Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu bölümde zaten antreman yaptılar falan gereksiz bişi yoktu, öcneki bölümde saile kapışma+takıma dam alma falan mevzuları vardı,
ondan önceki bölümde saiın mevzusunu gördük falan anbu oot nedir örendik
ondan önce sainın ilk cıktığı yer saiden nefret etmek için gerekliydi bi kere.

odan önceki bölümdede eski cocukları tekrar gördük mutlu olduk.

yenı öle 2 bölüme sığdırılcak bişi yoktuki
Mesaj tarihi:
ya uzatmak istemem ama kesinlikle sana katılmıyorum
O zaman önümüzdeki bölümdede köprüden karşıya geçişlerini görelim.Daha sonraki bölüm adamın kapşonunu indirmesini görelim.Aralarda tabii filaşbekler 5er dakkadan 1 bölümde 2 kere
Mesaj tarihi:
Şimdi size yavaştan yavaştan, sağlam sağlam gidiyorlar gibi gelebilir. Fakat mangayı okusaydınız, bu kadar cıvığı çıkmadan da çok sağlam ilerlendiğini görürsünüz. Yinede asıl sorun yavaş gitmeleri değil, ek olarak konulan sahnelerdeki kalitesizlik. Flash'da çizilmiş animasyonlar filan, batırıyor resmen olayı. 26 bölümlük tek sezon animelerde 4-5 kat daha kaliteli çizimler görünce, Naruto'nun şuan ki haline gıcık oluyorum.
Mesaj tarihi:
oh be nihayet!

ehe oroçimaru'yu görünce bir nostaljik hissettim, adamı en son 120 bölüm, 2 yıl önce filan gördük yani yuh diyorum fillerlara.

hayır anlamadığım böyle 3-4 bölüm casus kim tansiyonu yükseltmeye çalışıyorlar ama introda kabuto beliriyor birden. ciddi ciddi düşünmemişler mi bunu hiç merak ettim.

bu arada sunagakure'ye de yuh çekiyorum, oroçi dispellemiş siz düşünememişsiniz öyle birşey o mevkiye getireceğiniz adam için.

kabuto üçkağıtçı çıktı bu arada, aslında bıraksalarmış da sasori ile kapışsaymış oroçi. maalesef o şans kalmadı. :/

haftaya iki bölüm varmış, iyi iyi. :)
Mesaj tarihi:
bu adamlar gızlı bı teknık mı kullanıyor nedir uzay zaman egrısınde sapma mı yapıyorlar bana gore 5 dakikada bitti bolum
ama saat bakınca 20 dk gecmıs nasıl ya nasıl

yada sole soylıyım hayatımın en hızlı gecen 20 dk sı oldu nasıl oldu anlamıs deılım

eger bu bolumu hala seyretmedıysenız sımdı seyretmeyım 1 hafta bekleyıp 39-40-41 yapın
Mesaj tarihi:

EROCHIMARU!!!

bole booooooooeeeeeeee diye cikinca ufak capta bir kalp krizi geciriyordum anca sonra yerine mutluluga birakti

ozlemisim lan allahin fag ini xD

haftaya cikicak bolum uber olucak ^^

Mesaj tarihi:

Byakugan!

casus'un Kabuto olduğu o kadar belliydi ki başta cüppeyle gelince böle saçlarını surat şeklini falan direk belli ettiler. İnsan biraz daha saklar ^_^. Ama çok heyecanlı bir bölüm bekliyor bizi haftaya . yeees

Mesaj tarihi:
said:
For Shippuden, we have around 11 seperate "teams" working on different episodes. They go in a rota, so we get one episode by one team after the other. They all range in quality too. Recently, however, with the addition of 2 new teams, the rota has been slightly altered.

Here's a table of each Team, including their rating out 10 (10 being the highest) and what episodes they've done for Season 1.

Season 1-2 (UPDATED 11/28/07)

Team 1: Rating: 10 Eps 1, 9, 17, 25, 33.
Team 2: Rating: 1 Ep 2 (Fired)
Team 3: Rating: 8 Eps 3, 11, 19, 29.
Team 4: Rating: 4 Eps 4, 12, 20, 28, 36.
Team 5: Rating: 7 Eps 5, 13, 21, 37
Special Version: Episode 26.
Team 6: Rating: 3 Ep 6 (fired)
Team 7: Rating: 9 Eps 7, 15, 23
Team 8: Rating: 2 Eps 8, 16, 24, 32.
Team 9: Rating: 5 Eps 10, 18, 27, 34
Team 10: Rating: 6 Eps 14, 22.
Team 11: Rating: 11 Ep 35

Episodes that were made from split-apart people:
Episode 30, Rating: 6: The second Art Director from ep 22 split off from Ryousuke to direct an episode alone. (And 2 Animation Directors and a large group of specific animators who worked on episode 29)
Episode 31, Rating: 9: Hirokoshi split off from Team 7 and now seemingly has his own team of animators. He has worked on some of the arguably best-looking episodes of the series.

So far we have no idea if this will change with the second season; though it usually tends to change a bit.

Böyle birşey buldum. Görünüşe göre çizim kalitelerindeki abuk subuk farklılıkların nedeni belli oldu. Bu haftaki bölümü 1ve7. takım yapmış diyorlar. Haftaya aptal bir takıma ras gelmeyiz inşallah.
Mesaj tarihi:
ssj4songoku said:
said:

Special Version: Episode 26.

bu special version dedikleri takımlar birleşip voltran'ı mı oluşturmuşlar nedir, (:P) direkt bambaşka bir kalite vardı. bildiğimiz naruto gibi değildi zaten ehe

ah ah bütün bölümler 26 gibi olsa cidden naruto mükemmel bir seri olurdu.
Mesaj tarihi:
26 cok barizdi zaten, cok net söliyim disney gelse haftalık öle bölüm cıkartamaz =) 20 dakkalık animasyonun içinde o kadar calışma alanıyo yok zaten.

ama 10 takım iyimiş.

muhtemelen o bunshin kapışmalarını yapan takımları kovmuşlar =)
Mesaj tarihi:
japoonyada perşembe 7 de cıkıyo, hayvanlar prime time'da oynatıyo anime'i....

dattebayodan torrenti gece 2-5 arası düşüyo genelde işte uyanıksam geldiğinde cekip sabah izliyoum ben
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...