Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

güzel bölümdü bu sefer, her nasılsa flashback yoktu şaştım kaldım.. :p

[spo]adam parşömen çıkarırsa paso 300 bölüm gider bu savaş ehe

yalnız bir kere daha düşündüm de orochimaru'nun ölü canlandırma tekniği cidden çok sağlammış, böyle çıkaracaksın sasori karşısına 4 kazekage'yi birden bakalım napıyor :p

ama kazekage kuklası daha oturaklıymış, hiruko dandiniydi hayli. sasori usta da orochimaru'dan genç kalma tekniğini mi öğrenmiş nedir anlamadım, gaara'ya da benziyor hayli[/spo]

şimdi bir naruto oyunu oynayasım geldi, gittim arattım, bir milyon oyun çıktı. ama hepsi de konsollar için. saçmalık..

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 07:45 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet serbest dolaşma var. Ve yine evet, oyun Japonca ve NTSC. Oyunda bikaç mod var, story mode, hero mode, free battle ve practice. Story modda oyun Gaara'nın kaçırıldığı zamanlara denk geliyo. Naruto'yu kontrol ediyosunuz ve ilk başladıımızda Jiraiya kollarımıza bi şey takmış (o kadarını anlayamadım valla), filler tarzı bi hikayeyle uğraşıyoruz. Aoi diye bi kız var, mağaraya giriyo, kovalıyoruz, vs. Story modda ilerledikçe vs dövüşler çıkıyo karşımıza. Sakura'yla, Kakashi'yle falan dövüşüyoruz. Daha ilerde Itachi vs Naruto da varmış. Bu vs modların arasında Kankurou'yu Sasori'ye karşı ve Gaara'yı Deidara'ya karşı kullandıklarımız var. Bu adamları yenince free battle'da kullanabilir hale geliyoruz. Ben yendim ikisini de, ama çıkmadılar. Save ederken saçmalamışım sanırım.
Oyun güzel kısacası. Yanına bi hiragana ve katakana tablosu alıp rahatlıkla oynayabilirsiniz oyunu. Çünkü yazıların içinde nadiren çıkan kanjilerin üstünde hiraganaları yazılı. Çoğu şey katakana zaten; puraktisu, hi-ro mo-do, furi- baturu, sebu falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu 21 shippudenlerin su ana kadar ki en iyi bölümüydü,dolu doluydu.
[spo]3. kazekageye ne oldugunu ögrendik,sasoriyi ögrendik,kukla dövüslerini gördük,onu geçtim nejinin dövüsünden bile haz aldim,çok süperdi.Gai ftw...Herseyden öte flashback yoktu nerdeyse,budur iste[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...