Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 narutochaos.com narutobuzz.com direct download sunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 saolasın narutochaosu unutmusum sımdı cekıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 cok ayıp bitiyo. ayıp [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 16:19 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 [spo]sasukenin resmini paintte falan çizmişler herhalde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sasoriyle olan savaş 3 bölüm daha sürer böyle giderse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 güzel bölümdü bu sefer, her nasılsa flashback yoktu şaştım kaldım.. :p [spo]adam parşömen çıkarırsa paso 300 bölüm gider bu savaş ehe yalnız bir kere daha düşündüm de orochimaru'nun ölü canlandırma tekniği cidden çok sağlammış, böyle çıkaracaksın sasori karşısına 4 kazekage'yi birden bakalım napıyor :p ama kazekage kuklası daha oturaklıymış, hiruko dandiniydi hayli. sasori usta da orochimaru'dan genç kalma tekniğini mi öğrenmiş nedir anlamadım, gaara'ya da benziyor hayli[/spo] şimdi bir naruto oyunu oynayasım geldi, gittim arattım, bir milyon oyun çıktı. ama hepsi de konsollar için. saçmalık.. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 07:45 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 naruto'nun turnbased oyunları tırt diyorlar, geri kalanıda standart dövüş oyunu bi tane action advanture tadında bişeyi var, o cok zevkliymiş bende aldım duruyo öle ps2 yok oynıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 emüle edebilirsiniz bilgisayarda da ne kadar başarılı çalışır bilmiyorum. pcsx2 diye başarılı bir emülatör olması lazım. ayrıca narutonun son oyunu için çok güzel diyorlar. daha bir serbest dolaşmalı birşeylermiş ama tabi hep caponların konsollarına yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Evet serbest dolaşma var. Ve yine evet, oyun Japonca ve NTSC. Oyunda bikaç mod var, story mode, hero mode, free battle ve practice. Story modda oyun Gaara'nın kaçırıldığı zamanlara denk geliyo. Naruto'yu kontrol ediyosunuz ve ilk başladıımızda Jiraiya kollarımıza bi şey takmış (o kadarını anlayamadım valla), filler tarzı bi hikayeyle uğraşıyoruz. Aoi diye bi kız var, mağaraya giriyo, kovalıyoruz, vs. Story modda ilerledikçe vs dövüşler çıkıyo karşımıza. Sakura'yla, Kakashi'yle falan dövüşüyoruz. Daha ilerde Itachi vs Naruto da varmış. Bu vs modların arasında Kankurou'yu Sasori'ye karşı ve Gaara'yı Deidara'ya karşı kullandıklarımız var. Bu adamları yenince free battle'da kullanabilir hale geliyoruz. Ben yendim ikisini de, ama çıkmadılar. Save ederken saçmalamışım sanırım. Oyun güzel kısacası. Yanına bi hiragana ve katakana tablosu alıp rahatlıkla oynayabilirsiniz oyunu. Çünkü yazıların içinde nadiren çıkan kanjilerin üstünde hiraganaları yazılı. Çoğu şey katakana zaten; puraktisu, hi-ro mo-do, furi- baturu, sebu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ii peki sende haklısın ^^ [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 11:23 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 abı mangadan spoiler vermiyelim spoiler içinde bile olsa diğer tarafta manga topiği var fark etmezler acarlar bakarlar kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bence bu 21 shippudenlerin su ana kadar ki en iyi bölümüydü,dolu doluydu. [spo]3. kazekageye ne oldugunu ögrendik,sasoriyi ögrendik,kukla dövüslerini gördük,onu geçtim nejinin dövüsünden bile haz aldim,çok süperdi.Gai ftw...Herseyden öte flashback yoktu nerdeyse,budur iste[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 evet güzel bölümdü 21 bayağı. [spo]ama gai ve takımının dövüşü bitmeyecek bu gidişle. naruto ve kakashinin de[/spo] [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 23:50 tarihinde, Metakuso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 [spo]Ful bölüm Gai ve Neji dövüssün bence,ikisi de çok estetik savasiyorlar.Bu arada gelecek bölüm kismina baktiniz mi,iki kukladan birinin saçlari kirmiziydi sasori gibi :p [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 [spo]evet, yanındaki de ninenin gençliği filan gibi. kesin sasori ve annesine filan bakarak yapmıştır :) ha bu arada galiba gençliğinin sırrını anladım, ellerini kukla oynatırken havada tutuyor ve kolunda bir ipucu var dikkatli bakanlar için.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 fake-kun bitirdi beni yanlız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sam, ayni seyi farkettim,ama pek inandirici bulmadim bakalim gelecek bölümler neyi gösterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bakalım :) lol evet nisemono-kun dedi ya çocuk, saygının böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ay bu arada evet fake-kun muhteşemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Niye Sasuke yerine Sasori fanlari yok anlayamiyorum,adam sasukeden yüz kat daha özenle çizilmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lee fanı olsun herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bence Neji.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 orochimaru yoksa deidara fanı olmalı herkes :) hmm [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:55 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 deidara totally sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 big time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar