Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 yeni 141 çıktı mı ya? sublu? var mı lan_? cumaya kadar her hafta ben boşuna mı bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Evet boşuna bekliosun her perşembe saat 3te yayınlanıyor :) Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 preview'da vardı dediğim kısım uzun uzadıya, spoiler sayılmaz herhalde. :) horibılsabs'dan var, heyecanlıysa bölüm taka'yı beklemiyorum. sonra arşivlik indiriyorum taka'yı. filler varsa taka'yı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 narutoget de de yayınlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 141 ağladım abinin dramına be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mortis said: 2 hakkında çok bişey bilio muyuz ya hatırlayamadım pek 1in kardeşi olduğunu bilioz da abiltyleri ile ilgili bişey görmedik di mi? saçlar beyaz falna kakashinin akrabası falan mı acep =) mangadan spoiler vermeden eski anime bölümlerinde varsa hatırlatın yoksa sölemeyin bişey! su jutsusu vardı böle öküz gibi, sarutobiyle savaşırken kullnıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Sasuke neden bu kadar salak her seyi g.tunden anlıyor ya kafayı yicem bi daha izledim de şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 durun! indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 141 Off Sasuke nasıl bir geri zekalısın.Bu kadar salak olmasan olmaz. Itachi'nin köy için yapmadığı şey kalmamış, sen git abinin bu kadar sevdiği köyü onun intikamını alıcam diye yok etmeye karar ver. Bodos geri zekalı. Yanlız Mangekyo Sharingan, chidori teknikleri falan derken Sasuke baya güçlendi. Naruto çok zayıf kaldı ya onun da güçlenmesi lazım. Zaten Sasuke'den içim bayıldı serinin adını "Sasuke" yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Fortuna said: 141 Zaten Sasuke'den içim bayıldı serinin adını "Sasuke" yapsınlar. AHAHAHAHAAHAHAH Narutonun sensei de öldü zaten, nasıl gelişicek bilmiorum ama ben Kyuubi ye güveniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Of mangadan bilsen bile şu sasuke'nin bodosluğu delirtiyor insanı. Kalaslıkta sınır yok adamda. Retard. Merak etmeyin Naruto'ya güvenim tam, hiçbir tekniği kalmasa guts'la kırar mangekyo'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sasuke shippuuden Sasuke iyi güçlendi de çok mal. Naruto hakkaten çok app kaldı. Kyuubi'yi de kullanmicam dedi daha bi app oldu. Kagebunshin kagebunshin nereye kadar. Gerçi serinin en başından bekliyodum naruto büyümüş o kadar 300-500 nincitsusu vardır diye ama... Maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ya adam kage-bunshin spamlıyor.Rasengan var. Bide kurbağa bossu summonluyor. Bütün olayıda bu. Futon Rasen-Shruken'i kullanamıyor kendisine de hasar verdiğinden. Bi jutsu icat etti onu da kullanacak kadar güçlü değil. Şuanki Naruto ile 94. bölümdeki (naruto shippuden değil düz naruto) arasında nerdeyse fark yok. Sadece klonlarını daha iyi kullanabiliyor. Kısacası app'nin önde gideni adam. Ama tahminen yakındır ya ona bir power-up arch.Nerden nasıl olur bilmiyorum ama yeni rasengan vermesinler adam gibi başka bir jutsu öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şimdi mangadan spoiler vermek yasak ama bana zamanında verilen spoileri söylüyorum , natuyo'nun taşakları nah 1000kilo oluyomuş. o küçümsediğiniz teknikleri serçe parmaandan fırlatıp, o kurba... işte baya oluyomş naruto merak etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Artık bitsin Sasukeyi içeren bölümler. Lütfen lütfen lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 :)dynun banlansın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ya o değil de Jiraiya nın ölüm haberi ne zaman gelicek Konoha'ya? Adam kurbaganın üstüne bişiler kazımıştı pain ile ilgili yalan oldu oralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Raincloud said: :)dynun banlansın (tu) ban mı? canın sağolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 QueenofSpades said: Ya o değil de Jiraiya nın ölüm haberi ne zaman gelicek Konoha'ya? Adam kurbaganın üstüne bişiler kazımıştı pain ile ilgili yalan oldu oralar... Yalan olmadı oralarada gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Oh be sonun da bitti,haftaya aksiyon var(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bide Hyuuga clanı (Byakugan'lılar) işin içine nerde girdi acaba? Açıklandı mı o mangada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ilk tanıttığında byakugan şaringandan öte birşey diye anlatırken o olayı ve klanı tümden bıraktı kişi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 evet ya byakugan bunların uzaktan akrabası falandı ööle muhabbetler dönmüo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ilk fantastik göz byakugan işte, hepsi ondna türüyo. paindeki dısında 1 tane daha var diyodu hatta, böle garip gözü olan bi clan daha varmış, diyo daha doğrusu pain falan bılmıyoruz tabı o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 haribi naruto sasukenin yanında ebelek kaldı. ama sasuke mal olduğu için eşit sayılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar