Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Dynun'a spoiler

Futon Rasen Shuriken kullandığı zaman rüzgar elementi kendisinede zarar veriyor ve çakra bağlantılarını kesiyor bu sebeple Tsunade bu tekniğin kullanılmasını yasaklıyor.

Attığı kişini bütün bedenini böldüğü için çakra felan kalmıyor :D

Mesaj tarihi:
arkadaslar lutfen mangadan hıc bısı yazmıyalım spoiler ıcınde bıle olsa korka korka acıyoreum taglerı valla.

bırıne spoiler veriyosanız omle falan atın.
Mesaj tarihi:
ıyıde sana gonderılmısse om atsınlar ıste.

bırı dynun yazması unutsa sana yazılmıs oldugunu bılmeden acsam, omrum tukendı valla.

gerek yok mangadan spoler vermeye bırısı bısı sorarsa omden cevap verılır gayet guzel bır sekılde.
Mesaj tarihi:
Bikaç konu geriden gelicek ama, naptınız arkadaşlar. Manga takip ediyorum filler gelicek fln. Nasıl takip ediyosunuz mangayı, 86-87 sonunda gösterilenlerin bi kısmını çizmek için geç bile kalındı, diğer kısımda tam olması gerektiği gibi. Filler fln deil, yok öyle bişey. Naruto anime kabuk değiştiricek biraz, naruto -> naruto shippuuden geçişi gibi, özel bölüm tadında geyet güzel şeyleri çizecekler.
Mesaj tarihi:
88 bitti 89 a gidiyoruz 86-87 de gösterilen bişey nasıl spoiler olabiliyo anlamadım. Sadece bunun hikayeyle alakası olmadığını savunanlara bi hatırlatma oldu. Spoil edilecek bişey yok. Benimde sadece animeyi takip eden arkadaşlarımın sorduğu sorulardı bunlar, mangada varmı, iyimi hoşmu hede hödö..
Mesaj tarihi:
Gelecek yaz gelecek filme ait yeni fragman yayınlanmış :

http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-12-17/2009-naruto-shippuden-film-promo-video-steamed

Anime News Network'de konuyla ilgili ansiklopedi girişinin hala olmaması da ayrı bir soru... Sizce bu film manga olarak şu ana kadar çıkan kısımlara ait bir film mi olacak?
Mesaj tarihi:

88
Aslan Naruto be bildiğin 1 shotladı.

Kakuzu ile Hidan en sevdiğim karakterlerdendi. Birlikte yarattıkları sinerji ayrı bir güzeldi. Orochimarusama'nın yanına en sevdiğim kötü adamlar olarak ekledim.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...