Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Ah Kaede, vah Kaede. Ne zamandır harikaydı ortam, tartışma yok, her moku bilenler yok. Bi ara Akuma_Blade ile bikaç olay yaşandı gerçi, o da çoğu animeyi haksız olarak eleştirmesindendi.
Yaklaşık bi ay önce o bilerek kendini banlatınca, ortam duruldu tekrar. Herkes fikrini söyledi, haklı-haksız tartışmasına girmeden kenara çekildi; sinme değil bu.
Ama sen ortama bi girdin direk anime-guru. Yok her şeyi biliyorum, yok o böyle değil böyle, yok sen yanlış biliyosun bilgin eksik...
Kimseyi yargılama amacım yok, ha yapsam yaparım, ama bu bölüm her şeyi en iyi bildiğini iddia edenleri, tartışma çıkaranları sevmez. Hatta bu bölüm bi bakıma kendini temizler: tartışmaların kaynağı olan kişi ya çeker gider ya da gönderilir.
Kısacası, yapacağın sadece biraz üslubuna dikkat etmek ve biraz da megalomanlığı bi kenara bırakmak. Hem senin hem de bölümün iyiliği için.
Sosyal ağlarda paylaş

ışın kılıçlı bir salak var o sıralarda, onun harici ciddi filler yok gene. 135'ten sonra ne kadar abuk sabuk filler varsa başlıyor, istisnai güzel birkaç bölüm var gai usta'dan intikam almaya çalışan tipler vs gibi gerçi. seyretmeyin demiyorum da bilin yani, ben olsam sevdiğim şovu yine seyrederim filler ayırt etmeden o ayrı. 35 salak kenshin bölümü de izledik öyle. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...