Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 pain'deki gözün ilk imba göz olması lazım. birazını sildim, anime'de söyledi mi hatırlayamadım nedenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bilmiyor kimse Rinnegan'ı, ilki o yoksa. Diğerleri zayı versiyonları onun. Sharingan kurtarmaz yani Rinnegan varken, daha class ve daha güçlü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 moriQ said: haribi naruto sasukenin yanında ebelek kaldı. ama sasuke mal olduğu için eşit sayılırlar. Naruto'ya laf yok hepsinin ... Naruto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 141 Böyle bölümler olduğu zaman ne yazacağımı şaşırıyorum yahu. Itachi sen neymişsin ya. Ne melek bir adammışsın. Ne acılar çekmişsin meğersem. 300 bölüm boyunca her dakika sana nefreti olan kardeşini bile bir bölümde ne hale soktun. Hebi de Taka oldu demek. Eh, bundan böyle Naruto'nun kovalaması gerekmeyecek gibi gözüküyor Sasuke'yi. Sasuke geliyor görünüşe göre Konoha'ya. Gerçi çat diye saldırmaya kalkışsa büyük fail olur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 141 veya hepsini madarauydurdu saskeyi konahaya karşı yanına katabilmek için du dun dun du dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 dur cüce ya. cidden herifin yalan söylediğine inanmadım şu bölümde. ama dediğin gibi bir şey varsa, ağır spoiler verdin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben okumuyorum mangayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 madaranin anlattiklarindan konohaya gider cikarabilmesi sasukenin, buyuk basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 yalan gibi durmuyor bence. itachi ölmeden önce gülümsemesi artık bitti falan demesi gibi noktalara bakıcak olursak , sanmıyorum. bi de o kadar çizmişler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mangekyo şaringan ve amaterasunun kökenini bulduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 off hachibinin sesi ne cirkin olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 142 was cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hachibinin sesi berbat yaaa rap olayı hadi mangada fena değildi de sesli olunca iğrenç ötesi olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Şu itachiyle sasukenin dövüşlerini izleyen, sağdan girip soldan çıkan, kafasının yarısı siyah yarısı beyaz olan külahlı eleman kim ? Madarayla kanka gibi konuşuyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 eleman kankalarda ondan akatsuki işte eleman, bütün önemli combatları izledi simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Kaç bölümdür beklyorum jiraiya'nın öldüğünü Naruto öğrenince ne tepki verecek diye insan kıyıdan köşeden olsada gösterir bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Zetsu ayrıca video kamera gibi bir özelliği var sanırım. sasuke itachi dövüşünü kaydetmişsindir umarım gibi bişi dediğini hatırlıyorum madaranın zetsuya(emin değilim nerde diyor tam hatırlamıyorum) buda aklıma bir teori getiriyor madara film yapımcısı mı ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Dak: 5.05 efsaneydi, Itachi'yi son görüşümüz herhalde, kendisini çok özleyeceğim şahsen... Artık şu Sasuke hastalığı bitse de Naruto izlesek biraz yaa, iyice ağlak ezik bi şey oldu Naruto :X Yeni kareoke gelmiş bölüm sonuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 142 haçibi iyi olmuş bence, mangada esprisi olmuyordu rap'in hiç. güzel bölümdü, omake de çok iyiydi ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hachibi ne illet, salak bi karakterdir yaa, aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Sir.Enis said: Zetsu ayrıca video kamera gibi bir özelliği var sanırım. sasuke itachi dövüşünü kaydetmişsindir umarım gibi bişi dediğini hatırlıyorum madaranın zetsuya(emin değilim nerde diyor tam hatırlamıyorum) buda aklıma bir teori getiriyor madara film yapımcısı mı ?:S Saske-itachi dövüşü sonrası narutoların yanında çıktığında soruyor. Evet öyle bir özelliği var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu bölüm çok salaktı hacıya salak diyenleride kınıyorum saskenin yanında duran konu mankenlerinden iyi en azından lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çizimler falan resmen sinir stres yaptı, o derece kötü. Sasuke hate itinayla devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çizimleri berbat bir bölümdü. Konu olarak da acayip bir bölüm değildi, Eight Tails'ı gördük iyi oldu hoş oldu da çok gereksiz bir karakter yapmışlar adamı. Rap kısmı resmen kafa mikiyor. Bilmiyorum, pek sevemedim bu bölümü. 143'ün preview'ına bakılırsa çizimler düzelecek gibi, umarım saçmalamazlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 cizimler animasyonlar naruto ortalamasının üstünde, neresi batıyo size anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar