Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 datetbayo kıl olmaya baslıyorum her hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ya tamda yamuk yapacak bolumu buldu dattebayo alt yazı bulan var mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Hem görüntü kalitesi de kıytırık gelmeye başladı bana, nedendir bilmiyorum ama. Var mı şöyle hdtv falan yayınlayanbi fansub grubu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 tenten sanırım naruto'yu yazan abinin favorisiymiş, yani boşa beklemeyin ölmesini ehu dattebayo kadar kendini beğenmiş grup da görmedim zaten, neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kimden para gelirse onu övüyo dattebayo bu kadar basit aslında tokyo tvde para gelmeyince cat 3 hafta kesio narutoyu... baska grup aramaya baslıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kendi grubumuzu kursak ya.. bi su isleri beceremiyoruz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 tembellikten :) yaymayi daha çok seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 buyuk ihtimalle raw gelmedi db ye felan yoksa db nin naruto releasekestigini gormeidm hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 simdi efendim bu Narutoyu sublamak zor is 50 yerde lisanslandigi icin o yuzden korktum ben bi death note taki gibi bi olay olduysa diye DB asi cocuk modunda cok seviyoruz kendilerini baska kimsenin ugrasmiycagi zor naruto ve bleach gibi iki uzun metrajli calismayi ustlerine aldilar bide tabiki soyle bir olay var gundemde http://www.dannychoo.com/blog_entry/eng/1122/Japan+Internet/ bu yasa gecerse fansub guruplari dahada zorlanicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ya bize hicbirsey zor degil. onun lisansi turkiyeye gelip yaptirim uygulanana kadar naruto biter be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 İzlemeyin sakın yeni çıkan bölümü Naruto dan sogutur adamı valla:D Gelmiş geçmiş en kötü naruto bölümü sanırım [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 17:51 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 gerçek bölüm falan var mı her tarafta fake fake fake yazıyor torrent sitelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 dattebayo nun sitesinde var 29-30 ? sanırım tercüme edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben bu mesajı yazarken yoktu. çok şükür :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ne bolumdu bı solukta bıttı sonlara dogru tenten ve lee nın dıaloga dıkkat edın yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 off cok super bölümdü [spo]sonuna doğru duygulandım falan, naruto ve team gainın kovalamasında gazada geldim, naruto'nun fox haline üzüldüm falan, ne guzel yapmışlardı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bolum berbat otesiydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ahaha super ya, bence naruto'nun en baba bölümlerinden biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bence de süper bi bölümdü. naruto kavarimiyi yumruklarken gaza gelmişim ben de yumruklarımı sıkmışım. sonda da çok duygulandım. vay bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bölüm(ler) süperdi yalniz sonu çok kolay tahmin ediliyordu be^^ Dip not:Kakashi idolümüzsün tey tey Itachi de kimmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 artık o bir jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 güzeldi bence, flashback de yoktu daha ne olsun. 26 gibi bölümler iki yılda bir olur. :p [spo] yalnız 4 kişi kolsuz adamı zaptedemediler be, yazık yani acıdım deidara'ya. intihar bombacısı jutsu ile kapadı perdeyi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 spoiler kullanın ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Peki bi sonraki bölüm neden 18 Ekim'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 neydi bi film vardi heh tanrilar cildirmis olmali 2 mi 3 mu ne seal i gelince aklima o geldi direk paaat koydu kafaya kagidi kyuubi gitti geliside ayri bir efsane zaten gazmi saliyosun deamon chakrasimi cocuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar