Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ah Kaede, vah Kaede. Ne zamandır harikaydı ortam, tartışma yok, her moku bilenler yok. Bi ara Akuma_Blade ile bikaç olay yaşandı gerçi, o da çoğu animeyi haksız olarak eleştirmesindendi. Yaklaşık bi ay önce o bilerek kendini banlatınca, ortam duruldu tekrar. Herkes fikrini söyledi, haklı-haksız tartışmasına girmeden kenara çekildi; sinme değil bu. Ama sen ortama bi girdin direk anime-guru. Yok her şeyi biliyorum, yok o böyle değil böyle, yok sen yanlış biliyosun bilgin eksik... Kimseyi yargılama amacım yok, ha yapsam yaparım, ama bu bölüm her şeyi en iyi bildiğini iddia edenleri, tartışma çıkaranları sevmez. Hatta bu bölüm bi bakıma kendini temizler: tartışmaların kaynağı olan kişi ya çeker gider ya da gönderilir. Kısacası, yapacağın sadece biraz üslubuna dikkat etmek ve biraz da megalomanlığı bi kenara bırakmak. Hem senin hem de bölümün iyiliği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 çıkın lan topiğimizden. burası fan club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 manga spoilerını buraya yazmıyosunuz arkadaşlar spoiler tagında olsa bile manga konuşucaksnaız manga topiği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya güzel tamam da gene çok yavaş geçiyor bölümler. bir grubu forme edip yola çıkmak 3-4 bölüm sürecek. shikamaru & ino maşallah gölgeler kelebek gibi uçup arı gibi sokmaya başlamış; ino da serpilmiş, güzelleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 DB Naruto Shippuuden 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Belki de hayatımda ilk defa bi animeyi opening'i ending'i ile birlikte, hiç zaman atlatmadan izledim. Nası oldu, neden oldu bilemiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Spo eleman sasuke den beter yalnız, naruto yu ağır bir şekilde aşağıladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 anime dunyasidna hicbir karakter saskeden beter olamaz SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 spo kişilik olarak tabiki olamazda, açık sözlü bu, direk yargıladı, masum naruto muzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o kadar da deil ya saske CS2 yi açınca travestimsi bişi oluyor.Sai ise default gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 SPO you are a pussy, you have no dick gibisinden bisiler dedi naruto ya puhauha.. cocuk animesi die pazarlamiorlarmi bu narutoyu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sanmıyorum, devamlı birileri ölüyor kanlı şekilde. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ya bi de sırıtmıyo mu aptal aptal. naruto kadar sinirlendim vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Naruto'da 102. bölüme geldim. Tsunade ile şehire döndüklerinden beri bi fillerımsı episodelar dönüo. Kakashinin suratını görmeye çalışmaca falan filan. 135 de fillerlar başlio zannediodum da bunlar da çok filler geldi ama yine eğlenceli baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 kakashinin suratini gormeye calsitiklarina filler demem ben xD keske tum fillerlar oyle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ışın kılıçlı bir salak var o sıralarda, onun harici ciddi filler yok gene. 135'ten sonra ne kadar abuk sabuk filler varsa başlıyor, istisnai güzel birkaç bölüm var gai usta'dan intikam almaya çalışan tipler vs gibi gerçi. seyretmeyin demiyorum da bilin yani, ben olsam sevdiğim şovu yine seyrederim filler ayırt etmeden o ayrı. 35 salak kenshin bölümü de izledik öyle. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 şu an da yok country of tea de yarış var da ordaki koşucuyu koru da falan. Bunlar da filler di mi? =) yani karakter gelişimi yok pek çünkü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Country of Tea diye bi şeyi hatırlamıyorum bile :P Şu an hiç sözü edilmedii için muhtemelen o da filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 evet saçma bi country hehe =) 102. bölüm bu bahsettiğim. siz 135 demişsiniz o zamana kadar izle sonra filler die de şimdiden filler lar başladı ama izliom yine zevkli . FAkat bi yandan da yetişmek istiorum shipuudena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 country of tea 3-4 bolummu ne sonra 135 e kadar narutonun en surukliyici sezonlaridnan biri basliyor AY EM MOR SIPESIL DEN YU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 dayan mortis az kaldı. 135 den sonra fillerlar kesintisiz devam ettiği için herkes 135 diyor yoksa 135 e kadarda birçok filler bölüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oh sevindim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 başladım shippuuden'e ilk bölümde resmen duygulandım konohamaruyu falan görünce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aklıma geldi de sasukenin tavırlarına Limp Bizkit-My Way in sözleri uyuyor sanki baya. tam hatırlamıyorum sözleri ama benzer şeyler dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sasukeye zokiim :P herkes adam oldu bi o olamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar