BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Kartan said: Eh ama...Bırakıyorum animesini filan,nerden buluyorduk mangalarını narutonun? http://www.onemanga.com/naruto/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 olsun. ben beklerim 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Animeden sonra manga okumak biraz garip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Muhteşem muhteşem XD Kesinlikle ilk sezsondan çok daha kaliteli ve çok daha eğlenceli ve aksiyon dolu...Tabi Kakashi'nin yüzünü görünce hayal kırıklığına uğradım ama olsunXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kakashi'nin yüzümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 beyler mangaya başlıcaycam hazır yukarıdaki gibi bi link bulmuşken.Bana Shippuuden'in şu anki bölümünün mangadaki sayı karşılığını söyleyebilecek varmı en azından yaklaşık olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 mangaya başlayın azıcaksınız cumartesiler yaklaştıkça ahuah o kadar iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 soruya cevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hemen verelim, 281'den devam edebilirsin. Yani yaklaşık 100 chapter var anime ile manga arasında. Sen yine de her ihtimale karşı 280 ile başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 harbi ya sen nerde gordun kı kakaşi nin yuzunu walla bende butun mangalrda dahıl her seyi war ama daha gormek nasip olmadı ( kakaşi gaiden dahil) warsa bı link falan werde bizde gorelim walla catlıcam kac aydır :D we bu arada ne zaman cıkıcak bu yenı bolum yaff ama gene konusma dolu bı bolum olcak ama olsun walla ıkı uc bolum sonra kopucak olaylar 4 kuyruk super olcak acıdım sımdı orochi ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Anime harici tüm manga bölümlerini 2 günde bitirdim.Bazı noktalarda ağzım cidden açık kaldı.Hele bir nokta var ki,spoilerın allahı, yaklaşık 30 sn ağzım açık mal mal baktım ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 arkadaşlar manga falan demiyoruz burda buraya giricne sanki manganın varlığıdnan bi habemişiz gibi konuşuyoruz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yok ben insanları mangaya yönlendiririm artık ^^ (zaten diğer topic var cüce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hangi andan bahsediyosun Kartan, Naruto'nun Saske'nin ağzını burnunu kırdığı mı? (şaka be :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Aklıma şimdi fake verecek birçok şey geldi ama diğer konuya saklayayım iyisi mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 o kadar laf ettim naruto ya ama sevmeye başladı mizliorum 30. bölümlerdeyim de ben nasıl yetişcem size ya shipuuden falna 200 bölüm var normal narutonun -.- ömür yetmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hic izleme normalini, direk shipuhebeleye gec. gerce onu da izlemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 normali nasil izleme ya? 1-75 bolumleri sufer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şipudeni izleme asıl normali bitir mangaya geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Kesinlikle katılıyorum. Anti-Shippuden fanclub kurcam hatta ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Cidden chuunin exam arcı çok iyi, atlama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 naruto 1-135 izle, sonra şippuuden'e geç. onun da sonuna ulaşınca kendin karar verirsin manga olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Niye öyle diyorsunuz shippuden arcının animesi de güzel,mangası da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 İşte o konuda sana bir türlü katılamıyorum. Bir türlü shippuden'i beyenemedim. Büyük ihtimalle ilk önce mangayı okuyup geçtiğim için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 mangaya geçmem oturup izlicem o kadar über Anime freak diilim =) 135 den sonra filler mı ki 135 de bırakiorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar