Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ha işte bilmeyince deprem uyarısı olduğunu bile anlamıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bone mangayı okuma henüz, shippuuden'in ilk 30 bölümü çok iyi. filler başlayana kadar bekle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 e mangayla anime aynı gitmiyor mu? mangada geldiğim yer, animede 34. bölümle aynıymış. oraya kadar indi bugün, daha indircez, o zamana kadar 34 bölümü de izleyeyim. narutoyla ilgili anlamadığım bişi var naruto dördüncü hokage'nin oğlu değil mi? bu dördüncü hokage, kakashi sensei'nin grup öğretmeni değil miydi? dördüncü hokage, nine tails fox'u naruto'nun bedenine hapsetmişti. peki neden şu anki chuunin examına girecek öğrenciler arasında en yeteneksizi naruto? hatta hepsi chuunin sınavına giriyor, geçiyor, bi bu naruto girmiyor. mangadan gördüğüm kadarıyla fourth hokage, sasuke'nin sennin seviyesinde bile olup olabileceğinden daha güçlü birisi. naruto ise güçsüz zayıf bir çocuk. academy zamanlarında en düşük notları elde etmesinden kaynaklı diyebiliriz. ama çok kolay şeyleri beceremeyip zor şeyleri becerebilen birisi. normal clone yapamayan ama sadece bir kağıdı okuyarak shadow clone çakabilme yetisine sahip. analiz yeteneği berbat. ama başka birisinin bir yeteneğini anlayınca kendi yetenekleriyle kombinasyon yapabilme özelliğine sahip. bir shadow clone bir de rasengan yapabiliyor. ama bunları sınırsız sayıda kombinasyonla yapabiliyor. third hokage'nin çocuğu, ama kimse de söylemiyor ona bunu. herkesin aşmış bir bloodline'ı var, naruto'nun yok. bir staminasıyla meşhur, o da yeni düşmanlara sökmemeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 anime'de ekşın daha güzel. manga manga. sinema filmi dururken storyboard izlemek gibi oluyor. filler harici bu dediğim tabii. ilk sorunun cevabı belli değil. evet naruto işte bildiğin kabız başrol elemanı. başrol olmasa 10 kere tokat yemişti çoktan. zaten naruto takipçilerinin de hiç "naruto favori karakterim" filan dediğini görmüyorum öyle acıyoruz genelde. :P devam et seyret işte spoiler şeyler sorma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bazen narutoda karizma tavan yapıyor sonrada en abidik yerde saçmalayıp yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 narutonun olayı o işte saske gibi 1230927858350648 farklı jutsusu olsa tırt olurdu zaten, azdan cok yaratması zevkli. yoksa her bölüm "şimdi senı yenı jutsumla yenıcem HANIMIŞ!" diye jutsuyla gelse kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 anime topiğinde mangna spoilerı yazmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 @sam: elbette animede ekşın var. ama renksiz olmasına rağmen marvel çizgi romanlarına bin basar gibi sanki. her ne kadar karelerin arası olmasa da, animeyi izleyince tam zihnimde olduğu gibi geötiğini görüyorum. bu açıdan ilginç yapmışlar bence mangayı. e ben izlediğim/okuduğum olan yerlere kadar olanı soruyorum zaten. neden bu çocuk bu halde diyorum. ha, tüm 200+ naruto bölümü, 100'e yakın shippuuden bölümü mantıksız gelişecek, ama shippuuden 100. bölüm çıkınca "haha bunu izlemek zorundasınız, tüm mantıkları burda açıkladık, izlemeyen kişileri umursamıyoruz" demiycekler herhalde? bir de ilk sorunun cevabı belli, sanırım ilk naruto bölümünde söyleniyordu o kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hayır söylemiyor ama saç renginden zaten herkes yapabiliyor o çıkarımı. :P 300 küsur chapter'dan sonra söylediler sanırım da neden işin heyecanını kaçırmak istediğini anlayamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 işin heyecanından kastın nedir? benim sorduklarımla senin dediklerin alakasız yahu. hem direk ilk bölümde gösteriyor 4th hokage'nin narutonun bedenine yaratığı hapsedip sonra da tahtalı köyü boyladığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 manga okumanın keyifli yanı da, onbeş dakka flashbacklerle uğraşmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ilkı bölümde öle bişey sölemiyo baasıdır değildir demiyo uzatma işte bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ya bone bi de naruto oyle aralarında en gucsuzleri falan degil... naruto klasik, basta ezik, sonra sinirlenip gaza gelip cat olayı bitiren bi karakter... naruto'nun chuunin olmamasının sebebi jiraiya'yla 2.5 sene gittigi icin hic bi sınava girmemis olması... o mantıkla saske de genin ona bakarsan... seviye olarak karsılastırırsan, saske de, naruto da(gerci buna kimse katılmıyo pek) jounin seviyesindeler direk bana gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yanı aslında ölelerde ama ikiside cok tecrubesiz, juninn'lerle aralarında asıl fark o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kfg said: naruto'nun chuunin olmamasının sebebi jiraiya'yla 2.5 sene gittigi icin hic bi sınava girmemis olması e zaten güçsüz olduğu için sınavlarda başarısız oldu demedim ki. ama sonuçta hepsi chuunin sınavını geçti, bi tek bu ezik ezik takılıyor. ha evet sasuke de sınava girmedi ama onun olayı başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bone said: e zaten güçsüz olduğu için sınavlarda başarısız oldu demedim ki. ama sonuçta hepsi chuunin, bi tek bu ezik ezik takılıyor. ha evet sasuke de chuunin olmadı ama onun olayı başka. evet iste, sırf digerleri chuunin, naruto genin diye, digerlerinden gucsuz veya ezik diye bir sey yok, onu diyorum... su anki veletler icin(ufak olan tayfa iste, naruto'nun yasıtları) genin, chuunin, jounin, bi kelimeden fazla bir sey ifade etmiyor... tek farkı hangi gorevlere gidecekleri, naruto da zaten jounin seviyesinde gorev verseler zor ikna olan kendini begenmis bi tip oldugu icin pek baglamıyor onu =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kfg said: sırf digerleri chuunin, naruto genin diye, digerlerinden gucsuz veya ezik diye bir sey yok düşün senin yaşıtın arkadaşlar hep üniversitede profesör oluyorlar, sen ise ortaokula gidemediğin için ilkokul mezunu olarak kalıyorsun. arkadaşlarınla karşılaşıyorsun, hepsi profesör, bir tek sen ilkokul mezunu. IQ'lerinizi ölçtürseniz belki eşit çıkacak. Böyle bir durumda kendini ezik hissetmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bone said: düşün senin yaşıtın arkadaşlar hep üniversitede profesör oluyorlar, sen ise ortaokula gidemediğin için ilkokul mezunu olarak kalıyorsun. arkadaşlarınla karşılaşıyorsun, hepsi profesör, bir tek sen ilkokul mezunu. IQ'lerinizi ölçtürseniz belki eşit çıkacak. Böyle bir durumda kendini ezik hissetmez misin? ehehe, ben hissederim abi tabii ki, deli gibi hem de =), ama onlar arasında bi olayı yok yani =), basit bir politik statu gibi... zaten herkes naruto'ya okuz guclu diye bakıyo serinin icinde.. bi yerde cosuyo, serideki herkes oha ne kadar guclenmis falan diye sasırıp duruyor(bkz. gaara ile savası, neji ile savası, saske'ye yaptıgı rasengan'ın chidori'yi ezmesi hastanede)... ama saske'nin yanında daima ezik kalıyo tabi kishi sagolsun... edit: rasengan yerine sharingan yazmısım, aferin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 tamam bone ya ooffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kfg said: ehehe, ben hissederim abi tabii ki, deli gibi hem de =) ezik derken onu kastettim işte. yoksa 1on1 maçlarda arkadaşlarını yenemez anlamında değil. zaten ilk sınavda yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bone herkezin tahminleri var herkzein bildikleri var, ama şurda narutoyu 3 farklı koldan bambaska yerlerde takip eden insnalar var. biri bşey yazdığında bilmiyor insanlar mangayı okududamı öğrendi, animedenmi gördü uyduruyomu tahminmi etti, yoksa wikipediadanmı okudu buraya yazıyo. o yüzden kesin olmıyan şeyleri kesinmiş gibi yazıp soiler yazpmıyoruz, biraz düşün yazmadan önce, hayır deniyorsan dur deniyorsada dur lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 cidden manga spoiler şu başlığa hiç olmadı. anime seyreden anime ile ilgili başlıkta, manga okuyan manga başlığında sormalı spoiler içerecek soruları. ve evet 1. bölümde hiçbir şey demiyor. illa demesi mi lazım? evet. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Sam said: cidden manga spoiler şu başlığa hiç olmadı. anime seyreden anime ile ilgili başlıkta, manga okuyan manga başlığında sormalı spoiler içerecek soruları. ve evet 1. bölümde hiçbir şey demiyor. illa demesi mi lazım? evet. (:P) ne biliyim ben ya naruto'nun geneli ile ilgili başlık açtım, "shippuuden başlığında tartışılıyordu o, başka başlık açamassın" diye kızıldı. şimdi de naruto animesi ve mangası ile ortak giden olaylar hakkında soru sordum "manga spoiler omfg!" diyorsun. illa denmesi lazım olayı ne kadar saçma bişiydir ya gene kızıcaksınız ama çok salak bir yaklaşım bu. misal şu kakashi sensei'nin yatak odasında iki resim var. biri sasuke-sakura-naruto'ya senseilik yaptığı zamanın resmi, diğeri de kendisinin gençlik resmi, başlarında da bir sensei var. resme baktığınızda birinin kendi gençlik anısından bir parça, diğerinin de senseilik zamanlarından bir parça olduğunu anlayabilirsiniz e bu misali de söylediğimde de gene çıkıp "OOOOOF BONE! anime'de onu açıklayacak bir altyazı geçmediği için o resimlerin öyle olduğunu SÖY-LE-YE-MEZ-SİN" mi diyceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 said: naruto animesi ve hentai 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 manga sorularını manga başlığına, anime sorularını anime başlığına, hentai sorularını da açmak istersen hentai başlığında soracaksın bone. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar