Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bone said: böyle diyeni sasuke ile başbaşa bırakacaksın, sonra "tamam tamam filler'a önyargıyla yaklaşmıycak, sevicem, öpücem" felan diye çıkacak... başbaşa kalsak keşke de bir sennen goroshi çaksam ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 zaten yakında iyice final fantasye döndürcekler narutoyu gökten meteorlar falan düşürecekler 2 tiger seal ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 cocuk hakkında tahmin 6 kuyruk sanırım o çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kerim said: cocuk hakkında tahmin 6 kuyruk sanırım o çocuk. lol spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 cocuk hakkında tahmin 6 kuyruğu görmemiş miydik karı olan kimdi kaç kuyruktu köşede sıkıştırdıkları 3 mü ? bi de filler da öle vermezler hehralde ya bi karakteri manga dışında ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 2 kuyruktu o. yalnız spoiler yapsaymışsın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 spoiler tagını kullanmanız için ne yapmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ne sıkıcı bölümdü öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 aşırı boş bi bölümdü. eskiden böle ilk izlemeye başladımızda 5 er 6 şar izledimizden batmıyodu ama böle haftada bir olunca koyuyo boş bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Filler degil miydi gene,ne konu islemesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Filler degilse indirecektim ondan seyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 20 bölüm mü, oha ya olmaz o kadar. Ha bide, bütün jinchuurikilerin tipi belli, spoiler olarak görmek isteyen öm atsın linkliyim imajı, hep beraber duruyorlar beyyyyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 145 i indirip de izleyebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 var ama farklı sub gruplarından izleyebilirsin ancak.. zaten izlemesende olur gereksiz bir bölümdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ahahah fena değil filler ya geyik işte mola dır iyidir, ama sudan kamcı tekniği pek bi saksudesmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 manga yıllar ötedeyken yaza kadar sürecek filler arc sokan mantığı lee'ye dövdürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sam said: manga yıllar ötedeyken yaza kadar sürecek filler arc sokan mantığı lee'ye dövdürmek istiyorum. yaza kadar mıııııııı???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 20-25 bölüm sürse işte yaza kadar olmuş oluyor. şimdiye kadarki bütün filler arc'lar en az bu kadar sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 böhühüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fillerlar kaçtan başlıyor 144 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet 144...çok bitse bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 beklentiyi düşürmek lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben izlememeye karar verdim fillerları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben de izlemiyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar