Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ehem bu sefer troll gibi olmayan bir şekilde bırakıyorlar galiba subbingi. http://www.dattebayo.com/pr/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Adam gibi yazmış bu sefer, takdir ettim. Dattebayo'nun yeri gerçekten ayrı idi Naruto konusunda, adamlar gerçekten çok emek harcadılar bu işe. Her ne kadar kimi zaman bazı şeyleri fazla abartıp, kararlarından hemen vazgeçmiş olsalar da, bu başardıklarını çok fazla gölgelemedi. Ne olursa olsun, şu ana kadar iyi bir iş çıkardılar ve teşekkürü hakediyorlar. Umarız ki Viz'de para mara ödettirmez bu kadar fazla takip edeni olan bir anime'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bu kadar eleştiriye kapalı öneri kabul etmeyen başka bir grup yoktu. Umalımda Bleach ide bırakısınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Abi çok afedersiniz de o yazıyı okuduktan sonra küfür edip oh iyi olmuş dedim. Hani bir seneye yakın zamandır ne narutoyu ne bleachi takip etmiyorum, son zamanlarda nasıldılar bilemiyorum ama DB kadar sümük, rezil, kendini beğenmiş bir fansub grubu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Hehe aynen bende küfürü bastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 DB'nin uslübü zaten berbatmış, pek takip etmemiştim 2 haftada bezdirdilre beni, başından beri naruto bekleyen insanları düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Oldukça kaliteli bir bölümdü, özellikle sora gibi alakasız, konu dışı ve kötü çizilmiş fillerları görünce naruto'ya neler oluyor dedirtiyo insana. Özlediğimiz bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şimdi ne olacakkine dattebayo sublamassa bırı sublar herhalde yoksa japonca kurslarına başlıcaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Vioxx said: şimdi ne olacakkine dattebayo sublamassa bırı sublar herhalde yoksa japonca kurslarına başlıcaz gibi Yazıyor işte, Viz sublicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Viz ne biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Hatırladığım kadarıyla Cartoon Network'de yayınlananlar da dahil olmak üzere bir çok anime için sub yapan bir company. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 İlk gün yayınlarının paralı olacağını da biliyorsundur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Viz1 Viz2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 VizMedia lisanslı Naruto zaten uzun zamandan beri. Amerikan lokalizasyonunu yapan firma o. Fansublıkla bir alakası yok yani. Bildiğin anime, manga, japon hobi firması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 parasını gectim, kaliteside iyi olmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 zamaninda db'ye bol bol saydirmis olsam da, donup bakinca "lan adamlar oturup bilmemkac bolum sublamislar, helal olsun" diyorum. bir tane turk grup cikip bu adamlar gibi bir sublama isine giristi mi? hayir. biz millet olayarak yine olayin yikici bolumundeyiz, adamlara sovuyoruz. daha genis bir bakis acisindan da narutonun bu hali de daha adil oldu. sonucta bu urunu lisanslamis bir firma var ve gayet guzel bir sekilde 1 hafta sonra ucretsiz streaming olasiligini sunuyor. ille de gununde izleyecem diyenler parasini bayip izleyebilir. fakir edebiyati yapacaklar cikacaktir, onlara da simdiden "e oturup bir hafta bekleyeceksiniz bir zahmet" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 abi streaming naruto izlemem ben... kalitesi cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 streaming kalitesi derken viz media su anda streaming sunuyor da onun kalitesini mi elestiriyorsun? yoksa streaming kalitesi diye bir kavram yok, istersen hd video stream edersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 en son baktığımda hd değildi ama db'nın avisinede ulaşamıyodu. arttırdılarsa bilmiyorum ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mum_Chamber said: zamaninda db'ye bol bol saydirmis olsam da, donup bakinca "lan adamlar oturup bilmemkac bolum sublamislar, helal olsun" diyorum. bir tane turk grup cikip bu adamlar gibi bir sublama isine giristi mi? hayir. biz millet olayarak yine olayin yikici bolumundeyiz, adamlara sovuyoruz. daha genis bir bakis acisindan da narutonun bu hali de daha adil oldu. sonucta bu urunu lisanslamis bir firma var ve gayet guzel bir sekilde 1 hafta sonra ucretsiz streaming olasiligini sunuyor. ille de gununde izleyecem diyenler parasini bayip izleyebilir. fakir edebiyati yapacaklar cikacaktir, onlara da simdiden "e oturup bir hafta bekleyeceksiniz bir zahmet" diyorum. +1 mum. Hemfikiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ssj4songoku said: İlk gün yayınlarının paralı olacağını da biliyorsundur o zaman. Neden ilk gün yayınları paralı oluyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 çünkü firma adamların :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hayır onu anladım da, ilk yayınlar paralı diğerleri beleş mantığını çözemedim niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bi hafta sonra bedavaya düşüyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Lol.. Ben bi tarafımdan anlamışım sanırsam, ben 1-2-3.episodelar falan bedava olacak, sonra hepsi ücretsiz olacak tarzı anladım. Nande...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar