fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bide araya lesson muhabbetinin sokulması çok geyik olmuş. Güya 45 dakkalık bölüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evdeki yavru kedilerin kapışması bile daha zevkli geliyor artık. suyu çıktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aynı flashback nerede oldu ki yahu? başka bir bölüm mü seyrettiniz nedir anlamış değilim. flashback'in başlangıcını gösterip sonra devamını getirmeyi mi sayıyorsunuz yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 filler'ler bitmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 pardon beyler ben naruto shippu yerine kaygısızları seyrediyomuşum bilgisayarda o yuzden heralde flashback seyrediyorum zannediyodum , ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 power rangers var her bölümde başka kötü adam her bölümde ful aksiyon, kötü adamın geçmişini falan hiç görmüyoruz, delıler gibi kapışıyolar, sonundada populer mesajlar veriyolar mesela. super bi dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok mahallenin muhtarları sardi beni simdi ona sonra donerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 anlamadım simdi kaygısızlarda flashback yoktu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 vardi her 32 cocugun tek tek flashbacki vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bu arada geçmiş msglarda biri söylemişte.. Gaaranın babasının neyi arıza?? Bal gibide psikopat olarak bi sasori var village da. Gaarada Bayağı normal şu an. Ki onuda saymışınız Küçükken arızaydı diye. Sand bence en bahtsız village.. Adamların hokageleri Ya kaçırıyolar Ya kesiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kazekage :p gaara'nın babası işte oğlu sırf ownage silah olsun diye ichibi'yi gömdürüyor içine. stabil olmayınca da öldürtmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bence 4. de narutonun babası. ayn boku yemiş. saçlar çehre falan da naruto'ya benziyo zaten. kesin öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bloftu ve patladım herkesten ozur diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 İyide gaaranın içine ichibi gömülmesi sand için Kötü bişeymi. Ayrıca Ne kadar rolü var o adamın Bu olaylardada Herifi Önemli arızalardan biri olarak saymışınız :) .. O Adam arızaysa 2k adam bulabilirsin diğer villagelerdada manyak. Zorlama karakter yaratmıyalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 adam önce oğluna ichibiyi sokuyo, sonra beyenmeyip öldürtmeye calışıyo, yetmiyo durup dururken konohaya saldırıyo, arada öldürüyo işte orochimaru onu öldürmese dah aneler yapıcak kimbilir. arıza işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 valla hatırladığım kadariyla öldürmek icin değil güçlü kalmasi icin sürekli katil yolluyordu. konoha ya da saldirma emrini onu öldürüp onun yerine gecen orochimaru veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok öldürmek için yolluyo kontrolden cıkınca gara silah olarak, hadı abbasını gectim bütün köy garaya düşman adam kazekage oluyo hala councilde "bırakalım ölsün" diyenler var, koonoha kadar düzgün bi yer değil sand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yapma ya.. Narutoyu Demon kid diye bi o tarafa bi bu tarafa atanlar gayette masum yani. Itachi de sütten çıkmış akkaşık Ki Koca klanını kesiyo. Konohada İyi olarak yansıtılmasına Rağmen gayette Rahatsız. Ki Orochimaru da Konohadan Çıkmış yüksek mertebeli bi ninja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 e oda doğru, ama ortalamadan konoha daha bi natural good cıkıyo, dalikanlı adam sayısı fazla, sandden cıkan delikanlılar genelde garaa kazagake olduktan sonra ortaya cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 dil bilgisi yoksunu insanlar topluluğu. yazdıklarınızı deşifre edecem diye imanım gevredi.. o değil de kageleri bu kadar ayağa düşmüş başka bir köy yoktur herhalde. zaten akatsuki'ye girme şartı kazekage kesmekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 24. bölümü izledim az önce. iyiydi. [spo]bölüm sonunda ilk defa sakuraya helal olsun lan dedim sdf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 opening ve ending den anladıgım kadarı ıle yeni movie yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 4. filmin cıkmasına az kaldı ya, hatta japonyada cıkmış bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yeni movie shippuden zamanındamı geçicek acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 [spo]ben de alkışladım sakura'yı, cidden helal olsun. sonunu kestiremedim böyle güzeldi bölüm :)[/spo] shannaroooo!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar