Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 spoiler Kaijad said: spoiler vardi burada / nefr burası anime bölümü spoiler veriyorsun silmelisin yazdıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 başlıkları karıştırdı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bildiğin banı hakettim ya umarım sırf ikiniz gördünüz sadece enis sende spoiler ın içini silsen iyi olur millet anime sposu sanıp bakabilir .. abi neyseki ikinizde manga bölümündede takılıyomuşsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sirenis "silmelisin" derken gitmiş alıntılamış bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 d d d d double fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 cuce kapmış waraxe geliyor, kaçın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 baba ben altlı üstlü önlem aldım enis in alıntıladığı spoiler ı kimse açmasın diye.onu silmezse birileri dayanamayıp açacak,olan bana olacak :) sabah girdim,bone un romance postunu okuyunca uyku sersemi manga bölümü anime bölümü dikkat etmeden yazmışım o dalgayı ya :S enis sil şu alıntıyı laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yahu onu editlicektim de şimdi editliyemiyorum nedense seçenek yok :S harbi çok büyük eşeklik etmişim bende umarım silerler biran önce yazdığımı üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 10 saat geçmiş aradan ondan editleyemiyorsun. Halledilecek birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 1 kişi bile "enis'in postu dedeler beyler, açmayın" dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 7 bölüm olmuş izlemeyeli. neler olmuş arkadaş. gelecek bölüm ne zaman çıkacak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ben bekliyorum animefreak e düşermi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 öncede bi japonyada yayınlansın yahu sabredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 said: Naruto Shippuden Episode 165 English Subbed will be online Thursday 17 June (4:00AM Pacific Standard US Time zone) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 türkiye saatiyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 PST dediği GMT-8'e eşit. biz GMT+2'yiz. bu durumda bizim saate -10 ekliyceksin. yani şu an bizde saat 22 ise, onlarda 12. PST sabah 4 diyorsa, bizde öğleden sonra 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 165 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 165 pek aksiyon olmasa da önemli gelişmeler oldu(yoda:( ).özellikle gelecek bölüm coğu kişinin uzun zamandır beklediği bölüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 biraz hızlandırsınlar konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 165 Hinataya bir şey olursa ki olacak büyük ihtimalle , evde aptal naruto gibi kuyruk çikartirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 165 eah bu bölümü çok uzatmışlar ama konu bütünlüğü olsun diye yapmışlardır. Gelecek 2-3 bölüm daha iyi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 mükemmel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 paini kurbağaya cevirmesi... sahane bi andı cidden. iyi iyi birazda konu ilerlesin, gerilimeden patlıyamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 narutonun eline ve ağzına (lafı) verdi pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 epic savaş epic savaş diyorsunuz bizim ağzımız sulanıyor da, patır patır insanların ölmesi mi epic savaş ya, kaç bölümdür öyle boş boş sahneler izliyoruz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar