Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam,kapanistan kaptik biz kapacagimizi Sai ile ilgili lol(manken midir nedir,direk poz[lar] vermis...)

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 22:04 tarihinde, Kartan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ben indiremedim bi türlü. rapid torrent falan kapalı okulda. realitylapseteki link de bozuk. direct dl linki bulan varsa bi zahmet..

www.narutomania.com ve www.naruto-kun.com var iyilerdir direct olarak :D

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 15:27 tarihinde, VashTheStampede tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1-2 , 26, 31. Şu ana kadar izlediğim Shippuden'nin cidden izlemeye değer tek bölümleri bence.

Ekstra sahneler eklemeyi azaltıp biraz da mangaya sağdık kalsalar çok güzel bölümler yapabilcekler.Sanırım manga ile anime arasına uygun bir tempo oturtmaya çalışıyorlar şuan.
Mesaj tarihi:
son 10-15 bölümde fakrlı şeyelr deniyolar,
ham yapım tekniği olarak, hem yönetmenlik olarak, tam toturtamadılar ama guzel bişeyler yakaladılar bakalım ne olucak

bu arada yenı intro'nun cizimleri baya güzel, muziği özelmı yaptırmışlar tam oturuyo cunki, aha introyu izlerken bi garip oluyo insan

[ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 23:41 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Çok spoiler var ama yeni intro'da ya.Doğrusu mangayı okumuyan birisi için çok da fark etceğini sanmıyorum ama. İnşallah gelicek bölümlerde introdaki sahneler geldiğinde aynen introdaki gibi kaliteli olur.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.
şimdi kafaya koydum naruto yu izliycem fakat gerek anime camiasına yabancılığımdan gerekse o kadar sağa sola dadanıp hala mantıklı bir sonuç bulamadığımdan burdan birşey sormak istiyorum ben.
şimdi nerden başlıcam ben bu seriyi izlemeye. öle bir karmaşa varki ilk izlemeye çalışan insan için. naruto deniyor birde naruto shippuuden deniyor.
totalde kaç bölüm bu anime ve ikisi arasındaki fark nedir yada aralarında fark varmıdır?.
anladığım kadarı ile naruto ile başladı sonra ilerde konsept değişti naruto shippuuden oldu bu anime ?
yardımcı olursanız çok mutlu olucam.
şimdiden sağolun.
Mesaj tarihi:
indirmek insanı yorar bunları o zaman bi yerden temin etmeye bakiyim ben. çok saol bu arada nasıl bir karmaşa içinden kurtardın beni bilemessin : )
Mesaj tarihi:
aksine animeyle alakasi olmiyan butun tipler naruto izliyor
saske hastasi tiplerin nerden ciktigini saniyorsunuz X3

bulamassan yada galaksinin en buyuk arsivcilerinin eline dusersen OM at yardimci olurum tamami var bende
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...