Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

2 hakkında çok bişey bilio muyuz ya hatırlayamadım pek

1in kardeşi olduğunu bilioz da abiltyleri ile ilgili bişey görmedik di mi? saçlar beyaz falna kakashinin akrabası falan mı acep =)

mangadan spoiler vermeden eski anime bölümlerinde varsa hatırlatın yoksa sölemeyin bişey!

su jutsusu vardı böle öküz gibi, sarutobiyle savaşırken kullnıyodu
Sosyal ağlarda paylaş

141

Off Sasuke nasıl bir geri zekalısın.Bu kadar salak olmasan olmaz. Itachi'nin köy için yapmadığı şey kalmamış, sen git abinin bu kadar sevdiği köyü onun intikamını alıcam diye yok etmeye karar ver. Bodos geri zekalı.

Yanlız Mangekyo Sharingan, chidori teknikleri falan derken Sasuke baya güçlendi. Naruto çok zayıf kaldı ya onun da güçlenmesi lazım. Zaten Sasuke'den içim bayıldı serinin adını "Sasuke" yapsınlar.

Sosyal ağlarda paylaş

sasuke shippuuden

Sasuke iyi güçlendi de çok mal. Naruto hakkaten çok app kaldı. Kyuubi'yi de kullanmicam dedi daha bi app oldu. Kagebunshin kagebunshin nereye kadar.

Gerçi serinin en başından bekliyodum naruto büyümüş o kadar 300-500 nincitsusu vardır diye ama... Maalesef...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adam kage-bunshin spamlıyor.Rasengan var. Bide kurbağa bossu summonluyor. Bütün olayıda bu. Futon Rasen-Shruken'i kullanamıyor kendisine de hasar verdiğinden. Bi jutsu icat etti onu da kullanacak kadar güçlü değil. Şuanki Naruto ile 94. bölümdeki (naruto shippuden değil düz naruto) arasında nerdeyse fark yok. Sadece klonlarını daha iyi kullanabiliyor. Kısacası app'nin önde gideni adam. Ama tahminen yakındır ya ona bir power-up arch.Nerden nasıl olur bilmiyorum ama yeni rasengan vermesinler adam gibi başka bir jutsu öğrensin.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...