Kartan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Sam,kapanistan kaptik biz kapacagimizi Sai ile ilgili lol(manken midir nedir,direk poz[lar] vermis...) [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 22:04 tarihinde, Kartan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 erochimaru hocanin murtilerindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bende naruto ya yenı sapık mı geldı dıyorum kım bu erochimaru sonradan caktım olayıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ben cok sevdim bölümü, [spo]ağladım lan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ben indiremedim bi türlü. rapid torrent falan kapalı okulda. realitylapseteki link de bozuk. direct dl linki bulan varsa bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 shippuden in ilk bölümüyle birlikte en iyi bölümüydü bencede çizimlerde daha bi hoştu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: ben indiremedim bi türlü. rapid torrent falan kapalı okulda. realitylapseteki link de bozuk. direct dl linki bulan varsa bi zahmet.. www.narutomania.com ve www.naruto-kun.com var iyilerdir direct olarak :D [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 15:27 tarihinde, VashTheStampede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 üyeliğim varmış onlara ama giriyorum kullanıcı adı şifreyi bişey olmuyor. sayfa eski haline dönüyor sanki hiç girmemişim gibi. anlamadım nedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ağladım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 3hafta sonra ilk defa 31 mi cikti yanılmıyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ağlatıyo ama bölüm y atekrar izledim tekrar ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 1-2 , 26, 31. Şu ana kadar izlediğim Shippuden'nin cidden izlemeye değer tek bölümleri bence. Ekstra sahneler eklemeyi azaltıp biraz da mangaya sağdık kalsalar çok güzel bölümler yapabilcekler.Sanırım manga ile anime arasına uygun bir tempo oturtmaya çalışıyorlar şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 son 10-15 bölümde fakrlı şeyelr deniyolar, ham yapım tekniği olarak, hem yönetmenlik olarak, tam toturtamadılar ama guzel bişeyler yakaladılar bakalım ne olucak bu arada yenı intro'nun cizimleri baya güzel, muziği özelmı yaptırmışlar tam oturuyo cunki, aha introyu izlerken bi garip oluyo insan [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 23:41 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Çok spoiler var ama yeni intro'da ya.Doğrusu mangayı okumuyan birisi için çok da fark etceğini sanmıyorum ama. İnşallah gelicek bölümlerde introdaki sahneler geldiğinde aynen introdaki gibi kaliteli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 cidden güzel bir bölümdü. o hüzün dolu 20 dknın nasıl geçtiğini bile anlamadım. neyse artık yeni görevler yeni atraksyonlara hazırlayalım kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 evet güzeldi. naruto için fazla söylediğim bişey değil ama. introdaki gay tipli herife de sinir oldum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 spoiler degil aslinda tam olarak introdaki. yeni karakterleri tanitmislar sadece. sai ve yamato.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. şimdi kafaya koydum naruto yu izliycem fakat gerek anime camiasına yabancılığımdan gerekse o kadar sağa sola dadanıp hala mantıklı bir sonuç bulamadığımdan burdan birşey sormak istiyorum ben. şimdi nerden başlıcam ben bu seriyi izlemeye. öle bir karmaşa varki ilk izlemeye çalışan insan için. naruto deniyor birde naruto shippuuden deniyor. totalde kaç bölüm bu anime ve ikisi arasındaki fark nedir yada aralarında fark varmıdır?. anladığım kadarı ile naruto ile başladı sonra ilerde konsept değişti naruto shippuuden oldu bu anime ? yardımcı olursanız çok mutlu olucam. şimdiden sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 düz naruto izlemekle başlıcaksın o da 220 bölüm sonra shippuudene başlıcaksın. gerçi naruto 140-150 civarından sonra filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 indirmek insanı yorar bunları o zaman bi yerden temin etmeye bakiyim ben. çok saol bu arada nasıl bir karmaşa içinden kurtardın beni bilemessin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 izmirdeysen ben sana vereyim ama 75-100 ü kaybettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çok saol düşünmen yeter istanbuldayım ben bulmaya çalışıcam bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 anime camiasına yabancıysan naruto ağır gelir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aksine animeyle alakasi olmiyan butun tipler naruto izliyor saske hastasi tiplerin nerden ciktigini saniyorsunuz X3 bulamassan yada galaksinin en buyuk arsivcilerinin eline dusersen OM at yardimci olurum tamami var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 32. bölüm ehe şaşırdım tabii deidara kurtulunca, bu sona ekledikleri bölümler de komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar