Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Adam gibi yazmış bu sefer, takdir ettim. Dattebayo'nun yeri gerçekten ayrı idi Naruto konusunda, adamlar gerçekten çok emek harcadılar bu işe. Her ne kadar kimi zaman bazı şeyleri fazla abartıp, kararlarından hemen vazgeçmiş olsalar da, bu başardıklarını çok fazla gölgelemedi. Ne olursa olsun, şu ana kadar iyi bir iş çıkardılar ve teşekkürü hakediyorlar. Umarız ki Viz'de para mara ödettirmez bu kadar fazla takip edeni olan bir anime'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

zamaninda db'ye bol bol saydirmis olsam da, donup bakinca "lan adamlar oturup bilmemkac bolum sublamislar, helal olsun" diyorum. bir tane turk grup cikip bu adamlar gibi bir sublama isine giristi mi? hayir. biz millet olayarak yine olayin yikici bolumundeyiz, adamlara sovuyoruz.

daha genis bir bakis acisindan da narutonun bu hali de daha adil oldu. sonucta bu urunu lisanslamis bir firma var ve gayet guzel bir sekilde 1 hafta sonra ucretsiz streaming olasiligini sunuyor. ille de gununde izleyecem diyenler parasini bayip izleyebilir. fakir edebiyati yapacaklar cikacaktir, onlara da simdiden "e oturup bir hafta bekleyeceksiniz bir zahmet" diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
zamaninda db'ye bol bol saydirmis olsam da, donup bakinca "lan adamlar oturup bilmemkac bolum sublamislar, helal olsun" diyorum. bir tane turk grup cikip bu adamlar gibi bir sublama isine giristi mi? hayir. biz millet olayarak yine olayin yikici bolumundeyiz, adamlara sovuyoruz.

daha genis bir bakis acisindan da narutonun bu hali de daha adil oldu. sonucta bu urunu lisanslamis bir firma var ve gayet guzel bir sekilde 1 hafta sonra ucretsiz streaming olasiligini sunuyor. ille de gununde izleyecem diyenler parasini bayip izleyebilir. fakir edebiyati yapacaklar cikacaktir, onlara da simdiden "e oturup bir hafta bekleyeceksiniz bir zahmet" diyorum.

+1 mum. Hemfikiriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...