Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 torrent dattebayo'da çıktı beyler, hadi hayırlı olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ühühühü ağlamak istiyorum ya.. 40-41 cidden açılıştaki notta yazıldığı kadar var, 20dk köprüde aynı sahneyi seyrettim herhalde. iki bölüm rahat bir bölüme sığarmış yani. sondaki ekstralarda daha fazla olay oldu neredeyse. super saiyan'a geçmek + iki tokat iki bölüm sürdü yani ne diyim, eleştirmiyordum önceden ama ciddi abartı.. güzel 1-2 olay vardı oroçi'nin kendini kusması, yamato'nun hikayesi filan ama bu kadar uzatılınca arada eriyip gitti hepsi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 AY EM MOR SIPESIL DEN YU! zuzuzuzu cok uzattilar ama erochimaru ve onun igrenclikelrini ozledigimden ilac gibi geldi sai nin ne akdar yavs bir insan oldugunu gorduk 4th tail ida gorduk yamato neyin nesiymis onu ogrendik erochimarunun gay sevgilisi kabuto da cok lame bir sekilde savas disi kaldi ne lamer adam bu ya bide kakashi kadar guclu filan diye yutturuyorlar ama en superi AY EM MOR SIPESIL DEN YU! gerci DB nedense powerful olarak cevirmis bu defa flashbacki ve sonunda erochimaru vs naruto! 2 hafta kim bekliycek simdi bunu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 haftaya çıkmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 10 Ocak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 haydaa, niye ki, tam aksiyonun ortasında =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 önce O_o oldum sonra =( oldum sonunda =((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 beyler trailerinda bu carsmba cıkcak diyodu yane 2 gün önce. önceki blmlerdede çarsamba diodu ama hep cuma sitelerde yayınlanıyordu. yane bgn cıkması lzm . saten torrentte cıkmıs . birasdan yayınlanır hrlde dime :S ? ----- demin bi bakim dedim dbz-media ya . sayfa görüntülenemiyor dedi . refresh yaptım 40-41 konmustu. heralde tam koydugunda baktım o yüzden hata werdi :P nese simdi indiriyorm . bakalım yeni bölüm nslmıs :Ç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bu aara bölüm güzeldi bence, ya bide diğer animelere bakıyorum hanı bişey olmuyo diyoruz, ama baska örneklerdede bölümü alaksız şeylerle dolduruyolar, bu bölüm oldukca güzledi bence. %&!!"%&'ının sakukesi, lan bu yavşak yüzünden naruto'nun cektiklerine bak ya..., yavrum bide hala kendini sucluyo off offf sonu yokmu bu cocuğun cektiklerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Cuce said: bu aara bölüm güzeldi bence, ya bide diğer animelere bakıyorum hanı bişey olmuyo diyoruz, ama baska örneklerdede bölümü alaksız şeylerle dolduruyolar, bu bölüm oldukca güzledi bence. %&!!"%&'ının sakukesi, lan bu yavşak yüzünden naruto'nun cektiklerine bak ya..., yavrum bide hala kendini sucluyo off offf sonu yokmu bu cocuğun cektiklerinin ben de beğendim bolumu ya... ehehe, aynen walla, hele itachi'nin genjutsu'sunda, bu sasuke sakura, kakashi, gaara, vucudundan cıkıp sasuke'yi kurtaramadın falan diye konustuklarında uzulmustum harbi, abi kardes saydırmıstım itachi'yle sasuke'ye =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 koluda kaptı yalnız acımadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 oroçi zaten herifi tsunade dövmüştü gene de gebermemişti. belliydi bir halt yediği. deri değiştirir gibi vücut değiştiriyormuş yılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 o değilde fazla hardcore olmaya basladı anime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 asd mi sad yaw bn pek sevmedim bu bölümü . daha dorusu o kdr bölümden sora yane yaklsık 30. bölümden 40 a kadar adam akıllı bi olay görmemiştik yane savas tan bahsediorum. bu bölümlerde fıstık gibi savas konusu warken resmen 2 bölümde konusmalar ve bakısmalarla geçti ( bi kaç sey hariç ) ayrıca kyuubi halindede sadece bi kere orochiye vurdu bide kabutoya bögürdü :P o kdr. sadece kuyruk sayısı arttıkca chakra görünüşünün / miktarının degişimini gördüm . adam akıllı saldırmadı . yane mangada okumadım bu kısmı güzel yerler diye , heycanlı olsn diye :D o yüzden bilmiyorm belki ondada saldırmıyodur adam akıllı . ama cidden önce 1 kuyruk sora 2-3 ve sonunda 4. sadece degişti :) . bide habire eski bölümlerden bazı kısımları koymuslar . ayrıca o mokuton olayıda tam bi mongolcaydı. resmen 40 dk yı tutturmaık için yapmıslar. hayır hediyelik kısmı ne onu anlamadım. naruto diyo ya your present :p . bilmedigimz bişimi bu mokuton anlamadım . anlayan warsa acıklayabilrmi ? :p hee bölümü sevdimmi :? ewt sevdim . ama o kdr bekleyip te böyle bi bölüm görmek ne biliyim sasırttı beni . ayrıca bi dahaki bölüm yannıs anlamadıysam 3 hafta sora . nie öle :S ayrıca 2 bölüm falan da deil . yane bgn 21 i . 