Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 realitylapseten 20yle çekiyodu. saiyanislanddan çektim 36mblık rmvb. görüntü dandik tabi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Dattebayo yayınlamış 19'u. Güzel bölümdü, beğendim gerçekten. Ama bi sonraki bölüm 19'undaymış. Neden ya oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 @metakuso reality deki 70mb ve goruntusu gayet guzel sureklı oradan ındırıp ızlıoyrum yavsıye edılır kotalılar ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ben de realitylapsei kullanıyodum da çok yavaş çekiyodu başka yerden indirdim. kotalı değilim ama avi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ha bölüm iyiydi evet. en azından bi öncekine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bi öncekine göre belkide hala laf salatalarıyla dolu bi bölümdü... Bi de şu clone olayını aşsınlar yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 rlp formatın kalitesi cok kötü ya kullanmayın bence güzel güzel seyredin. resmen jpg slide show izler gibi oluyosun onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 80 mblik rmvb ve 150 mblik avilerin arasında çok fazla kalite farkı yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 naruto o kadar ıkınıyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 valla 180mb'lik avi (divx) ve 180 mb'lik mkv (h264) arasında bile hayli fark varken o ikisinin arasında fazla fark yok demek anlamsız. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 rahatsız etmiyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 benı baya ediyoay net cemiz zigilerden kare kare bi göüntüye dönüyo iş cok kötü oluyo bazı sahnelerde hatta bütün narutoyu realitylapseden cekip ziledim ğişmanım öle yaptığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 valla ben yatağa uzanarak izliyorum gayet uzak oluyor monitöre. pek belli olmuyor. ayrıca o mesajı atarken alkollüydün galiba eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hmm hala cıkmadı dattebayoda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 19 unda yeni bölüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 o neden? geleneksel sumo gureşi bayramlarımı varmış bu seferde. heya yarappim ya, ulan calışkan bildiğimiz japonlarada burda kıl kaptımya superim yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 e adamlar sezon arası filan vermeden kaç yıldır devam ettiriyor, az bile. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 20 yokmu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Var 20, olmaz mı. İndiriyorum şimdi, izleyince hemen yorum yaparım. http://www.dattebayo.com/t/ns020.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 güzel bölümdü. [spo]sakuranın "artık işe yarıyorum" dediği anlar. balerin edasıyla dansetti zaten. ama sasoriyi 1 bölümde halletselerdi hoş olurdu. bi de "naruto is hot" diyicem. kayayı eritiyo mübarek[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 güzeldi bölüm ama [spo]yine ilk başta bir naruto klasiği denilebilecek bilimsel açıklamalar falan vardı eheh. sasorinin tipi umarım gay bişey çıkmaz. bir çok animedeki gibi sayko bir adamın yüzü görünmez falan sonunda gösterirler, griffith gibi bişey. o zaman söverim çok. sdf[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 gereksiz uzatmışlar bölümü kavgalarda yapmasınlar bari böyle bir gaara&lee vs kimimaru ya bakıyorum birde buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 evet maalesef biraz yavaştı ama laf ettikleri kadar iş de yaptılar sonlara doğru. :) açıklamalar filan iyi hoş da kaç kere "i'll defeat you" ya da "we'll defeat you" dendi sayamadım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 valla bölüm sonunda gelecek bölümün özetini verdiği yerde sasorinin saci görünüyor (bknz spoiler). kan çıkar :P [spo]pembe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 [spo]sasori'nin sacları pembe deılde kızıldı sanki hatta saca bakarak gaara ıle bı akrabalıgı mı var acaba dıye gecırdım ıcımden cokda uzatmamıslar sonucta o konusmlar olmasa nerden bılecektık sasorıyı nasıl tokatladıklarını[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar