VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Çakmak çeviriyor onun yerine gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Theghosthand said: peki sigara ile ilgili epic bir sahne daha da var ileride ne olacak ona. Çakmağı kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Yanlış anlaşılmasın ben sigara içmiyorum ve özendirilmesini savunan biri de değilim.Ama sigarayı sansürlicez diye olayın kurgusunda açık oluşturulması hoşuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 en son filler kacıncı bolumde bitio... hidan ile kakuzuyu animede gormek istiorumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 82'nin çizimleri kosunda bi bilgisi olan var? Normal standard'ın çok üzerinde bi bölüm gibi geldi gözüme.Zevkle izlettirdi her dakikasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 82 dervim gibi bölümdü ya,hanı sebebi derken ansıl olduda böle oldu diyorsan, narutotu birden fazla ekip ciziyor, son baktığımda 8 di, ve aralarında ciddi kalite farkları var ekiplerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 umarım bu ekip devam eder , bilhassa şu önümüzdeki bölümlere.Mangayı takip ettiğim için animeye pek bakmıyorum ama eğer bu kalitede devam ederlerse kaçırmak büyük kayıp olucaktır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hadi 83 gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o iyi ekip önemsiz içerikli bölümlere değil de 26 gibi kritik, çatışma da içeren bölümlere denk gelse keşke hep. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 83 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ne oluyor shippuden'de? nereye geldi olay en son? birisi 83 icin spoiler koyabilir mi rica eylesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Naruto 83 83e dair spoiler Asuma öldü team 10 kakashiyle beraber akatsukinin peşine düştü 83. bölümün mangadaki bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 işte başladı ... Aslan shikamaru yürü be.Rahat 10 bölüm sürer bu dövüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ahaha shikamarunun giriş neydi öle, bi an adam iki akatsukiyi sololıycak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 adam santranç oyununda gibi kafasında yenmiş adamları ondan kendine çok güveni var.Hani derler ya 30-40 hamle sonrasını düşünmüş diye öyle bi adam.Tabi karşısında akatsuki olduğundan herşey kuralına göre gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Anime'nin ismi zaten Naruto değil, Shikamaru olarak değişcek şu bir kaç bölüm. O kadar badass oluyor yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hidan harbı salak benı yarıyor o ayrı ayrıca kol kafa muhabbetı kopardı benı bu adam nasıl neden akatsukı olmus tuhaf guzel bolumdu ayrıca gıt gıde cosuyor anıme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 her bölüm böyle olsun piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Kafa diktirme olayı için üç kere oley =) Çok komikti eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ne çabuk bitti, bi günde 20 bölüm izlediğim günleri özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 güzel bölümdü, bundan sonrakiler de güzel olacak anigif ekibi yapmazsa. yalnız çok fazla spoiler vermişler bölümün sonundaki özette, orayı izlemeyen varsa izlemesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 çok güzel bölümdü ne zamandır ilk defa bir bölüm için "anaa ne çabuk bitti" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Çizimler bir önceki bölümden sonra çok tırt geldi, animasyoncu kıtlığı var bu grupta herhalde. Gereksiz zaman öldürmek için Shikamaru'nun Hidan'a silahı tutturmak için 3 dakika harcadılar neredeyse, histerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Manga okumaya karar verdim. Nereden başlayacağım. Çok heveslendim, hemen başlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kaçıncı bölümde olduğunu söylemediğinden en son 83 izlediğini varsayıyorum. episode 83de mangada 332nin tamamı ve 333 bir iki sahne vardı. 333den başlasan daha iyi olur. http://www.onemanga.com/Naruto/333/01/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar