Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 painin kullandığı beden sayısı azaldıkça tam performans takılabilio.ondan son pain güçlü biraz. ama çivi gibi çaktı lan adamı. ending deişmiş ayrıca,yaz moduna girilmiş.sakura gene deniz kenarında kaçamak yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 çizimler zik gibi olmuş, bu ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cizimler animasyonlar naruto standartların coooooook üstünde. tarz farklı evet ama bölümün esprisi narutonun kafayı yemesi, bir madness durumu var ortada, haliyle bu tarz hiç ters değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 eğitimini aldım. önce bi cirkin bisiler yiyiceksin, sonra sanatsal yaklasıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 @ucbir Seviyeyi düşürmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yalnız uzun süredir böle kıl kıl olaylar oluyodu. son fillerdan sonra ardı ardına o efsanevi naruto anlarını yasamaya basladık tekrar. gururlanmadığım duygulanmadığım gözlerimin yaslanmadığı bölüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 @dreagloth o yazdığımla düşmez seviye merak etme. bence mangada olmadığı için bu bölümler örnek alcak yer bulamayıp kıytırıktan çiziktirmişler, öyle geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Düşürmüşsün bile, neyini merak edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Çizimler kıytırık falan değil, cüce'nin söylediği mantıklı, cidden rage olmuş narutonun gözünden izler gibi bazı sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 dreagloth said: Düşürmüşsün bile, neyini merak edicem. şaka mısın arkadaşım? zik dedik diye seviye mi düştü? mizah dergisi falan okumuyor musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 mizah dergisi deil burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 zik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 mükemmel bölümdü. yondaime! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi spoilera alsana hala bi öğrenemediniz şunu yani. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben çizimleri hiç beğenmedim açıkçası. Dediğiniz gibi olduğunu düşünmüyorum. zaten painin bu bedeninin neden bu kadar dayanlıklı olduğunuda anlamadım. ve yerde kaymalar felan ayak hareket etmeden bence çok dandikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aquila said: mizah dergisi deil burası ben burası mizh dergisidir demedim zaten. tahrif edilmiş bir kelimelerin mizahta sıkça kullanıldığını (sansüre takılmamak veya seviyeyi düşürmemek için(!)), küfür veya argo olmadığı gibi seviyeyi de düşürmeyeceğini belirttim. seviyenizi yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ayrıca mangadaki combattan tamamen kopmuslar. kötü olmamış ama su felan katmasalar olaya bence daha iyi olurdu. zaten normalde combat bu kadar uzun değil daha ii olmuş orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 numberten said: zik zik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Devam edin böyle devam aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 spo obaaa kyuubi nin kuyrukları görünce pain nin rinneganlar nasıl açıldı ama adam direk babalara geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Patide spoiler olayının biraz abartıldığını düşünmekteyim Saçının ucu 0.01 CM gözükdü abdest kaçtı nevzusu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Ben bölümü acayip sevdim. Ama dediğiniz gibi su yerine daha kuru bir action olsaydı da olabilirdi. Su ne abi :) ne gereği vardı su katmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 İşte anime ile manga farkı son bölümde açıkça ortada. Tamam manga okumak güzel iyi hoş ama animeyi izlerken bambaşka bir zevk alıyor insan ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 167 http://img148.imageshack.us/img148/7687/poster281511741.jpg ilk 10 dk gelmiş geçmiş en kötü naruto bölümüydü, adamlara "süpermen ile hulk savaşıyormuş gibi çizin işte kafanıza göre takılın" demişler bırakmışlar. bütün hikayenin canına okumuşlar. çibaku tensei'ye kadar olan bölümü mangadan tekrar okuyun çünkü alakası yok, şöyle ki: - pain'in gövdeleri ne kyuubi çakrası nedeniyle dokunmasına, yumruğuna ne de 100 ton kayaya dayanıklı filan değil - pain vücutları bildiğiniz undead, ıkınırcasına surat ifadeleri wtf? zaten belirgin mimiği yok onların - şinra tensei'nin 5sn kuralı filan geçti böyle 30sn channellıyor filan, 1sn ara veriyor tekrar 30sn channel - denizler akıtıyor filan onlar nereden geldi, öyle gücü yok - tilkinin lazer oyunlarını eliyle sektirir oldu bir ara artık tut-i mucize guyem ne desem laf değil 10 milyar kare çizip de bu kadar hikayeyle alakasız birşey ortaya koyabilmelerine apıştım kaldım ama cidden. büyük başarı. bölümün özeti: http://i48.tinypic.com/2vs475s.gif ha bir de CİTENNNŞA! bitti ki ona da ayrı üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 o kafaya çakılma sahnesinde benimde aklıma direk, road runner gelmişti ahaha xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar