Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Ben de fillerları seviyorum aslında ya. Arc Halinde Filler olsa da bir Three-Tailsı görmek vs. gene toparlıyor biraz. Naruto'nun fillerlarından sıkıldığımı hatırlamıyorum, bitsin artık dediğim arclar oluyor ama onlarda da sıkıntıdan değil asıl konuyu merak ettiğimden oluyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

siz doğru yoldan şaşmışsınız, canon tanrıları bu sapkınlığınızı "AMA BEN DE SENİN GİBİYİM!" temalı filler arc ile cezalandırmaz umarım. :(

yalnız cidden gün sayıyorum naruto için uzun zamandır ilk defa, çok heyecanlı yerde kaldı. ne olacağını bilmiyormuşum gibi merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

vay beeeeeee, efsane bir bölümdü.

133

sanırım en dramatik 1-2 bölümünden biriydi bütün naruto'nun, mangada olduğu gibi. çok başarılı yansıtmışlar olayları. gördüğüm en güzel ölüm sahnelerinden biriydi.

kalbimizde yaşıyorsun jiraiya. :(

seslendirmeyi de çok özleyeceğim.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazacağımı gerçekten bilmiyorum.

133

Gelmiş geçmiş en duygusal bölümdü, tartışmasız. Her saniyesi kusursuzdu ya, ağzıma s.çıldı resmen nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Ağlayasım geldi, ağlayamadım. Bomboş bakakaldım, arkada şu an ending'in şarkısı çalıyor. 1 hafta kendime gelemem heralde. Feci etkileyiciydi. Öyle böyle değil.

Sosyal ağlarda paylaş

onu önümüzdeki 15-20 bölümde filan göreceğiz filler girmezse araya, sırrın çözülmesi çok uzun sürmüştü mangada. op'ta gösterilen şeylere bakarsak filler girebilir o kısım gelmeden.

sadece şunu diyebilirim ki tanrılık iddiası boşa değil, en god-mode karakter şimdiye kadar görülen.
Sosyal ağlarda paylaş

133

sayanora Jiraiya...kalbimizde yaşıyorsun..su animede çok özleyeceğim karakterlerden biri.. 3. nün cenazesinden sonra 2. kez yine ağlamaklı oldum ağlayamadım benim boğazımada bişyler düğümlendi izlerken....süper yansıtmışlar duyguları vs...of of arka fonada koydum şimdi sadness and sorrow of of efkarlandım...

Sosyal ağlarda paylaş

114

Koskoca Orochimaru'yu kıçı kırık Sasuke öldürdü 1 bölümde.Şaka gibi ya.Orochimaru'yu da ilk baştan baya sevmiştim o çıkınca çalan soundtrack çok uyuyordu adama.

Ama olmadı bence ya Orochimaru'nun böyle bok yoluna gitmesi... Tama Orchimaru baya kötü durumdaydı ama Sasuke'ye ölecek adam değildi bence.

Sosyal ağlarda paylaş

gintama seyredenlere yönelik, tesadüfün böylesi

iki hafta içinde, iki jump shounen anime'in, iki ultra-karizma seslendirmeli, iki hikayesi süper, iki en yüksek derece ustalıkta ninja, iki ayrı jiraiya'nın, iki serilerinin en dramatik bölümünde, iki kere ölmesi de ne ilginç bir rastlantıdır.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...