Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bende senin gibiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne yalan söyleyeyim, ilk defa izlemeye başladım ve 5dk sonra kapattım sıkılıp. uzumaki naruto: fillers of the fire country diye ayrı bir seri filan yapsınlar en azından ne bekleyeceğimizi bilelim. shippuuden herhalde mangaya 200. bölümde filan ulaşır bu hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 399 fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 57-58e kalbim dayanıp izleyememiştim bugun ancak izledim diğer filler bölümlere göre daha iyi olmuş en azından mangadaylan başlantı kurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bir de çizimlerine özenilmiş açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çizimler güzelleşmiş cidden. Dattebayo da görüntü kalitesini artırınca çok daha güzel görüntü alıyoruz. Bi 15-20 bölüm öncesiyle karşılaştırınca gözlerim doldu resmen. SAKURA UPSKIRT LOLOL!!!11! Bi an beklemedim diil :P Ayrıca bu fillerları beğendim ben. Eğitimle ilgili fillerlarını seviyorum Naruto'nun. Hem bizzat Naruto'nun gelişimini izliycez işte; Sasuke ibişi yok bi şey yok dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Naruto Sakura'dan yediği yumruğu başka kimseden yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 diger filler lar ile kıyaslayınca bu bariz guzel "same eyes like mee" tekrarına ragmen umutluyum bu fıllerdan guzel basladı mangadada asuma nın 12 guard dan bırı oldugu bahsedılıyor mu kıyıda kosede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Evet, hatta pantolonunda duran işaret onu belirtiyor deniyor mangada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bu filler bebelerin bile hokage ayarında güçleri olması cidden kabak tadı verdi. çok kötü değil ama ellerinin ayarı yok bariz filler char yaratırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sam' e katılıyorum. böle güç dengeleri sürekli değişio. karşılaştırma yapsan karakterleri güç bazında kafayı yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 al işte bu son bölümde de aynı. filler herifler adeta jinchuruuki gücüne sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yanniz filler karakterler cok patates biri direk klise cinli rahip birtane oynak hatun var kizil birtane bodozlama dalan sap eleman ki ben olucem diye bagiriyor bide travesti (ki bu narutonun travesti takintisini anlamiyorum, makyaj yapan erkekler, MJ erochimaru ve gay kulubu onun rkaip gay kulubu ojeli akatsuki elemanlari filan ve kishimotonun saske takintisi harbi narutoda gizli bir gay mesaj var bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bayan filler karakterler gayet fettan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bir hafta boyunca oturdum bütün naruto serisini izledim. Fillerlar, saçma sapan uzun süren dövüşler ve bakışmalar harici naruto baya iyi bir anime. bir bölüm boyunca kyuubi sinirli sinirli baktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Son bölüm güzeldi,teknikler konuştu.Esas kötü adamdan Jiraiya ışığı alır gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ahah Kakashi kitap okur, jiraiya kız keser , bu herif de pattes közlüyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 elemental seal caktı ama muhtemelen seal değilde unseal caktıki cocuğun için ne varsa (muhtemelen kyubinin kardeşi modunda işi var) acığa cıksın. bildiğin jiraiya adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Jiraiya'nın kardeşi çıkarmış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sora'nın içindeki şey uzaylı. Evet evet, başka bi şey olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cuce said: elemental seal caktı ama muhtemelen seal değilde unseal caktıki cocuğun için ne varsa (muhtemelen kyubinin kardeşi modunda işi var) acığa cıksın. bildiğin jiraiya adam Sora 8 guyruk deilmi zaten narutonun rüyasında gördüğü pençeye uyuyor (bakınız rüyadaki pençe fire templede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 spoo sora da jinchuuriki galiba 5 elementı kullanan hatun naruto yu operken sora naruto yu hıssettı pattes ı bırakıp yardıma geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Aslında bu fillerlar da yeni arca hazırlıyor izleyenleri biraz da.Bakınız chakra kolaksiyon yapan kadın,ichirikuile ilgili konu vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi filler karakterlerinden biri jinchuuriki olmaz bence ya... oyleyse bu ebleklerin isi ne, akatsuki yakalar zaten sora'yı =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 low bu kotulerin baş elemanı one pieceden zoro seslendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar