Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çıktı mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 e çıktı abi, yorum bile yaptım bak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bulamiorum abi torretn özürlüyüm tokyo toshokanda da yok, bi pm atsana bana torrent linkini eğer RAW izlemediysen tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tamam buldum şimdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çok iidi sonu, mangada okumuş olsam da baya tad aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 öldümü abi itachi şimdi? orochimaru da sealed oldu. bitti herhalde 2 side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 off çok iyidi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 noldu hiçbişe anlamadım.bir sevindirik oldum orochimaru çıkınca 2dk sürmedi gg.en son bir yılanda geberdi gitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Orochimaru kabuto olarak dönerse şaşmam,adam ölmüyor inatla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Tırt çizimler yine. Bizim grup çizse yönetirdi. Müzikleri ve sahneleri daha iyi olabilirdi. Yaşasın manga, püü kaka anime tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi çizimi sallayalı yıllar oldu 40 bölümde bir şöle çok ağır dramalı bi bölümde veya çoook epic bi combatta koyuolar o grubu çizio gidio, onun dışında hep tırt zaten narutonun çizimleri hehe olay o deil hehe etraft binlerce efsane çizimli anime var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 narutyo standartlarının üstündeydi cizimler. uchiha kardeşlere harcandı bu emek. guzel bölümdü ama, koca orochimarunun ibibiğin tekine harcanmıyacğaını anlamış olduk. Geri döner o bi yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 138 evet hikayenin bugüne kadarki en uzun süredir çözülmemiş ucu çözüldü ama bunun yolaçacağı yeni yol bundan da uzun sürebilir. mangada halen önümüzdeki 1-2 bölümün neden olacağı sonuçlar yaşanıyor. kafanız karıştı normal ama bayağı açıklama göreceksiniz ne neden niye olmuş. oroçi hitsukoyi yatsu danaaa cidden ehe. evet instagiblendi ama dedikleri gibi o susanoo gerizekalı ölçüde op bir olay. oroçi'nin unstoppable force kılıcından da baba kılıç kullanıyor. öbür eline de immovable object almış. şimdi en büyük isteğim filler girmemesi tobi'nin gizemi bölümü ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu arada en kötü kabüslarımdanda kötüsü oldu. saske itachiyi öldüremez, ikiside hayatta klaır, yıllarca saskenın emoluğunu cekeriz itachiyi öldürene kadar diyodumki... dahada kötüsü oldu, şimdi mal saske "öldüremedim yeterince güclü dğeilim eühüehüeğğ3üüoböhüüüeeeee" diye ağlıycak zırlıycak, itachide geberip gittiği içinde bizde asla bundan kurtulamıycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ondan da kötüsü var cüce maalesef, göreceksin yakında. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 narutoyuda öldürürsünler, "ühühühü en büyük düşmanımı öldürücem diye en iyi arkadşımıda koruyamadım!!!!" desin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 138 enfes bölümdü gerçekten. çizimler sanırım yine bir bölümlük farklı bir ekip tarafından yapılmış, şu ünlü 85. bölümü yapanlar olabilir. sasuke'nin jutsu'su aman aman etkileyici değildi, ama itachi'nin trump card dehşet bir jutsuymuş gerçekten, voltran misali deldi geçti her şeyi. ben itachi indiğinde sharingan'ı fazla kullanıp, o kadar fazla jutsu kullanmasına bağlıyordum ama bölüm biterken zetsu'nun söyledikleri biraz garibime gitti. başka bir sebebi mi var acaba baştan yenik gibi başlamasının itachi'nin ? görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 domuz gribi olmus itachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 onumuzdeki bolumlerde tobi aklinizi alicak, duygu firtinilari yasicaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ulan şu bölümü izleyince keşke mangasını okumasaydım dedim resmen hee. süper bölümdü. aklımı yiyim rahat duramayıp iki dakka gidip okumuştum mangayı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 mangadaki hali animeye 10 basar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Güzel bölümdü.Orochimaru'ya yazık oldu.Biryerlerden çıkıp gelsin şu adam ya.O son yılan ölmeseydi baya ilginç olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 shipitducy said: domuz gribi olmus itachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 baska baska kullanmıstır space-time jutsu doludur o herifte. Invulu da vardır cüncük kadar Itachi'de ne hayvan jutsu varmış, onda daha da kralı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 MasterHapLo said: aquila said: onumuzdeki bolumlerde tobi aklinizi alicak, duygu firtinilari yasicaksiniz. bu deidara nin nukleer bombasindan nasil kactigi ile ilgili birsey anlatiyor mu mangada ilerde yoksa su 4. nun teleportation teknigi le falan mi yirtti ordan. var mangada bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar