Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 o bölüm işte lee'nın dojo actığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok o ayrı..burda gai ve lee göreve gidiyo köyden çıkarken başka bi köyün 2 ninjası bunların kılığına girip köye sızıyolar bilgi almak için fln..dediğin dojo bölümünde naruto gai kılığına giriyodu yada tam tersi tam hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 haaa evet ole bi bölümde vardı cok sacma bişidi. ahaha ben sevıyorum o fillerları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ben de fillerları seviyorum aslında ya. Arc Halinde Filler olsa da bir Three-Tailsı görmek vs. gene toparlıyor biraz. Naruto'nun fillerlarından sıkıldığımı hatırlamıyorum, bitsin artık dediğim arclar oluyor ama onlarda da sıkıntıdan değil asıl konuyu merak ettiğimden oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 AHAHAHA dublaj ne kadar kötüymüş yahu, Disney sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 siz doğru yoldan şaşmışsınız, canon tanrıları bu sapkınlığınızı "AMA BEN DE SENİN GİBİYİM!" temalı filler arc ile cezalandırmaz umarım. :( yalnız cidden gün sayıyorum naruto için uzun zamandır ilk defa, çok heyecanlı yerde kaldı. ne olacağını bilmiyormuşum gibi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 133 ağlarım ama ya offf keşke biraz daha uzatsalardı keşke bu kadar çabuk bitmeseydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 vay beeeeeee, efsane bir bölümdü. 133 sanırım en dramatik 1-2 bölümünden biriydi bütün naruto'nun, mangada olduğu gibi. çok başarılı yansıtmışlar olayları. gördüğüm en güzel ölüm sahnelerinden biriydi. kalbimizde yaşıyorsun jiraiya. :( seslendirmeyi de çok özleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ne yazacağımı gerçekten bilmiyorum. 133 Gelmiş geçmiş en duygusal bölümdü, tartışmasız. Her saniyesi kusursuzdu ya, ağzıma s.çıldı resmen nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Ağlayasım geldi, ağlayamadım. Bomboş bakakaldım, arkada şu an ending'in şarkısı çalıyor. 1 hafta kendime gelemem heralde. Feci etkileyiciydi. Öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 dfsd soylemedigi pain in kim oldugu olay ne , kim pain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 onu önümüzdeki 15-20 bölümde filan göreceğiz filler girmezse araya, sırrın çözülmesi çok uzun sürmüştü mangada. op'ta gösterilen şeylere bakarsak filler girebilir o kısım gelmeden. sadece şunu diyebilirim ki tanrılık iddiası boşa değil, en god-mode karakter şimdiye kadar görülen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Spoilera yazsan? Kurbaganin sirtina yazdigi hede ne mesela, su manga videoları izlicem kaldığı yeri bulması zor geldi. http://www.clipfish.de/video/1322901/naruto-manga-kapitel-308-gersub/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 pain içimizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ged yazamam burada manga spoiler olduğu için, öyle de aramaya kalkarsan bayağı spoiler'a maruz kalırsın. çünkü dediğim gibi uzun süren bir süreç o sırrın araştırılması ve başka olaylar devam ediyor aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mangayı animenin kaldığı yerden okiyim diyorum, verdiğim sitede mangaları yanar döner yapmışlar, okuma,çevirme zahmetinden kurtuluyor insan, kaçıncı bölümdür peki kaldığı yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 chapter 382'yi seyrettik bugün, ama öncesindeki birkaç chapter'da olan bazı şeyleri önümüzdeki bölüm gösterecek anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 cok uzuldum cok duygu yuklendım ama ölenle ölünmez yola devam etmek lasım yiğitler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 güzel ve duygusal bir bölümdü ofoffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 133 sayanora Jiraiya...kalbimizde yaşıyorsun..su animede çok özleyeceğim karakterlerden biri.. 3. nün cenazesinden sonra 2. kez yine ağlamaklı oldum ağlayamadım benim boğazımada bişyler düğümlendi izlerken....süper yansıtmışlar duyguları vs...of of arka fonada koydum şimdi sadness and sorrow of of efkarlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 114 Koskoca Orochimaru'yu kıçı kırık Sasuke öldürdü 1 bölümde.Şaka gibi ya.Orochimaru'yu da ilk baştan baya sevmiştim o çıkınca çalan soundtrack çok uyuyordu adama. Ama olmadı bence ya Orochimaru'nun böyle bok yoluna gitmesi... Tama Orchimaru baya kötü durumdaydı ama Sasuke'ye ölecek adam değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Abi... biliyordum mangadan okumuştum ama izlemek bir fena oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gintama seyredenlere yönelik, tesadüfün böylesi iki hafta içinde, iki jump shounen anime'in, iki ultra-karizma seslendirmeli, iki hikayesi süper, iki en yüksek derece ustalıkta ninja, iki ayrı jiraiya'nın, iki serilerinin en dramatik bölümünde, iki kere ölmesi de ne ilginç bir rastlantıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Cuce said: ... AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ben magada bile ağladım, şimdi korkuyorum bunu izlemeye, giderim kalpten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar