Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

ne yalan söyleyeyim, ilk defa izlemeye başladım ve 5dk sonra kapattım sıkılıp. uzumaki naruto: fillers of the fire country diye ayrı bir seri filan yapsınlar en azından ne bekleyeceğimizi bilelim.

shippuuden herhalde mangaya 200. bölümde filan ulaşır bu hızla.
Sosyal ağlarda paylaş

Çizimler güzelleşmiş cidden. Dattebayo da görüntü kalitesini artırınca çok daha güzel görüntü alıyoruz. Bi 15-20 bölüm öncesiyle karşılaştırınca gözlerim doldu resmen.

SAKURA UPSKIRT LOLOL!!!11!
Bi an beklemedim diil :P

Ayrıca bu fillerları beğendim ben. Eğitimle ilgili fillerlarını seviyorum Naruto'nun. Hem bizzat Naruto'nun gelişimini izliycez işte; Sasuke ibişi yok bi şey yok dfgfd
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz filler karakterler cok patates

biri direk klise cinli rahip

birtane oynak hatun var kizil

birtane bodozlama dalan sap eleman ki ben olucem diye bagiriyor

bide travesti (ki bu narutonun travesti takintisini anlamiyorum, makyaj yapan erkekler, MJ erochimaru ve gay kulubu onun rkaip gay kulubu ojeli akatsuki elemanlari filan ve kishimotonun saske takintisi harbi narutoda gizli bir gay mesaj var bence)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Cuce said:

elemental seal caktı ama muhtemelen seal değilde unseal caktıki cocuğun için ne varsa (muhtemelen kyubinin kardeşi modunda işi var) acığa cıksın.

bildiğin jiraiya adam

Sora 8 guyruk deilmi zaten narutonun rüyasında gördüğü pençeye uyuyor (bakınız rüyadaki pençe fire templede)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...