Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

138

evet hikayenin bugüne kadarki en uzun süredir çözülmemiş ucu çözüldü ama bunun yolaçacağı yeni yol bundan da uzun sürebilir. mangada halen önümüzdeki 1-2 bölümün neden olacağı sonuçlar yaşanıyor. kafanız karıştı normal ama bayağı açıklama göreceksiniz ne neden niye olmuş.

oroçi hitsukoyi yatsu danaaa cidden ehe. evet instagiblendi ama dedikleri gibi o susanoo gerizekalı ölçüde op bir olay. oroçi'nin unstoppable force kılıcından da baba kılıç kullanıyor. öbür eline de immovable object almış.

şimdi en büyük isteğim filler girmemesi tobi'nin gizemi bölümü ardından.

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada en kötü kabüslarımdanda kötüsü oldu.

saske itachiyi öldüremez, ikiside hayatta klaır, yıllarca saskenın emoluğunu cekeriz itachiyi öldürene kadar diyodumki...

dahada kötüsü oldu, şimdi mal saske "öldüremedim yeterince güclü dğeilim eühüehüeğğ3üüoböhüüüeeeee" diye ağlıycak zırlıycak, itachide geberip gittiği içinde bizde asla bundan kurtulamıycaz.

Sosyal ağlarda paylaş

138

enfes bölümdü gerçekten. çizimler sanırım yine bir bölümlük farklı bir ekip tarafından yapılmış, şu ünlü 85. bölümü yapanlar olabilir. sasuke'nin jutsu'su aman aman etkileyici değildi, ama itachi'nin trump card dehşet bir jutsuymuş gerçekten, voltran misali deldi geçti her şeyi. ben itachi indiğinde sharingan'ı fazla kullanıp, o kadar fazla jutsu kullanmasına bağlıyordum ama bölüm biterken zetsu'nun söyledikleri biraz garibime gitti. başka bir sebebi mi var acaba baştan yenik gibi başlamasının itachi'nin ? görücez bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...