Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla 180mb'lik avi (divx) ve 180 mb'lik mkv (h264) arasında bile hayli fark varken o ikisinin arasında fazla fark yok demek anlamsız. :p
Mesaj tarihi:
benı baya ediyoay net cemiz zigilerden kare kare bi göüntüye dönüyo iş cok kötü oluyo bazı sahnelerde

hatta bütün narutoyu realitylapseden cekip ziledim ğişmanım öle yaptığıma
Mesaj tarihi:
o neden? geleneksel sumo gureşi bayramlarımı varmış bu seferde.

heya yarappim ya, ulan calışkan bildiğimiz japonlarada burda kıl kaptımya superim yanı.
Mesaj tarihi:
güzel bölümdü. [spo]sakuranın "artık işe yarıyorum" dediği anlar.
balerin edasıyla dansetti zaten. ama sasoriyi 1 bölümde halletselerdi hoş olurdu.
bi de "naruto is hot" diyicem. kayayı eritiyo mübarek[/spo]
Mesaj tarihi:
güzeldi bölüm ama

[spo]yine ilk başta bir naruto klasiği denilebilecek bilimsel açıklamalar falan vardı eheh. sasorinin tipi umarım gay bişey çıkmaz. bir çok animedeki gibi sayko bir adamın yüzü görünmez falan sonunda gösterirler, griffith gibi bişey. o zaman söverim çok. sdf[/spo]
Mesaj tarihi:
evet maalesef biraz yavaştı ama laf ettikleri kadar iş de yaptılar sonlara doğru. :) açıklamalar filan iyi hoş da kaç kere "i'll defeat you" ya da "we'll defeat you" dendi sayamadım ehu
Mesaj tarihi:
[spo]sasori'nin sacları pembe deılde kızıldı sanki hatta saca bakarak gaara ıle bı akrabalıgı mı var acaba dıye gecırdım ıcımden

cokda uzatmamıslar sonucta o konusmlar olmasa nerden bılecektık sasorıyı nasıl tokatladıklarını[/spo]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...