10 ocakta cıkcakmıs dieri . 20 gün falan edio . saçma bence . ama haftayaki bölüm trailere bakıcak olursak hoş gibi gözüküyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ya cok yemisler bolumude guzeldi yine hele o son saniyeleri aman aman , sakura narutonun bu haline gordukten sonra tapar narutoya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ağlıycağı kesinde taparmı bilmem bu arada sonlarına doru yarın sanıye cıkan canavarımsı seyın ne olduğunu anlamıs olduk... yazık a valla yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bide ichigoya embesil deriz naruto en zeka seviyesi dusuk ana akrakter title ini kolay kolay kaptirmaz ichigo en azindan karizma yapiyor arada bizim bu naruto ise dortgoz un dedigi gibi "kendi iradesi" ile giden saske icin hayatini heba ediyor ha ero sennin de demsiti buna salak diye dogru yani ulan dus su saskenin yakasindan git konohada adammi kalmadi bul takimina kanka olmadi hazir kazekage ile kanka olmussun bas sand i kacir gaara yi (sand de kazekageyi kacirmak istiyenler icin ozel giris var zaten) bole adam topla akatsukinin pesinden git killigina itachiyi once sen gebert de saske delirsin saske demisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 bu arada intronun sonlarına doru yarın sanıye cıkan canavarımsı seyın ne olduğunu anlamıs olduk... yazık a valla yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 son 3 bölümü izlememiştim toptan izleyeyim dedim de çok kötüydü be.3 bölüm boyunca bakışıp yürüdüler konuşma bile yoktu çoğu yerde.atlaya atlaya izledim çekilmiyor öbür türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Yahu bölümler güzel olmasına güzel , etkileyici mi etkileyici. Ama biraz daha hızlı lütfen ya. Yani tamam bakışmalar bile bir yere kadar etkileyici gözüküyor , ama nereye kadar yani. Yok yok , yapımcılar hala yetiştirme derdindeler bence. Aylarca filler izlettiler , demek ki o süre içinde dahi yetişmemiş bazı şeyler. 1. sezon gibi ölümüne hızlı , konuların bu kadar iyi bağlandığı bir anime , şimdi koskoca Special bölümde bir kaç yer dışında bakışmalar , konuşmalarla geçiyor. Ha derdim hep action hep action olsun değil tabi , ama aynı şeylerin tekrar edilmesi hoş değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 heh izlemedim ama dragonball nam salmıştı böyle koca bir bölümün super saiyan'a bağlamayla ve karakterlerin birbirine 3-5 höykürmeleriyle geçmesi konusunda. herhalde naruto geçmiştir onu diyorum. (:P) yalnız şu bölümlerde tekrar farkına vardığım birşey varsa o da oroçi'nin seslendirmesinin mükemmel olduğu. bu kadar yakışabilir bir karaktere o yılan gibi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Sıpoylır Umarım flashback yada bakışmalarla geçmez bir sonraki bölüm, hakikaten de esaslı bir Erochimaru vs Jinchuuriki görürüz. 10 ocağa kadar beklediğimize değsin bari... Ha, tabi ben muhtemelen o arada mangayı bitirmiş olurum... :P (Gaza geldim, evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya bu son bölüm inanılmayacak derecede kötüydü. öyle böyle değil. ana karakter ilk defa 4 tail olacak, yapımcılar bunu olabildiğince güzel çizmeleri gerekirken en berbat şekilde yapmışlar. 4 tail olurken çıkan chakrayı böyle yarım saatte çizilmiş bi gifle geçiştirmek nedir ya. izlerken ileri alıyorum orochimaru yürüyo bi daha ileri alıyorum hala yürüyo, bi daha ileri alıyorum hala yürüyo, bi daha ileri alıyorum "oo i see" fln gibi kısacık bişey diyo sonra gene aynı döngü. kepaze. bir de bu heaven bridge geçen bölümlerde asma köprü değil miydi ya. şimdi çelik beton boğaz köprüsü gibi bişey olmuş:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 narto yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 olmasın zaten boşver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar