çakra felan kalmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 88 E oha Naruto be. Ben daha ne diyeyim yani bu bölüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 arkadaslar lutfen mangadan hıc bısı yazmıyalım spoiler ıcınde bıle olsa korka korka acıyoreum taglerı valla. bırıne spoiler veriyosanız omle falan atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 orda dynun'a yazıyo cüce'ye mi yazıyo ne açıyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ıyıde sana gonderılmısse om atsınlar ıste. bırı dynun yazması unutsa sana yazılmıs oldugunu bılmeden acsam, omrum tukendı valla. gerek yok mangadan spoler vermeye bırısı bısı sorarsa omden cevap verılır gayet guzel bır sekılde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 evet buraya yazmayalım uyarılı olsa bile, insanların içine kurt düşüyor biri bilmeden yazacak diye sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben işin şakasındayım, haklısınız tabi :) merak diye bişey var, kaza diye bişey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yalnız cok kotu bı codec kullnıyo dattebayo barız blurluyo goruntuyu... pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 h264/mpeg-4 avc diyor gspot ama nedense h264 kalitesi hissedemiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Bikaç konu geriden gelicek ama, naptınız arkadaşlar. Manga takip ediyorum filler gelicek fln. Nasıl takip ediyosunuz mangayı, 86-87 sonunda gösterilenlerin bi kısmını çizmek için geç bile kalındı, diğer kısımda tam olması gerektiği gibi. Filler fln deil, yok öyle bişey. Naruto anime kabuk değiştiricek biraz, naruto -> naruto shippuuden geçişi gibi, özel bölüm tadında geyet güzel şeyleri çizecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ULAN SPOILER VERMEYINB E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 88 bitti 89 a gidiyoruz 86-87 de gösterilen bişey nasıl spoiler olabiliyo anlamadım. Sadece bunun hikayeyle alakası olmadığını savunanlara bi hatırlatma oldu. Spoil edilecek bişey yok. Benimde sadece animeyi takip eden arkadaşlarımın sorduğu sorulardı bunlar, mangada varmı, iyimi hoşmu hede hödö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kitana said: ULAN SPOILER VERMEYINB E naruto dayak yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 valla bir heycan ile söyledim o zaman kusura bakılmasın. spoiler verildiğini sandım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ehehe cidden 2 bölümlüğün sonunda olan bişiyi sölemiş adam.Bence sen izlemiyorsun herşey spoiler sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Gelecek yaz gelecek filme ait yeni fragman yayınlanmış : http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-12-17/2009-naruto-shippuden-film-promo-video-steamed Anime News Network'de konuyla ilgili ansiklopedi girişinin hala olmaması da ayrı bir soru... Sizce bu film manga olarak şu ana kadar çıkan kısımlara ait bir film mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 88Aslan Naruto be bildiğin 1 shotladı. Kakuzu ile Hidan en sevdiğim karakterlerdendi. Birlikte yarattıkları sinerji ayrı bir güzeldi. Orochimarusama'nın yanına en sevdiğim kötü adamlar olarak ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 @Throne olabilir de olmayabilir de belki de normal arc tan farklı bir hikaye yapabilirler ki genelde yapılan butun movieleri oyle oldu.Arc ile alakalı yaparlarsa anime ile nasıl birleştirirler orasını kesemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Hidan'ın küfürleri,kalınkafalılığı hakikaten başka kimsede yok,her sahnesinde insan ayrı gülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hidan bence 200-300 bölüm sonra geri döner, ille ki biri kazar çıkartır. bkz: myth: the fallen lords. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu hafta cikti mi yeni bolum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 evet, şimdi seyrettim. fema değil ama gene filler başlıyor. :/ gene naruto bebenin tekine adap öğretecek kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 It's not nice to steal frags,Mr. Hatake. hehe. Ya 87.bölümün sonunda 3 tailed'la ilgili bişi olacak dediler 18 aralıkta göztercez dediler(ya da ben yanlış anladım) ona n'oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 klasık bır manga ıle aynı mı sorusu orochımarunun cagırdıgı hatun mangada var mıydı yoksa fıller a adaptasyon ıcın mı yaratılmıs bı karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yok, filler karakter. uyanıklar artık mangayla içiçe karıştırıyorlar filler'ı ki manga okumayan ayırt etmekte zorlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar