Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 top işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 valla bu yeni eleman sai daha top gibi,Elbisesi flm nedir o ya?Tipe soket zaten o ayrı konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Her Sasuke diyişinizde aklıma Viktor'un " Ay em mor sıpeşıl den yu" diyişi geliyor ve gülmekten alamıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 naruto 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 jiraiya yı da yarmış be peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Spo sadece 4 kuyruk varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 haftaya shippuuden special var 2 bölüm seyredicez oleey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ısler ıyıce karısmaya basladı sankı soguk savas donemı casusluk fılmı ızlıyormus gıbı hıssettım part1 dekı heyecanı yenıden hıssetmeye basladım haftaya zaten 1 hour specıal var bıraz daha bılgı verırler herhalde sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 başka bir "so desu kaaa/so desu yoneee" bölümü.. :/ şu kadar bölümde dünyalar yıkılıp kurulur be başka bir anime'de heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mortis said: sasukeye zokiim :P herkes adam oldu bi o olamadı +11111111111111111111111111 yani cok yavas ilerliyor yanarimki ne yanarim ayalrca saske izliycez hayir yani aklim mantigim almiyor serefsiz kendi iradesiyle cekip gitmis hala saske yi kurtaricaz saske saske saske hayir yani koskoca ambu bile erochimaru yu oldurucez saskeyi alip geri gelicez diyor otesiyok ulan ne fark var anbu tarafindan oldurulmek icin illa hokageyi oldurmekmi lazim ikiside kacmis gitmis iste jiraiya degilmiydi narutoya konahadan cikarsan missing-nin olursun hunter-nin ler pesine duser diyen hunter-nin geyigini ilk bolumlerde gormedikmi hadi erochimaru da konoha dan ama saske parayla satamazmi konohanin sirlarini atiyorum kirigakureye? son derece kisiliksiz bir insan oldugunu gosterdi yaparmi yapar buna ragmen neden hala saske kacirilmis havasi esiyor bu kadarmi embesil bir koy bu konoha hadi naruto&sakura ikilisi embesil hala bir konusmayla allahin retardini geri kazanicaklarini saniyorlar ama konohanin geri kalanina ne oluyor hani bu ninca dunyasi acimasizdi? aman neyse bu arada jiraiya kopardi gene hayatimda iki kere olumu nesigine geldim kaburgalari mfila ncikti diyince dedim ya erochimaru yu durdurmaya calisirken ki kapisma yada sannin gunlerindeki bir savastir lol tsunade dovmus ehahahahaaha super ya ero-sennin for president! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 viktor bütün "öfkemi" kusmuşsun valla saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 acaba ne olmuş da demon fox cloak oluşmuş ilk ? naruto'yu bayağı sinirlendirmiş olsa gerek =)... jiraiya o zaman ilk gördüğüne göre seal'sız mu durdurmuş yaw bu arada ? yoksa o sırada mı hazırlamış seal'ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bende aynen orashimaruyu durdurmaya calışrıken olmuştur diyicektim, anrutoda tam orda ölümün eşiğine gelmiştiya böle duygusallaşıcaktık tam, ama adam yardı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kfg ilk kez, naruto saskeyle kapışırken acılıyo demon fox cloak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 o tam olarak demon fox cloak değildi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 o direk tek kuyruklusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Benim için Sasuke Bi kere adamın kendine has bi karizması var. Pis pis gülümsüyo olabilir ama sınırlarını bilen, gücünün farkında olan ve "AY EM MOR SIPEŞIL DEN YU" demeyen biri gibi bi izlenim bıraktı bende. Bleach'teki Gin Ichimaru'ya benziyo hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ichimaru gin de ayrı bi olay zaten. japonca bilmiyor herif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 sai aynı dandikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 saiyi sevmedim sevemicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 valla bende hiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 aha yetiştim size izledim 35 i de 35 Sai nedir abi. adam beli açık falan giyio. Bi de bi sonraki bölümde o buhar banyosunda bişey keşfettiini sölüo naruto . Kesin Sai'nin penisi yok, çünkü paso penissiz dio millete komplexi var galiba =) Ayrıca sinirlendiğim konu şu: Tsunade olmuş 5. Hokage, durum zaten kritik, Team Kakashi, Tuzağa'e mi gidio yoksa gerçekten spy la mı karşılaşacak belli değil. Bir de Naruto'nun Akatsuki tarafından yakalanma riski var. Adamın teki gelio (Danzou) gruba giren adamlardan 1 tanesini ben belirlicem dio. O Elderların derdi nedir? Herif(Danzou) zamanında 3. Hokage'nin düşmanı olmuş. Muhalefet bi tip. Etrafta bölücü gibi dolanıyor. Subordinate'i Sai desen ayrı bi mal paso gerginlik yaratio. Gidip bi de Tsunade ANBU'dan adam yolluo ki başlarına gözetlesin Sai'yi. Zaten görev tehlikeli, ne olacağı belli değil nie bi de içten gerginlik yaratılıo ki . Koskoca hokagesin ver ayarı , "Kimsin lan!" de Danzou'ya ben belirlicem dier adamı de bitsin dert, için rahat olsun. Adam'ın Anbu Root'u da dağılmış zaten hiç bi olayı yok underground takılıolar. Saçma. Elder'ların bu adamı desteklemesi de saçma. Var bi bok bu işin içinde ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Greater good hesabi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 vericeksin guy'ıbunların basına 1 günde gidip halledip dönücekler guy taşır hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 -Wissy said: Greater good hesabi iste. sen tabi mangacısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar