Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

141

Böyle bölümler olduğu zaman ne yazacağımı şaşırıyorum yahu. Itachi sen neymişsin ya. Ne melek bir adammışsın. Ne acılar çekmişsin meğersem. 300 bölüm boyunca her dakika sana nefreti olan kardeşini bile bir bölümde ne hale soktun. Hebi de Taka oldu demek. Eh, bundan böyle Naruto'nun kovalaması gerekmeyecek gibi gözüküyor Sasuke'yi. Sasuke geliyor görünüşe göre Konoha'ya. Gerçi çat diye saldırmaya kalkışsa büyük fail olur da.

Sosyal ağlarda paylaş

Zetsu

ayrıca video kamera gibi bir özelliği var sanırım.
sasuke itachi dövüşünü kaydetmişsindir umarım gibi bişi dediğini hatırlıyorum madaranın zetsuya(emin değilim nerde diyor tam hatırlamıyorum)
buda aklıma bir teori getiriyor madara film yapımcısı mı ?:S

Sosyal ağlarda paylaş

Sir.Enis said:

Zetsu

ayrıca video kamera gibi bir özelliği var sanırım.
sasuke itachi dövüşünü kaydetmişsindir umarım gibi bişi dediğini hatırlıyorum madaranın zetsuya(emin değilim nerde diyor tam hatırlamıyorum)
buda aklıma bir teori getiriyor madara film yapımcısı mı ?:S

Saske-itachi dövüşü sonrası narutoların yanında çıktığında soruyor. Evet öyle bir özelliği var sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Çizimleri berbat bir bölümdü. Konu olarak da acayip bir bölüm değildi, Eight Tails'ı gördük iyi oldu hoş oldu da çok gereksiz bir karakter yapmışlar adamı. Rap kısmı resmen kafa mikiyor. Bilmiyorum, pek sevemedim bu bölümü. 143'ün preview'ına bakılırsa çizimler düzelecek gibi, umarım saçmalamazlar gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...