Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

GEd said:
ya bunlar 3 ayda bir bölüm cikartiyorlar ya , ondan hatlar karısıyor.
bi arada mangayi okumustum su orochimaru- naruto kapişmasi yoktu direk sasukeyle falan karsılasıyorlardı , ben yanlıs sey mı okudum yoksa beyin mi yandi benim?

manga sorusunu manga başlığında soralım lütfen, burada spoiler oluyor direkt.

42

oroçi ne ölmez bir adammış be. yalnız 4 kuyrukla 3 raşomon devriliyorsa 500 bölüm rahat devam eder naruto, her 100 bölümde bir kuyruk ekler ne varsa döver heh

yalnız cidden resmen kazekagelerin savaşı ayarında oluyor dövüş, ormanın canına okudular be

Sosyal ağlarda paylaş

Ben Beğenmedim yane bu mudur ya?Bu kadar muhteşem yapabileceğin bir bölümden en fazla bunu mu yapabilmişler.
Gene flashbackler saçma sapan,Aynı Flashback ı 2 kere verdiler.Daha sonra 1 sn once olan olayı flashbackledi.3 dk konustular mal mal fss yane:D
Sosyal ağlarda paylaş

Db nın şimdie kadar subladığı en az line/zaman oranı olan bölümmüş konuşma demiyelim zaten artık.

kabuto konuşmasına bende kıl oldum araya sokup tempo düşürmelerine gerek yoktu, ama combat güzeldi bence.

bu arada orochimarunun actığı kapılardan bi tanesini zamanında kiba dayanıp yamutlmuştu falan baya hatırlarsanız.

yılanları cok guzel yapmışlardı bakmışlar cok yılan var duzgun bı 3d yapmışlar render olayında iyiler bayada cell shading basıp gecmemişler

ama narutoya yazık ya valla yazık harcadı cocuk kendini resmen bi yavşak için...

bönül isterdi adam gibi gamabuntayı alan summonlayıp şöle krallar gibi dövüşseydi böle canavar manavar yazık oldu cocuğa resmen

Sosyal ağlarda paylaş

harbi deidara nın neresi kral ya, master sasori master sasori dedi gitti sakura kesti adamı xP . Sonra kolunu kopardılar adamın bi iki bakışla

Akatsukide doğru düzgün bi adam yok şu an. Orochimaru hokageyi aldı. Jinjuurikiyi alio falan . Zaten ölmüo ki adama fiziksel bişey yap direk içinden bişey daha çıkıo yılanlar birleştirio.
Sosyal ağlarda paylaş

hokageyi aldı sayılmaz kabul etmiyorum bunu.

Jinjuurikiyi de almadı daha alamıycakda, naruto pis dövücek, daha yenı başladı combat, hatta ben narutnun sakuranın dispeliyle, demon fox's cloakdan cıkıp eski usul gamabunta modulu tokatlamasını bekliyorum!

böle cıkıcak cloaktan her yeri yanmış falan -eski naruto theme gir- ,zaten gördüğümüz şu anda üstünedeki cocuğun eti kanı ve chakra derisi gitti, derin bi nefes alıcak böle duman cıka cıka bütün yaraları iyişicek "NANDA KORA" diyicek orochimaru sonra, -eski naruto themenın ortasındaki sessizlik- "I am uzumaki naruto I'am going to hokage, how can one be hokage if he cant hold the beast with in diyicek" -NAAAA NA NANA NAAAAAA NAAAAAA NA NANA NAAAAAAAAA, DUM DUM DUM DUUU theme coşucak- sonra işte o zaman harbi naruto şanına yaraşır bi combat izliycez!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş imba actionlar istiyoruz daha fazla hız istiyoruz manga nerelere geldi biz neler izliyoruz FFS!
Ayrıca sasori kapışması gibi istiyoruz savaşları çok beğendim ben o bölümü ;)

PS: Rock Lee ownz :P (Elemanı çok kıskanıyorum azmi yüzünden ama favori adamım, tıpkı naruto gibi)
Peh Konohamaru'yu unutmuşum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Shippuuden'in müzikleri de güzel, eski müziklere göre daha epik falan... Ama şu var ki eski müziklere çok fena alıştığımız için hala arada onların da çalmasını beklediğimizden biraz hayalkırıklığı oluyor. Mesela ben hala Orochimaru çıktığı zaman Orochimaru Theme duymak istiyorum, duyamayınca gözümden bir damla yaş süzülüyor falan... :P Ama mesela bir Akatsuki müziği, bir Kenkonitteki müziği gayet sağlam ve gaz müzikler...

Manga apayrı bir olay zaten, hızlı ilerlese de şu anime, yakalasa şu mangadaki süper olayları artık... :P

Ayrıca Konohamaru'yla ilgili minor spoiler;

Minor Manga Sıpoylır

Double Knock-Out Girls ftw!

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...